پاسخ : عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید
الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟ [nishkhand]
-----------------------------------
بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی
- - - به روز رسانی شده - - -
الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟ [nishkhand]
-----------------------------------
بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی
ممنون پرنیان جون
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام پرنیان جون به نظر من هم این آواتارت خوبه هم فبلی خوب بود!!
حالا اینکه گفتن خوب نیست.......[tafakor]
اگه می خواهید بحث سر آواتار باشه یه تاپیکیبود با این عنوان که چون بی فایده بود حذف شده!!
اگه می خواهید بحث روانشناسیش کنید خب قضیه فرق می کنه!!
حالا مثلا نمی دونم آواتار قبلی من کسی یادشه یا نه؟...بد بود؟؟؟
این الانیه چطوره؟؟
نقل قول:
وای نه داداش نمیشه اینو نذاری یاد حیات وحش ادم میفته بابا همون عکس خودت رو بذار بهتره یه خرده اعتماد به نفس داشته باش[shaad]
خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...
خب یکی میاد میگه:آخییییییییی اون ماهی گوگولی داره میره تو شکم اون پرنده قوبولی
یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....
و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....
نقل قول:
چرا بابا نمایاندی من خودم دیدم با یه کلاه کنار دیوار بودی
اما افتخار نداشتیم بیشتر استفاده کنیم
نکنه اشتباه دیدم[nishkhand]
جانه من مگه اول عکسه خودت نبود؟
بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست
و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....
و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...
پس بهتر نیست زودتر از بحث اواتار بریم بیرون به خودمون نزدیک تر شیم؟
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...
یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....
و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....
بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست
و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....
و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...
داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم در جواب دوستی که خرده گرفته بودند ،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
دوستااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان.هیشکی نمیخواد نظر بده؟
پرنیان جان !می بینی چقدر بهتر و زیباتر شد؟! به خاطر انتقاد پذیر بودنت ممنونم .
سلام منم با آقا محمد موافقم اگه می شه بحث آواتارو جمع کنیم چون کاملا سلیقه ای و کسی نمی تونه به همین راحتی از روی آواتار یک کاربر درباره شخصیت خودش قضاوت کنه!!!!!!(واقعا کار درستی نیست!!!)
بهتره نقد رو به سمت مطلب دیگه ای ببریم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.
نه ابجی این چه حرفیه.واسه چی ناراحت شم؟بحث کاملا خوب و منطقی بود....
هیچ دوستی هم خرده نگرفت.اگر کسی نظرشو یکم قاطعانه میگه دلیل بر خرده گرفتنش نیست.به ادامه بحثمون بپردازیم[golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
.به ادامه بحثمون بپردازیم[golrooz][golrooz]
خب چی بگیم؟؟
چیو یا کیو نقد کنیم؟؟