-
پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میلاد صفری
سلام دوستان عزیز من به تازگی یه گوشی اکسپریاt خریدم(سونی) آقا این گوشی اگر یه مدت باهاش کار کنید خودش یهو وسط کار ریست میکنه و از اول میاد بالا من اوایل فکر میکردم مشکل از برنامه هایی که روش نصبه ولی هر کدوم رو هم پاک کردم باز جواب نداد خیلی عصبیم کرده لطفا یکی بگه من چیکار کنم
آیا گوشی شما یهو داغ میکنه
آیا باطری شما مشکل داره
کاکو کاربر بالا درست میگه ببر گارانتی
اگه مشکل سخت افزاری نداره اول ریست فاکتوری کن اگه درست شد که چه خوب در غیر این صورت آپدیتش کن شاید درست شه
موفق باشی همشهری
-
سلام،وقت بخیر
ببخشید میخواستم بگم،رمز گوشیمو فراموش کردم،راهی هست رمزش غیر فعال بشه!!![narahat]
-
اگر پین هست که باید سیم کارت رو بسوزونی از اول بگیری ولی اگر خوده گوشیته ریستش کن مدلش چیه
- - - به روز رسانی شده - - -
بچه از 4.1.2 بالاترم اومده مگه
-
گوشیمه،مدل نوکیاx2،بخوام ریستش کنم بازم رمز قبلی رو میخواد!!!!
-
باعرض پوزش.من یه گوشی سونی اریکسون w580i دارم.پارسال افتاد توی دریا سوخت.دادم برای تعمیر ال سی دی -خازن و یه سری قطعه عوض کرد .مشکل اینجاست که بعد سه ماه فهمیدم رادیوش کار نمیکنه.چون محل تعمیر چند صد کیلو متر با ما فاصله داره امکان دسترسی ندارم.
ازلطف شما ممنون میشم بگید مشکل کجاست و هزینه ان تقریبا چقدر میشه.[nadanestan][khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rare24
گوشیمه،مدل نوکیاx2،بخوام ریستش کنم بازم رمز قبلی رو میخواد!!!!
اگه این روش جواب نده باید فلش کنی
در حالت گوشی خاموش کليد های * و عدد 3 و کليد ارسال (سبز) را نگه داشته و در همان حالت گوشی را روشن کنيد و اين کليد ها را تا زمانی که علامت NOKIA چشمک بزند يا صفحه ی فرمت گوشی ظاهر شود نگه داريد.
روش بعدی
ترفند پیدا کردن کد فراموش شده گوشی نوکیا
بعضی وقتا پیش میاد کد گوشیتون فراموش میکنین میرین موبایل فروشی یه هزینه زیادی ازتون میگیرین کد رو ریست کنن
گوشیهای نوکیا علاوه بر کد 12345 یه کد دیگه هم دارن
با دونستن سریال نامبر گوشیتون میتونین اون کد دوم هم بگیری
*#06# پیدا کردن سریال نامبر -
برین به این سایت
از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کنید
http://www.lur.nu/nokia_mastercode/security_code
اگه نشد باید ببری بیرون و فلش کنی
اگه تو زمینه گوشی تخصص داری میتونی با نرم افزار جف و فونیکس هم خودت فلش بزنی با کامپیوتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banooye irani
باعرض پوزش.من یه گوشی سونی اریکسون w580i دارم.پارسال افتاد توی دریا سوخت.دادم برای تعمیر ال سی دی -خازن و یه سری قطعه عوض کرد .مشکل اینجاست که بعد سه ماه فهمیدم رادیوش کار نمیکنه.چون محل تعمیر چند صد کیلو متر با ما فاصله داره امکان دسترسی ندارم.
ازلطف شما ممنون میشم بگید مشکل کجاست و هزینه ان تقریبا چقدر میشه.[nadanestan][khejalat]
شما آی سی رادیوتون هم سوخته بهتره که یه رادیو بخری تا گوشی رو تعمیر کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
شما آی سی رادیوتون هم سوخته بهتره که یه رادیو بخری تا گوشی رو تعمیر کنی
از پاسخ شما ممنون حدس میزدم نشه کاری کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banooye irani
از پاسخ شما ممنون حدس میزدم نشه کاری کرد .
