سلام به همه بچه هایی که الان توی غرفه نشستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه بچه هایی که الان توی غرفه نشستن
آقا من نتونستم جمعه بیام ولی چهارشنبه و پنجشنبه مزاحم دوستان بودم........
جای ما رو خالی کنید.
حیف که اونجا نبودم وگرنه یه رپ زنده اجرا می کردم.......انشاءالله سال بعد با رپی مخصوص نخبه
دوستان جاتون خالي من رفتم....خيلي خوب بود
با دوستان از نزديك ديدار داشتم
با نام نخبه ساز
و با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت نخبه آینده ساز
مزاحم اوقات شریف عزیزان
خوشحال از دیدن و آشنایی دوستان
باید از همینجا به تمامی عزیزانی که تو این چند روز گرداننده این غرفه بودند و به خاطر اینکه ممکنه یکی از این عزیزان از قلم انداخته بشه نام نمیبرم یه خسته نباشید جانانه گفت
امروز افتخار آشنایی و دیدار نزدیک خیلی از این عزیزان رو داشتم
آقا در حق من نامردی شد [negaran][hoshdar] نامردا پاستیل های منو خورده بودن [narahatish]
ولی خدایی حال داد ، خندیدیم [nishkhand]
من امشب ساعت 6 تا 7:30 داخل نمایشگاه بودم اما نتونستم غرفه این سایت رو پیدا کنم ( البته برای کار دیگه اونجا بودم اما حواسم به این غرفه بود و دنبال پیدا کردنش بودم) که متاسفانه حاصل نشد...
واقعا یکی از بهترین روزای زندگیم بود
در کنار دوستان خوب ومهربون وبالطف و محبت و....
کلی گفتیمو ...خندیدیمو.....
واقعا به داشتن چنین دوستانی افتخار میکنم....
اولش رفته بودم بغل غرفه داشتم گلهای مسی رو میدیدم ..مبهوت شده بودم....[nishkhand][golrooz]
دیدار خوبی بود....این روز رو فراموش نمیکنم....امیدوارم بتونیم دوباره همدیگرو ببینیم...واونایی که نتونستن بیان هم همینطور[golrooz]
[khabalood] خیییلییی حیف شد.من خیلی دوست داشتم بیام و بچه های سایت رو از نزدیک ببینم. اما نشد.امیدوارم به همتون خوش گذشته باشه
سلام
روزای خیلی خوبی بود و خیلی خوش گذشت جای همه اونهایی که نبودن خالی بود. خوشحالم از اینکه دوستان قدیمی رو دوباره ملاقات کردم و با دوستان جدید هم اشنا شدم.
امروز اخرین روز نمایشگاه بود تا پایان کار کنار دوستان بودیم و بلاخره غرفه هم جمع شد [nishkhand] امیدوارم سال بعد بقیه هم باشن تا باهم اشنا بشیم [shaad]