پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
گیاهان اکسیژن می کیرند و عمل فتوسنتز انجام می دن؟!:-/
تا جایی که من می دونم آب و دی اکسید کربن و نور خورشید واکنش میدن و گلوگز و اکسیژن تولید می کنند و به این عمل فتوسنتز می گن .
من باکتریی نمی شناسم که تولید اکسیژن کنه ! اگه شما می دونین بگین . مشکل بیماریزایی باکتری رو چه طوری حل می کنین ؟
بله درست هست فقط گیاهان سبز در این مورد درست هست ولی تمام گیاهان که سبز نیستند حالا چند مورد این باکتری ها را در پست بعدی میگم.
در ضمن من که نگفتم که از باکتری می خوام سیگار بسازم.
این سیگار می تونم به گم شبیه یک موشک چند مرحله ای هست که در اکسیژن تولید میشه .
ببین امیر جان دستگاههایی که 3 محور هستن 3 محور x و y و z دارن که یکی از این مجورهها محور ابزار برشیه که ابزارمون همیشه موازیه یکی از این محورهاست. حالا یعنی چی؟ یعنی اینکه ابزارمون روی یکی از سطوح xy یا xz یا yz عموده.
خب حالا قطعاتی هستن که سطح پیچیده و زاویه منفی و مشکلاتی دارن که کار روشون سخته و اگه مثلا دستگاه ما 5 محور باشه ما به 5 سطح دسترسی داریم و کار آسون تر می شه و سرعت بالاتر می ره و دقت هم بیشتر می شه.
حالا فکر می کنم منظور دوستمون از n محور این باشه که ما محدود به چند سطح نشیم و بتونم تو یه فضایی مثل سطح کره کار کنیم.
من نه تجربه ای تو اینزمینه دارم و نه تخصصم اینه اما فکر نمی کنم به این آسونی باشه که دوست عزیزمون گفتن با یه تغییر کوچیک بشه به این هدف رسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
htc
خب حالا قطعاتی هستن که سطح پیچیده و زاویه منفی و مشکلاتی دارن که کار روشون سخته و اگه مثلا دستگاه ما 5 محور باشه ما به 5 سطح دسترسی داریم و کار آسون تر می شه و سرعت بالاتر می ره و دقت هم بیشتر می شه.
حالا فکر می کنم منظور دوستمون از n محور این باشه که ما محدود به چند سطح نشیم و بتونم تو یه فضایی مثل سطح کره کار کنیم.
من نه تجربه ای تو اینزمینه دارم و نه تخصصم اینه اما فکر نمی کنم به این آسونی باشه که دوست عزیزمون گفتن با یه تغییر کوچیک بشه به این هدف رسید.
سلام
منظور من هم همین روش هست البته هر تغییری مستلزم کارهای دشوار و سخت هست من الان فقط مشکل کنترلر آن را دارم که آیا کسی می تواند برنامه کنترلی آن را بنویسد یا نه ولی در قسمت مکانیکی با تغییرات ساده ای می توان به تعداد محور های زیادی دست یافت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
چند تا سوال در مورد طرحتون داشتم
اول اینکه یه آسمان خراشه یا چندتاس و یه شهرکه. اگه یکیه چطوری قراره ایستگاه قطار یا مترو داشته باشه؟
اگر بخواین هر 5 طبقه 1 طبقه خالی بذارین فرضا ساختمان 30 طبقه حدود 4 طبقه اش خالی میمونه ! به نظر شما سرمایه گذاران حاضرند روی همچین طرحی سرمایه گذاری کنند؟ اگرهم سرمایه گذاری کنند آیا این طرح به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیره؟
سلام
من در این ساختمان بیش از 120 طبقه را در نظر گرفته ام در ضمن این رو خودم می دونم و دوستان هم گفتند که هرچه ظبقات کم شود خرج اضافی که چنین کاری کنیم برای همین موضوع آتش سوزی را در این سازه و از نظر استاتیکی بررسی کردم . چون هرچه ساختمان بلند تر باشد با مقاومت آن در برابر بادها و شرایظ جوی سازگار شود .
همچنین یکی از دوستان گهت که صدای وحشتناکی ایجاد می کند این موضوع هم می توان با خیلی از چیزا حل کرد.
قطار هم منظورم قطارهای هوایی منو ریل هست که در اولین فضای خالی می تواند عبور کند و ساکنان مشکلاتی در حمل و نقل سریع نداشته باشند .
