نخبه ي يعني ....كسي كه اگر پانصد سال بره عقب بتونه يه تفاوتي با اونا داشته باشه (نه استفاده از تجهيزات در خلق يعني حداقل بتونه يه دوچرخه درست كنه ماشين پيش كشش ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نخبه ي يعني ....كسي كه اگر پانصد سال بره عقب بتونه يه تفاوتي با اونا داشته باشه (نه استفاده از تجهيزات در خلق يعني حداقل بتونه يه دوچرخه درست كنه ماشين پيش كشش ...
نخبه يعني يه انسان بيچاره كه فكر ميكرده ميشه با توليد علم زندگي كرد
نخبه يعني زحمت بكشي بدويي دنبال هدفت بعدش كه به نتيجه رسيد و ته دلت شاد شدي هيچكي نياد بهت تبريك بگه تو همون باشي كه بودي
نخبه يعني 3ماه منتظر باشي ببيني بنياد نخبگان قبولت ميكنه يا نه ؟
نخبه يعني يه تنها كه فقط خدا دردشو ميدونه .......
از نظر من نخبه به کسی گفته می شود که یک مطلب را یکبار گوش می دهدوتمام.
به نظر من هوش آدمارو خود آدما زیاد و کم میکنه و هر فرد روی زمینه ای که بیشتر به اون فکر میکنه مغزش هم در همون موضوع کشش بیشتری پیدا میکنه و ینی ما خودمون باعث هوش زیاد یا
کممونیم. البته این نظر منه . [labkhand]
خوب وقتی برای ساختنش مغزش رو رو اون موضوع به کار بگیره توانایش در اون زمینه بیشتر میشه و وقتی میخواد چیز تازه ای بسازه با استفاده از تجربیات گذشته اش یه چیز جدید تر میسازه
و فقط یکم فکر لازم داره و یه کاغذ سفید و یه مداد درست نمیگم؟
به نظر من نخبه كسيه كه ميدونه واسه چي داره زندگي ميكنه نخبه كسيه كه يه هدف درست و اراده ي قوي داشته باشه همونطوري كه انيشتين ميگه: موفقيت آدما 1 % بستگي به هوششون داره و 99% به پشتكارشون....
نخبه کیست؟
نخبه کسی است که از تمام قابلیت ها و استعداد های خودش به نحو احسن استفاده کند و آن ها را به شکوفایی برساند ممکن است شخصی باهوش باشد اما نخبه نباشد و برعکس نخبه ای هم باشد که باهوش نباشد.
این تفاوت هارا جامعه و افرادی که با آن ها سر و کار دارند ایجاد می کنند زیرا محیط تاثیر چشمگیری در باور ها و اهداف فرد دارد.
نخبه یعنی شناخت فرصت ها و استفاده از ان ها[soal]
نخبه به كسي ميگن كه با هر كسي، در هر زمينه اي، حرفي براي گفتن داشته باشه! نه فقط توي يه حوزه خاص