پاسخ : یکمی آموزش کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]
خواهش می کنم
یعنی باید ببینید که کامپیوتر فایل های sms شما رو میشناسه و میتونه اونها رو به text تبدیل کنه یا خیر
می تونید امتحان کنید
با بلوتوث تنها عکس انتقال پیدا نمی کنه و چیز های دیگه ای هم مانند آهنگ و ... هم منتقل میشه
از برنامه های مختلفی هم بسته به مدل گوشی و سیستم عاملتون میتونید استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.
سلام
بهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره
اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستش
در واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاد
من آماده ی همکاری هستم در زمینه هایی که تخصص دارم :
HTML5 - CSS3 - jQuery - JavaScript - ASP.NET - MVC - SQL - SQL Server 2012 - Visual C Sharp - SEO
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodmah
سلامبهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستشدر واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاد
دستت درد نکنه چشم میرم سراغ تعویض ویندوز اشکالی داشتم مزاحمتون میشم. ایشا... تو شادیهاتون جبران کنیم. ;-)
یه سوال من میخوام از یه سری شکلک جدید برای ایمیلم استفاده کنم بایدچیکار کنم[soal]