سلام به همه
امروز چهارمین امتحانم به خوبی و خوشی گذشت .امتحان امروز شیمی بود انصافا خیلی سوالای باحالی داده بود دمش گرم
ولی شنبه ریاضی[khabalood]
خدابخیر کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
امروز چهارمین امتحانم به خوبی و خوشی گذشت .امتحان امروز شیمی بود انصافا خیلی سوالای باحالی داده بود دمش گرم
ولی شنبه ریاضی[khabalood]
خدابخیر کنه
خوش به حالتون من که هندسه ام را افتضاح دادم.
یادش به خیر ...
سلام
منو سید پویا یه بحثی رو شروع کردیم ؛ که بعدش این طوری شد: یه بنده خدایی از نوشته های من و عکسهایی که من میزاشتم زیاد خوشش نمیومد ؛
اما بعد چی شد!!! بحث ادامه دارد و این موضوع همچنان دنباله دار است, مگه نه سید پویااا؟؟؟
قصه ما به سر رسید ؛ اون بنده خدا به هدفش نرسید
نج شنبه 94/10/24 نامزدی من.
انشا الله که این روزای خوب برای همه باشه انشا الله همه جوانا عاقبت بخیر وخوشبخت بشن
http://uc-njavan.ir/images/ubhcsp06ttg70fg0e891.jpg
بعدازسه ماه بلاخره امروز صبح رسیدم خونه
کسی ازاومدنم خبرنداشت خیلی مامانم اینا غافلگیرشدن
۱۴ساعت توراوبودم مث همیشه نتونستم بخابم تو اتوبوس
این قدبلندی هم دردسره هرکاری میکردم رو صندلی راحت بخابم
هیچ جا خونه خود ادم نمیشه واقعا
خداروشکر امتحاناتم بدنبود هرچندکه چهارتا ازاستادا بدباهامون تا کردن
جمعه باید برگردم دانشگاه تعطیلاتم تموم شد[negaran]
خیلی خوش گذشت بهم توخونه خداروشکر زندگی بازم بروفق مراده
خداکنه لیاقت داشه باشم وبتونم جواب خووبی های خداروبدم هرچندکه اشتباهات من تمومی نداره
خداااااااااااااااااااااای اعاشقتم مسی[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
چه خوبه برگشتن به سایتی که دوستان قدیمی و کلی خاطرات گذشته توشون تکرار میشه
یه زمان چقذرررر شلووووغ بودsh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_o momi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_o momi37smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)
خب اهم اهم.. این نامه جشن عقد من.
انشا الله این روز خوب واسه همه باشه . انشا الله. التماس دعا .. دعام کنید
توجه" به دلیل دلایل امنیتی مجبور شدم. برخی نوشته ها رو ویرایش کنم خخخخ
http://uc-njavan.ir/images/pc9yy519d415f3mstol.jpg
http://uc-njavan.ir/images/lihc1suzgf1c9ldogd.jpg
[khande][khande]سلام
ایشالله مبارک باشه. [golrooz]
خخخ. دلایل امنیتی. اگه این دلایل امنیتی رو اعمال نمی کردی حسابی مهمانی ات شلوغ می شد ها. [nishkhand][nishkhand]
حتی منی که نمی شناسم می اومدم. این روزها میوه و شیرینی کم گرون نیست. برای یه غذای خوشمزه هم شده می آمدیم. [khande]
وااااای بعد این همه مدت دوباره اومدم اینجا................یادش بخیر
و بدو ورودم با این خبر خوشحال کننده روبرو شدم
حانیه عزیز تبریک میگم ان شاا... خوشبخت شین
.
.
.
این دوست عزیز رو دورادور در حد اینکه پست هاشونو تو سایت دیدم میشناسم
یادمه اونموقع ها انگاری مشکلی داشتن...الان خیلی خوشحالم هرچی بوده به شادی تبدیل شده برات، همیشه شاد باشی دوست عزیز و همچنین بقیه بچه های گل انجمن[shaad]
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ZE5SXGAGDP01ng
شب دوست داشتنی
متشکرم از همه دوستان. اما نمیدونم چرا مشکل برام پیش اومده هرچی میخوام جواب بدم. نمیشه...