آره به صرفه نیست تعمیرش
-
هیچکدوم جواب نداد،یعنی باید ببرمش برای فلش!!!!در هرصورت از لطفتون ممنونم[golrooz]
-
سلام دوستان توی این گوشی من چه جوری مخاطبام رو ایکسپورت کنم که اگه خواستم گوشیمو عوض کنم دوباره مخاطبام بمونن و حذف نشن جیگرمو خون کرده ایمپورن داره اونو نداره گوشی اکسپریا t هست آندرویدشم 4.1.2
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میلاد صفری
سلام دوستان توی این گوشی من چه جوری مخاطبام رو ایکسپورت کنم که اگه خواستم گوشیمو عوض کنم دوباره مخاطبام بمونن و حذف نشن جیگرمو خون کرده ایمپورن داره اونو نداره گوشی اکسپریا t هست آندرویدشم
4.1.2
سلام همشهری خوبی عزیز
داداش گلم برو تو این لینک حله فقط به عشقه شیراز
-
سلام. من یه گوشی E72 دارم. رم رو از توش در اوردم و وقتی دوباره گذاشتم داخل دیگه نمی خونتش. اول گیر کرده بود داخل نمیشد. بعدش که جا افتاد چند بار اطلاعاتشو نشون داد بعد یهو پیغام بسته شدن همه برنامه ها رو داد.و بعد هم دیگه بهیچ عنوان نخوندش.خاموش و روشن هم کردم اما قایده ای نداشت. امکانش هس که خارهای داخل سوکتش آسیب دبده باشه؟یا از چیز دیگس؟؟؟[tafakor][negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parastoo89
سلام. من یه گوشی E72 دارم. رم رو از توش در اوردم و وقتی دوباره گذاشتم داخل دیگه نمی خونتش. اول گیر کرده بود داخل نمیشد. بعدش که جا افتاد چند بار اطلاعاتشو نشون داد بعد یهو پیغام بسته شدن همه برنامه ها رو داد.و بعد هم دیگه بهیچ عنوان نخوندش.خاموش و روشن هم کردم اما قایده ای نداشت. امکانش هس که خارهای داخل سوکتش آسیب دبده باشه؟یا از چیز دیگس؟؟؟[tafakor][negaran]
شما اول یه رم دیگه بندازید داخلش اگه خوند که خدارو شکر رمه قبلی خراب بوده و گوشی مشکلی نداره مگر نه یه ریست فکتوری بکنید 90 در صد درست میشه
-
سلام به همهی دوستان گوشی منYendo هست می خواستم ببینم برنامه می شه روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
[entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar]
-
ممنونم ریست کردم اما نشد. رم رو گذاشتم توی مموری ریدر سالم هست و مشکلی نداره اما گوشی معیوب شده مخش [negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parastoo89
ممنونم ریست کردم اما نشد. رم رو گذاشتم توی مموری ریدر سالم هست و مشکلی نداره اما گوشی معیوب شده مخش [negaran]
ببرید تعمیر گاه مشکل حادی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad hossin79
سلام به همهی دوستان گوشی منYendo هست می خواستم ببینم برنامه می شه روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
[entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar][entezar]
تشریف بیارید به این لینک http://www.sefr.ir/Products/GetDownl...=0&t=7&fi=&p=3
-
سلام ممنون یه سوال گوشیx6دکمه سوئیچش شکسته باشه اگه بازش کنن براتعمیرخراب میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
سلام ممنون یه سوال گوشیx6دکمه سوئیچش شکسته باشه اگه بازش کنن براتعمیرخراب میشه؟
خیر برا چی خراب بشه فوقش قابشو و شاسی شو عوض میکنن
-
من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
خیر برا چی خراب بشه فوقش قابشو و شاسی شو عوض میکنن
من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه
-
