پاسخ : بحث داغ هفته : آیا با یک معلول ازدواج می کنید ؟
به نظرم آدم باید توی شرایط قرار بگیره
مثلا
شما فکر کنید معلولیت دیده نشده و شما عاشق شدی و در مراحل اولیه متوجه می شی اون وقت که معلوم می شه شما چه کاره هستی البته پارامترهای زیادی توی کار هست
از خانواده گرفته و درجه معلولیت و هزار چیز دیگه که سبب می شه در نتیجه گیری شما تاثیر داشته باشه
حالا بیاید اینجوری فکر کنید که اگه با یه فرد سالم ازدواج کردید و در مدت کوتاهی طرف مثلا تصادف کرد و دیگ نتونست راه بره و فلج شد آیا میتونید باش ادامه بدید؟چرا؟؟
(من تمام پستها رو نخودنم[negaran] اگه حرفیکه زدم تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید[shaad])
سخته جواب دادن به این سوال
اره اگه واقعا دوسش داشته باشم حاضرم بعد از پیش اومدن مشکل براش باهاش بمونم[khejalat]
آره پرنده ی بهشت من تا ته خط باهاش میمونم.وقتی انسان با کسی ازدواج میکنه تعهد میده که تا آخر خط همراهش باشه.sh_omomi76sh_omomi76sh_omomi76
درنگاه اول هیچ کس حاضرنیست بایه ادم معلول ازداج کنه اما باشناخت رفتاری اون فردیاایجادمحبت بین دوطرف این معلولیت اصلا به چشم نمیادش.این اتفاق براهرکسی پیش نمیاد منم جزاین گروهم[shaad]
عشق آدم رو به خیلی از کارها وادار میکنه
بستگی داره اون خانم چطور خانمی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
هرکسی یک مشکلی داره. خدا هیچ کسیرو بی مشکل و کامل خلق نکرده. ما نباید خودمونو ازاونها جدا کنیم، ما سالمیم درسته اما ممکنه براساس یک حادثه کوچیک بشیم معلول. اونها هم ادمن درسته نقص عضو و معلولیت دارن اما حقشون نیست که خودمونو برتر و بهترازاونها بدونیم اینکار خدارو به خشم میاره و خودمونم توی همون شرایط درمیاره.
من حاضرم نه به خاطر اینکه بگن رفت و با یک معلول ازدواج کرد،قسمت و تقدیر ادمها معلوم نیست.اونها هم ادمن...البته عشق ادم هارو یکی میکنه.
مرسی.پست خیلی قشنگیه.[golrooz]