البته این طرح به نظر من برای 30 تا 50 سال دیگه پیش بینی می کنم هم جمعیت بالا می ره هم دیگر جا وجود ندارد مثل چین ،ژاپن، ایتالیا و بسیاری از کشورهای مختلف .
سلام
ببخشید که من ایده هامو مستقیم نمی گم چون بعد از دو سال تونستم یکی از طرحا یم را به مرحله اجرا در بیارم و یک سازمان حمایت مالی اون را قبول کرد و برای طرحم اعلام نیاز از بسیاری از سازمان ها و ... گرفتم .
حاضر همکاری با هر کسی که بتواند کمکم کند هستم و خیلی خوشحال می شوم.
سلام
یک موضوع در مورد تبلیغات دارم اینو تظمین می کنم مثل بمب بترکونه. به دلایلی فقط کاربرد های آن را می گم .
در تونل ها مترو تبلیغات محصولات مختلف را ببینید البته به صورت فیلم و متحرک ، در اتوبان ، بزرگراه ها ، ابتدای و انتهای شهرها که محصولات سوغات و مناظر ، را به صورت فیلم ببیند .
شاید سوال پیش بیاد که lcd می زارن اما در این طرح در حال حرکت شما می توانید تبلیغات را نگاه کنید با سرعت های مختلف . مثلا در داخل تونل مترو میمون چی توز سوار موتورش داره از واگن قطار شما جلو میزنه .
نظر شما در این مورد چی هست؟
اگر یک شرکت یا سازمان داشتید از این طرح استقبال می کردید؟
آیا کسی حاضر در سرمایه گذاری در این طرح هست؟
و بسیاری از آیا های دیگر ..........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
منظور من هم همین روش هست البته هر تغییری مستلزم کارهای دشوار و سخت هست من الان فقط مشکل کنترلر آن را دارم که آیا کسی می تواند برنامه کنترلی آن را بنویسد یا نه ولی در قسمت مکانیکی با تغییرات ساده ای می توان به تعداد محور های زیادی دست یافت .
اول تشكر بابت توضيح htc عزيز منم فك ميكنم اين كار فراتر از تغيير ساده است البته منم تو زمينه مكانيك سي ان سي كار نكردم ولي با توجه به توضيحات n محور كردن يعني قابليت كار ابزار برش در nمحور .. خوب اين مستلزم طراحي پيچيده تريه .. در مورد برنامه نويسي كنترلر من باavr و pic و برنامه نويسي سيستم هاي كنترل كه اغلب جاهاي صنعتي مثل پتروشيمي و نفت و نيرگاه برق استفاده ميشه اشنايي دارم .. شما بگين قراره اين برنامه براي شما چيكار كنه و بردكنترل cnc رو هم توضيح بدين كه دستورات فرمان بايد چي باشه در حد توانم كمك ميكنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
اول تشكر بابت توضيح htc عزيز منم فك ميكنم اين كار فراتر از تغيير ساده است البته منم تو زمينه مكانيك سي ان سي كار نكردم ولي با توجه به توضيحات n محور كردن يعني قابليت كار ابزار برش در nمحور .. خوب اين مستلزم طراحي پيچيده تريه .. در مورد برنامه نويسي كنترلر من باavr و pic و برنامه نويسي سيستم هاي كنترل كه اغلب جاهاي صنعتي مثل پتروشيمي و نفت و نيرگاه برق استفاده ميشه اشنايي دارم .. شما بگين قراره اين برنامه براي شما چيكار كنه و بردكنترل cnc رو هم توضيح بدين كه دستورات فرمان بايد چي باشه در حد توانم كمك ميكنم
سلام
وقتی ما دستگاه را تغییر می دیم و n محور تبدیل می کنیم باید برای آن یک برنامه تعریف کنیم که برای دستگاه قابل معرفی باشه مثلا زاویه منفی ، مثبت و یا زاویه دار شود یعنی کلیه حالات برای آن باید تعریف شود و همچنین یک برنامه که روی کامپیوتر باشد که وقتی برنامه برای دستگاه فرستاده می شود اون رو بخواند و انجام بدهد که این مشکل را داریم اما در قسمت مکانیک با تغییر در میز و سازه آن می شود تبدیل شود با توجه به تعریف cnc برنامه کامپیوتری آن با مکانیک آن باید منطبق باشه برای همین تا حالا نتونستم کاری انجام بدم و فقط سازه آن را می توانم بسازم .