پاسخ : آشنایی و سلام و احوال پرسی بچه هاي معماري ...
سلام مریم رمضانی هستم 20 سالمه دانشجوی ترم 3معماری هستم وریاضی وهندسه ام خیلی قویه ودرهمین ضمینه به دوستام کمک می کنم دراسکیس راندو زدن هنوزتازه کار هستم اما به قول استادام خیلی روبه پیشرفت هستم وامسال کنکور کاردانی به کارشناسی دارم اگه دراین ضمینه راهنماییم کنید ممنون میشم
ومرسی به خاطراین ایده جالبتون البته من کمی دیر رسیدم ولی به هرحال رسیدم
سلام به همکی
منم احمد دانشجوی ترم 2 معماری دانشگاه اصفهان هستم از آشنایی با همگی خوشحالم زیاد کمی از نرم افزار 3dmax سر در میارم ولی در حد مقدماتی امیدوارم با همکاری بچه های خوب بتونم این نرم افزار رو کامل یاد بگیرم .
ممنون
سلام من هم معماری خوندم ولی به این رشته زیاد علاقه ندارم وبه درخواست برادرم رفتم به این رشته الانم دانشجو کارشناسیم .در کاردانی تمام 4ترم معدلم بالای 17بود ولی به نظر خودم زیاد بلد نیستم فقط در حجم زدن و طراحی معماری وکلا تئوری معماری یکمی بلدم بیشتر دوست دارم اسکیس زدنو بلد بشم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedabdolmaleki
سلام من هم معماری خوندم ولی به این رشته زیاد علاقه ندارم وبه درخواست برادرم رفتم به این رشته الانم دانشجو کارشناسیم .در کاردانی تمام 4ترم معدلم بالای 17بود ولی به نظر خودم زیاد بلد نیستم فقط در حجم زدن و طراحی معماری وکلا تئوری معماری یکمی بلدم بیشتر دوست دارم اسکیس زدنو بلد بشم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
خوش اومدی ....به چی علاقه داری؟![soal]
معماری ایران جهان بیشتر تئوری معماری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedabdolmaleki
معماری ایران جهان بیشتر تئوری معماری
چقدر خوب ما در معماریمون تئوری پرداز خیلی کم داریم شما می تونید در این عرصه خیلی موفق باشید...[golrooz]
از همین الان شروع کنید...[esteghbal]
سلام میتونید منو هم کمک کنین من دنباله اگزونومتریک /ایزومتریک (پرسپکتیو)هستم یعنی میخوام پلانی با برشش در ابعاد و اندازه دلخواه اگه میتونین کمکم کنین خیلی نیاز دارم با تشکر
سلام
منم الان این خونه گرم و صمیمی رو پیدا کردم.
از اشنایی با همه خوشحالم و خودم هم شیرین هستم و
ترم 6 معماری هستم.
امیدوارم پرسپکتیو خوبی با شما تشکیل بدم و نمای کلی این تاپیک خوشم اومد.
مر30
سلام
من ميلاد مجرد هستم
دانشجو ترم 2دانشگاه ارميه
از نرم افزاراي معماري خيلي نميدونم ولي اسكيسو راندوم بد نيست.ايده هاي منحصر به فرديم تو ضمينه هاي مربوطه دارم(البته اين يكم خودبرتربينيه شما بدل نگيريد[khejalat])
خوشحال ميشم بتونم كمك بگيرم يا كمك كنم
سلام به همه مهندسين گل...من يه لپ تاپ ميخوام واسه طراحي كه حجم بالا رو جواب بده...قيمت تا 1.700--وزن زير 3كيلو---حداكثر 15 اينچ---اگه ظريف باشه بهتره---باتريش هم خوب باشه
پيشنهاد دادن msi GE620 بگيرم ، نظر شما چيه؟