پاسخ : معیار بحث برانگیز زیبایی برای انتخاب همسر ( مطالعه موردی )
سلام نارون عزیز. مرسی از موضوع خوبی که مطرح کردی.
برای من شاید به اندازه 20درصد قابل اغماض اهمیت داشته باشه [khejalat]
در مورد اهمیت ظاهر من میگم چهره همسر باید به دل آدم بشینه حالا اینکه بینی فلان شکل باشه چشم فلان شکل نه...
ولی بهتره زن و مرد از نظر ظاهر هم مثل بقیه چیزها با هم تناسب داشته باشند، چون اگه فاصله زیاد باشه، به خاطر نوع نگاه اطرافیان احساس
بدی پیدا میکنن. مگر اینکه شخصیت و افکار بسیییار غنی ادو طرف این موضوع رو از اهمیت بندازه.
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!![labkhand]
ان الله جمیل و یحب الجمال
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد .
البته هرکسی به نحوی زیبایی رو دوست داره یکی زیبایی رو در مو می بینه و دیگری در صورت و آن دگر در سیرت.
علی ای حال در پاسخ به سوال شما دوست گرامی ؛ من خودم از جمله افراد کم مو هستم اما اصلا از این جهت احساس کمبود ندارم چرا که معتقدم آقایون کم مو و البته بی مو زیبایی خاص خودشونو دارن و خیلی بامزه ان[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تارادیس
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!![labkhand]
من شنیدم چیزی که عامل جذب خانوم ها به آقایون میشه زبان چرب و دروغ های فراوان اون مرده!!
و البته دیدم
طرف قیافش مثل مرحوم شنیع الدوله!! با دختری صد و ده برابر بهتر از خویش قدم میزند و ...!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
من شنیدم چیزی که عامل جذب خانوم ها به آقایون میشه زبان چرب و دروغ های فراوان اون مرده!!
و البته دیدم
طرف قیافش مثل مرحوم شنیع الدوله!! با دختری صد و ده برابر بهتر از خویش قدم میزند و ...!!
سلام
به نظرم احتمالا منبع خبر اشتباه بوده
شاید دروغ های اون قبیل آقایون مثال یک رفتار شایسته باشه که خود آفا ازون محرومه و به دروغ متوسل میشه .. پس باز هم خانمها جذب اون رفتار فرد میشن
اینکه اون آقا دروغ میگه ، آسیب شناسی خود اون آقا و کمبودهای موجود رو میطلبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
به نظرم احتمالا منبع خبر اشتباه بوده
شاید دروغ های اون قبیل آقایون مثال یک رفتار شایسته باشه که خود آفا ازون محرومه و به دروغ متوسل میشه .. پس باز هم خانمها جذب اون رفتار فرد میشن
اینکه اون آقا دروغ میگه ، آسیب شناسی خود اون آقا و کمبودهای موجود رو میطلبه
سلام و علیکم و رحمه الله! (ستاد سلام!)
والا آبجی جان آدم یه چیزایی رو می بینه و حس میکنه!!
دیگه منبع میخواد چیکار
همین یه ساعت پیش شنیع الدوله که انگار این غول های بازی های کامپیوتریه رو دیدم با دختری بمانند سفید برفی و 7کوتوله!!
مراوده می کرد و چنان می گفتند و می خندیدند که گویی جهان را برای اینان آفریده اند و بس!
گفتم شنیع!! این که بود؟
گفت نامزدم
گفتم شنیع!! چطور دوست و نامزد تو شده!؟
گفت دخترها رو با زبون باید مخ اشونو بزنی (عین سخنان شنیع الدوله هم محله ایمان)
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها[hoshdar]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها[hoshdar]
سوء اسفاده نکرده شنیع الدوله
خواسته بگیردتش
خب بده یکی از دختران مجرد کم تر بشه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
سوء اسفاده نکرده شنیع الدوله
خواسته بگیردتش
خب بده یکی از دختران مجرد کم تر بشه؟!
من چیکار شنیع الدوله دارم[nishkhand]اصلا نمیدونم کیه!کلی عرض کردم[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
من چیکار شنیع الدوله دارم[nishkhand]اصلا نمیدونم کیه!کلی عرض کردم[tafakor]
آها
حس کردم با شنیع الدوله بودید
نشر خبر کذب عین کذب هست. اینو دیگه باید به وجدان افراد واگذار کرد. این رو هم شنیدید که توصیه شده اگر می خواهید اخلاقی در شما ملکه بشه خود را به آن مانند کنید. این خیلی خوبه که فردی به خاطر بدست آوردن عشق فرد دیگری بکوشد تا خود را به اخلاق و صفات انسان های خوب متصف کند. زبان نیکو هم از جمله حسن خلق هست حتی اگر شده با تکلف.