یه سوال دیگه چطورمیشه بلک لیست برای گوشی x6نصب کردوبرنامه شوازکجابایدگرفت؟وچطورمیشه فقط نام مخاطب موقع تماس نمایش داده بشه وشمارش نمایش داده نشه آخه تواین گوشی هم نام نمایش داده میشه هم شماره؟ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه
آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش
خانوم جان تاچ پدش خراب بوده حدود 100 تومن یه تاچ جدید براش میخریدید
-
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1من گوشیم شکسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1من گوشیم شکسته
کجاش شکسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
کجاش شکسته
کلا همش شکسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
کلا همش شکسته
اگه روشه قابشو عوض کن اگه توشه بندازیش صتل اشغال اگه گرون نیست بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
اگه روشه قابشو عوض کن اگه توشه بندازیش صتل اشغال اگه گرون نیست بهتره
گه مرسی دوست عزیز ولی دیگه ازش قطع امید کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
گه مرسی دوست عزیز ولی دیگه ازش قطع امید کردم
میگم شما بگو کجاش شکسته راهنماییتون کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
میگم شما بگو کجاش شکسته راهنماییتون کنم
بابا بادختر خالم حرفم شد خورده به دیوار کلا ازتو بیرون همه جاش شکسته
مرسی بیخیال
-
خیلی خیلی ممنون
چند جا که بردم بهم گفتن سوکت رم سوخته و باید عوض شه و هزینه ای ین هشت تا پانزده هزار تومن ورمیداره
من هنوز نبردم درستش کنم[soal] اما همچنان همونجوریه وضعش..
-
سلام
مدل گوشیم سامسونگ و هر کی بهم اس ام اس متنو بهم نشون نمیده فقط بعضی موقع ها نشون میده، مشکلش چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
david77
سلام
مدل گوشیم سامسونگ و هر کی بهم اس ام اس متنو بهم نشون نمیده فقط بعضی موقع ها نشون میده، مشکلش چیه؟
برنامه gosms رو نصب کن اگه درست نشد اپراتور سیم کارتتون رو در جریان مشکل قرار دهید
میتونی قبلش با یه گوشیه دیگه هم تست کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر تالار تلفن همراه
برنامه gosms رو نصب کن اگه درست نشد اپراتور سیم کارتتون رو در جریان مشکل قرار دهید
میتونی قبلش با یه گوشیه دیگه هم تست کنید
اشکال از خط نیست چون روی یه گوشی دیگه امتحان کردم درست بوده، اشکال از گوشیم. گوشیم در اون حد نیست که روش برنامه نصب شه.
-
سلام.ببخشید من یه سوال درمورد رم گوشی دارم[shaad]
من یه رم2گیگ خریدم یه مدت ازش استفاده میکردم به جای رم اولم ک 4گیگ بود.
ولی الان خراب شده و اطلاعاتش روی گوشیم نمیاد[nadanestan]
باید چیکارش کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
سلام.ببخشید من یه سوال درمورد رم گوشی دارم[shaad]
من یه رم2گیگ خریدم یه مدت ازش استفاده میکردم به جای رم اولم ک 4گیگ بود.
ولی الان خراب شده و اطلاعاتش روی گوشیم نمیاد[nadanestan]
باید چیکارش کنم؟
اول با گوشی فرمتش کن 90درصد درست میشه
اگه نشد با کامپیوتر با فرمت fat فرمت کن انشالله درست میشه به شرطی که قبلا رمز نگذاشته باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
اول با گوشی فرمتش کن 90درصد درست میشه
اگه نشد با کامپیوتر با فرمت fat فرمت کن انشالله درست میشه به شرطی که قبلا رمز نگذاشته باشی
نه رمز نذاشتم.فقط ببخشید چطوری فرمتش کنم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
نه رمز نذاشتم.فقط ببخشید چطوری فرمتش کنم؟!
باید برید تو قسمت کارت حافظه اونجا گزینه فرمت هست