پاسخ : آشنایی اینترنتی: مقدمه ای بر ازدواج؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.s
صحبت های شما کاملا صحیح.و باید این موضوع رو هم در نظر بگیریم که افراد همیشه سعی میکنند من آرمانیشون رو نشون بدن نه من واقعیشون و گاهی ممکنه بین این دو اختلاف زیادی وجود داشته باشه
برای ازدواج یا انتخاب فرد برای ازدواج جایی رو که شخص رو محک میزنیم مهمه.تو یه ازدواج سنتی هم همینطوره ، از محل زندگی تا خانواده و ...همه دست به دست هم میدن تا یه خواستگاری سر میگیره.
تو فضای مجازی هم همین اتفاق میتونه بیفته شما فضای مجازی فیس بوک رو در نظر بگیر میشه گفت بیشتراشون من آرمانمیشونو نشون میدن با عکساشون ، با نوشته هاشون، با ادا درآوردن افراد رو که تجربه ای ندارن و یا به نصایح بزرگان روی خوش نشون نمیدن رو سردرگم میکنن.البته قضاوتی که کردم راجع به همه کاربران فیس بوک نیست چرا که بعضیها به دور از هرگونه ترفندی واقعا برای جذب جونا فعالیتهای خوبی دارن.
سلام دوستان.
من کسی رو میشناسم که رو در رو با هم اشنا شدن بعد از 2 سال بهم خورده .چراااااااااا؟؟؟؟؟؟[taajob]
چون خانوادهها الان یادشون افتاذه مخالفت کنن.چرا الان نمیدونم؟؟؟؟؟؟[taajob]
شما فکر کن این دوستی نتی هم میشد ؟[soal]
ادم باید ادم باب میلشو پیدا کنه .به قول قدیمیا در و تخته باید جور باشه.
ما باید یاد بگیریم تو شرایط سخت راه حل چیه.
نه اینکه کدوم کافی شاپو امروز یا امشب جیبشو پر کنیم یا کدوم رستوران بالا شهرو شلوغش کنیم.
این ادم توی جوش دادن دو تا خانواده مونده شما فکر میکنید بتونه مشکلات بعدیو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی پرده احترام و ان مرز رودرواسی ازبین رفت مشکل چند برابر میشه.
کسی که نتونه مشکلشو حل کنه چه دوستی نتی چه حضوری فایده نداره چه دختر چه پسر باید اموزش مهارت در حل مشکلات زندگی رو طی کنن بعد اجازه ازدواج داشته باشن.
درکنار تست اعتیاد و روانشناسی مهمترین تست مهارت زندگیه.فکر کنم امار طلاق هم کم بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
چه کم اشتها؟
چیزدیگه ای میل نداری فرزین خان؟
سلام
نه دوست خوبم همیناشو پیدا کنی یه دنیا ممنون میشم
جبران میکنم ایشاله :-)
سلام دوست عزیز
ممنون از دعوتت
ولی من کلا در زمینه ی ازدواج هیچ نظری ندارم
البته به نظرم آشنایی از طریق اینترنت هم درست نیست
به علاوه....من در این زمینه تجربه ندارم ولی با تحکم هم نمیتونم بگم غلطه...چون مثل اینکه بعضی از دوستان مثال نقض آوردن که ممکنه این ازدواج موفق باشه
ولی اگه خودم بودم قبول نمیکردم...حتی حاضر به آشنایی های بیشتر هم(حتی در محیط واقعی) نیستم
کاملا با شما موافقم بانوی ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*farzin*
سلام
نه دوست خوبم همیناشو پیدا کنی یه دنیا ممنون میشم
جبران میکنم ایشاله :-)
اگه برات پیدا کنم چه تضمینی وجود داره جبران کنی[cheshmak][cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
اگه برات پیدا کنم چه تضمینی وجود داره جبران کنی[cheshmak][cheshmak]
چه ضمانتي ميخواي؟
زياد سخت نگير [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آس76
نه گلم منظورم این بود که با اینکه پسر مشهدی بود و خانومش خوزستانی ولی تا خوزستان رف خاستگاریشو الان هم با هم خوشبختن من هیچ منظوری نداشتم و خدای نکرده نمیخواستم به هیچ فرهنگی توهین کنم عزیزم[negaran]:-ss:((
منم به شوخی گفتم خدای نکرده نگفتم توهین شده ،اگه توهین شده بود که بر و بچ سایت من جمله خودم الان از خجالتت در اومده بودیمsh_omomi52 [nishkhand]
دارمت آس76 [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*farzin*
چه ضمانتي ميخواي؟
زياد سخت نگير [cheshmak]
باشه میذارنم به حساب رفاقت[cheshmak][khande]
من فقط میشه اونایی که میبینیشون وباهاشون اشنامیشی یا اشنایی داری نمیشه بشناسیمش چه برسه به چه کسی نمیدونی چقد راست میگه
نکنید اینکارو اصلا بنظرم باکسی رابطه دوستی نداشته باشین صبر کنیدقشنگ یکی که مورد تایید خانوادتون تو زندگیتون بیاد وکم کم کنار اون عشقو احساس کنید
به دوستان هم جنستونم اعتماد نکنید چون اونم ضرر داره