مرسی از دوستان بزرگوارم.
در جواب دوستانم
وااااای بعد این همه مدت دوباره اومدم اینجا................یادش بخیر
و بدو ورودم با این خبر خوشحال کننده روبرو شدم
حانیه عزیز تبریک میگم ان شاا... خوشبخت شین
.
خوش امدی گل. ممنونم
خخخ. دلایل امنیتی. اگه این دلایل امنیتی رو اعمال نمی کردی حسابی مهمانی ات شلوغ می شد ها. [nishkhand][nishkhand]
بله درسته من عمدا امنیتی کردم خخخ. کی بتونه جوابگو ملت بشه خخخخخخ
امروز روز خیلی خوبی بود.
خداروشکر.
اما یکم تلخی داشت. اما شیرینی بیشتر. بود.
خوشحالم که در کنار کسی هستم که مردانه دوستم داره نه عاشقانه ...
با سلام
جمعه 7ام اسفند 1394عصر زمستونی سرد (البته الان که این پست رو میزارم 11 اسفند شب زمستانی با هوای عالی )رفتیم رای بدیم[nishkhand] منم رای اولی کلی تشویقم کردن،گفتم الاناس جایزه ای کادویی بهم بدن!!!![taajob]دیدیم ای دل غافل فقط بهم گفتن باخودکار رنگی(قرمز، سبز و...) رای بدی،رایت باطله...اینا به کنار[bamazegi]
خاهرزاده شیرینی دارم که 1سال و 6ماهشه اونم باهامون بود، رایمو که دادم رفتم ببینم کجاس، دیدم کنار یه آقای بسیجی(از عوامل بودن)ایستاده و میره کفشش اون آقارو بپپوشه[tahavoo]فوری گفتم ایمان کفش تو پا کسی نکن[taajob]!!!!!دیدم یه چند تا بسیجی لبخند زدن اون آقام میره که لبخندرو بزنه،2باره و3باره گفتم خاله کفش تو پاکسی نکن بعد فهمیدم چی شده [nishkhand]دنبال یه راه فراری بودم فقط جیم بزنم
اینم از خاطره اولین رای من[golrooz]
میخوام بنویسم در حد یک خط اما سکوت و .... شاید بهتر باشه ، از برداشت های آدما خوشم نمیاد ... کاش حداقل یک مورچه دوست داشتنی به عنوان دوست میداشتم : )
[golrooz][tafakor][nadanestan][soal][bamazegi]
اولین پست بعد از مهاجرت :
بندر جاسک [nishkhand]
اینجاها از اونچه که فکر میکردم صدبرابر داغون تره [bihes]
چه از نظر فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، امکانات و بازرسی و قانون مداری و و و .... همه چیز... [nadidan]
من قبلا هم مناطق داغون و محروم رفتم
ولی دگ اینجاها نوبره
موردایی پیش اومده که بعد از ویزیت از خانه ی مادر باردار در دل کوه و کویر اومدم بیرون بعد تا خانه توی ماشین براشون گریه کردم [narahat]
واقعا آدمایی که ادعاشون میشه کجان؟
جدا قصدم ریا نیست ولی خیلی پیش میاد کسایی که میان اینجا کار میکنن به جز خدمت رسانی کمک مالی و پول دارو و و و هم میکنن، ولی عدم قانون مداری توی ارگان ها باعث میشه حق ماها هم گاهی میسوزه!
واقعا نمیدونم بعضیا که ی مسِولیتی هرچند کوچک، هرچند در حد یک سیستم بهداشتی در شهرستان دارند و ظلم میکنن چجوری میخوان پاسخگو باشند...
درکل یکم سخته ولی نه زیاد، چون خودم دوست داشتم برام شیرینه
فعلا درحال خدمت گذاری هستم [nishkhand]
فقط خاطرات تلخم مال یک ماموریت 15 روزه ست که (بالاجبار! [bihes] چون وصفشو شنیدم دوست نداشتم برم و مخالفت کردم! ولی خب ماموریت بود دگ! رفتم!) فرستادنم جای یکی از همکارا که رفت مرخصی رو پوشش بدم
خدا نصیب هیچکس نکنه اونورا رو
بسیار غم انگیز، [nadidan] مردمش چیزی در حد زمان پیامبر! انسان های اولیه!
