سلام به همه دوستان خوب
من نیلوفر هستم
دانشجوی رشته نرم افزار هستم
از آشنایی با شما خیلی خوشحال هستم
سایت باحالی دارید
امیدوارم کمکی اگه خواستید بتونم انجام بدم[labkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان خوب
من نیلوفر هستم
دانشجوی رشته نرم افزار هستم
از آشنایی با شما خیلی خوشحال هستم
سایت باحالی دارید
امیدوارم کمکی اگه خواستید بتونم انجام بدم[labkhand]
سلام به دوستان جديد فرهيخته [shaad]
وزيري نسب هستم ، متولد تهران ساكن كرمان ،
19 سال درس خواندم تا مدرك فوق بگيرم ، و در طي اين 15 سال كه مدرك گرفته ام در مصداق شعر زگهواره تا گور دانش بجوي ،بازهم درس مي خوانم تا دانسته هاي خود را به ديگران منتقل كنم و نادانسته هاي خود را از ديگران بياموزم ،علاوه بر تدريس، در يكي از ادارات دولتي پست آموزشي دارم و مشاور،پژوهشگر و كارشناس هم هستم ، شايد از سن جواني رد شده باشم ولي به گفته خيلي ها هنوز جوانم
راستش دنبال جزوه يا اسلايدي براي تدريس درس اصول برنامه ريزي بودم كه با اين سايت آشنا شدم ، هرچند تاكنون جزوه و منبع خوبي براي درس مزبور پيدا نكردم ولي به نظر مي رسد دوستان خوبي پيدا كرده ام ، اميدوارم دوستان مرا كمك كنند[esteghbal]
سلام به همه ی دوستان
همگی خوش امدید
جناب یا سرکار خانم وزیری نسب به شما هم خوش امد میگم و از طرف خودم خوشحالم که ما رو شایسته دوستی دونستید
با تشکر
سلام
آرام هستم،25 ساله آمار میخونم [shaad]
سلام به همه مدیران و تمامی کاربران سایت نخبگان جوان وبا عرض خسته نباشید به مدیر کل سایت (آقای مصطفی)که یک همچین سایتی رو به راه انداختن تا مابتونیم با رشته های مختلف آشنا بشیم و از تجربه ها و علوم نخبه های ایران زمین استفاده کنیم .
من yagmur erkan دانشجوی ترم 6 رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم تخصص زیادی مثل بیشتر دوستان ندارم یه کمی با طراحی صفحات وب وشبکه وبرنامه نویسی آشنایی دارم تا یه مدت مدیریت سایت تبلیغاتی رو داشتم .الان مدیریت سایت علمی پژوهشی سایت خانه فرهیختگان رو دارم .ازسایت شما خیلی خوشم اومده به مدیریت سایت تبریک می گم برای همچین سایتی .
سلاااااااااام من هم F.PHYSICIST
هستم.17 سالمه.رشته ی ریاضی فیزیکم.متولد شیراز.
سلام به همگی
من پویا،19 ساله،دانشجوی رشته ی پزشکی
خیلی خوشحالم که به جمع شما وارد شدم
سلام به همه ی دوستای گلم :
خوش امدید
سلام به اهالی نابغه سایت نوابغ جوان![nishkhand]
من عرفان سلیم زاده هستم دیپلم الکترونیک!
تو کرج زندگی می کنم.اگه کمک تو تحقیقات خواستین بهم بگید تا کمکتون کنم![esteghbal]