یعنی آرامش نداشتم از دستشون! در عرض سه ساعت سی تا مریض! [dooa] اونم انسان های اولیه! نه اونا زبون منو میفهمیدن نه من زبون اونا رو [gerye] له میشدم میون دست و پاشونااا
ولی خب تموم شد دیگه
دیگه کلاهمم بیوفته اونورا نمیرم بگیرم [negaran]
فعلا جایی که هستم راضیم. [shaad]
بگذریم
برای همه دوستان قدیمی آرزوی موفقیت میکنم.
بندر جاسک!؟
درسته، محروم است، ولي از لحاظ جغرافيايي خيلي رويايي است، البته من سال 75 رفته بودم آنجا، درست نقطه آغاز پيچ خوردگي اول تنگه هرمز است، وقتي کنار ساحل اون جايي که تنگه شروع مي شه مي ايستي تقريبا" 270 درجه دورت آب است! يادمه يک رادار خيلي بزرگ هم در شهر بود (آخه نقطه بسيار استراتژيکي است)، محروم است ولي همين دور از تکنولوژي بودن يک حالت آرامش را در آدم القا مي کند.
يادمه اون موقع من يک شب در جاسک ماندم، يک ساختمان مسافرخانه مانند تازه ساخته شده بود و هنوز نما نشده بود، اتاقهايش تختي کرايه داده مي شد، يک پيرمرد مسن خيلي تميز با دشداشه سفيد (لباس يکسره عربي يا بلوچي) با نوه 10 ، 11 ساله اش آنجا پشت ميز پذيرش بودند، جالب بود که شب رفتند خانه! و کليد ساختمان را به من دادند و گفتند اگر کسي آمد يک تخت بهش بده و قيمتش هم 250 تومان حساب کن، صبح مي آييم کليد را ازت مي گيريم، خيلي خاطره خوبي دارم، الآن که گفتيد در جاسک هستيد رفتم به خاطرات سال 75 [shaad]
يادم هست در ساحلش گوش ماهي هاي خيلي خيلي زيبايي بود (هنوز هم يادگار نگه داشته ام).
واقعا" همه جاي ايران ديدني است.
برايتان آرزوي موفقيت دارم.
در پناه حق باشيد.
یادش بخیر....
دقیقا یک سال پیش چه شلوغ بود سایت...کلی با دوستان صحبت می شد....و در مباحث هم کلی شرکت می شد...خیلی از بچه ها از کنارمون رفتند که الان که دارم این متن می نویسم یه حس دلتنگی خاصی دارم....یادش بخیر خانم الماس پارسی روابط عمومی سایت بودن...
کاش یازم مثل گذشته بشه سایت...[negaran]
خداروشکر
.
.
.
.
.
کاش میتونستم مس طرف مقابلم اونجورکه باهام رفتار میکنه رفتار کنم یا حداقل اجازه میداد ده دیقه حرفایی رو که ته دلم مونده بزنم
فقط ده دیقه ولی بعدش نره تا ......
هیچی بیخیال همه چی رو میسپرم دست خدا
سلامتی کسایی که نمیشناسنت
اما نوشته ها تونو میخونن ،تا از درونت با خبر بشن
و زیرش لایک میزنن،نه واسه اینکه ازش خوششون اومده
واسه اینکه بفهمی تنها نیستی.................
همتون گلین
سلام من یه کانال میزنم اونایی که تمایل دارید عضو گروه تلگرام مون بشی بیایید به این کانال
اینطوری ارتباطمون با هم راحت تر میشه
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام من یه کانال میزنم اونایی که تمایل دارید عضو گروه تلگرام مون بشی بیایید به این کانال
اینطوری ارتباطمون با هم راحت تر میشه
- - - به روز رسانی شده - - -
@ njavaneha
به کسانی که از سال نود و چهار راضی بودن تبریک عرض می کنم و بهتر بودن سال نود و پنج رو براتون آرزومندم [golrooz]