خدایا از همه نعمتهایی که دادی سپاسگزارم ،
بخصوص فرصت شکر کردنو.
ممنونتم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا از همه نعمتهایی که دادی سپاسگزارم ،
بخصوص فرصت شکر کردنو.
ممنونتم
خدایا شکرت بابت همه چیز[golrooz]
خدایا بابت مورد دومم شکرتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ [cheshmak][golrooz]
خدایا دو تا نعمت بزرگت رو فراموش کردم الان یادم افتادن خدایا شکرت که پیش منند خدایا هیچ بچه ای در دنیا طعم تلخ یتیمی رو احساس نکنه خدایا همه چیز رو میزارم کنار گلایه هام رو خستگیام رو خدایا شکرت شکر شکر که هستن خدایا ازت ممنونم ممنون. برای کسانی که پیشمون نیستند دعا میکنم خدایا باور کن دوستت دارم خدایا شکر شکر خدایا نعمت شیرین پدر و مادر رو از کسی نگیر خدایا کسانی که روح بزرگی دارن رو همیشه در کنار خودت حفظ کن و به درجات عالی برسان کسانی که تو را در سخت ترین شرایط هم در کنارشان احساس میکنند خدایا شکر بابت دو تا نعمت بزرگت شکر و برای مادر دوست گرامیمان نیز دعا میکنم خدایا شکر خدایا به انها صبر و روحی بزرگتر عطا کن
خیلی وقت بود چندین سال که یادم رفته بود شکر بگویم فقط گله که چرا جهان اینگونست چند روزیست جهان درسهای بزرگی به من داده درسهایی که شاید دیر یاد گرفتم ولی با جان فهمیدم و میدانم خدای من خالق من میبیند و میبخشد اخه خدایا تو بنده خوب خیلی داری ولی من فقط تو رو دارم من ایمان دارم که همیشه باهام هستی سه تا نعمت بزرگ زندگی پدر و مادر و سلامتی شاید من قدرشان رو نمیدونستم و بی تفاوت رد میشدم ولی بهترینهای نعمات تو هستند خدایا شکر شکر خدایا اگه دوباره زدم جاده خاکی کمکم کن تا دوباره یادم بیاد خدایا دوستت دارم و ممنون که بهم وقت دادی تا یاد بگبرم[golrooz]
رفییییییییییییییییییییییی یییییییییییق دستت رو روی شونه ام دیدم...
گرمای محبت آمیز رفاقتت رو خوب حس کردم...
یکبار دیگه ، باز هم منو شرمنده کردی ...
مادرم پیش توست..خیالم راحته..هواشو داری
ممنونم که تنهاش نذاشتی و نمیذاری..
بازگشت همه به سوی توست[golrooz]
خدایا
من از این فرصت هایی که می دهی و من به باد میدهم
خسته شدم
اما تو از فرصت هایی که به باد دادم و دوباره دادی
خسته نشدی
خدای من شکر که هنوز به من امیدواری
الهی شکر.........smilee_new1 (11)
وقتایی که سرما می خورم یا کسالتی برام پیش میاد تازه به این فکر می افتم که کاش وقتی سالم بودم بیشتر خدا رو شکر می کردم
الان که اوضاعم خوبه و سالمم خدایا شکرت . ممنونم بخاطر لطفی که می کنی و تن و بدنم رو حفظ می کنی
ممنونم بخاطر وجاهت بهم دادی
صحت و سلامتم ، ظاهرم هر چی هست لطف توست هزاران هزار با شکرت[golrooz]
رفیق شکر
حالا بعضی ها میفهمن که سالهاست توی دلم چی میگذشته...
فقط تویی که داری منو جلو میبری...ممنونم از رفاقتت[golrooz][dooa]
خدایا شکرت...[golrooz]
[golrooz] شکر.
خدای خوبم خدای مهربانم/نمیدانم چگونه شکر تو بگویم/نمیدانم/زبانم قاصر دستم کوتاه اندیشه ام محدود/خدایا تو بزرگی تو مهربانی/اگر زمانی خواستم دستم را از دستانت جدا کنم تو نگذار/تو زیباترین هدیه ای هستی که میتوانی به کسی هدیه کنی/من تو را نه در کهکشان نه در اسمان بلکه در خودم میجویم/من عین توام من از روح توام من از بودن تو به وجود امده ام/اگر گله ای میکنم اگر شکوه ای میکنم تو ببخش/من زبانم قاصر دستم کوتاه ذهنم محدود چشمانم نابینا پاهایم سست ارده ام ضعیف/تو بزرگی تو دانایی تو قادری/من هیچم هیچ شاید تک نقطه هیچ هم نباشم تو بزرگی مرا ببخش/مرا ببخش زیرا انسانی نبوده ام که تو را بپرستم زیرا انسانی نبوده ام که تو را بخواهم/من خودپرست زندگی خودم هستم/نمیدانم خدایا دستهایم را چگونه به سوی تو دراز کنم ولی میدانم تو این قدر بزرگی تو اینقدر بزرگی که نیازی نیست دستهایم را داز کنم تو همیشه دستهایم را دیده ای همیشه بودنم را دیده ای/خدایا برای تمام نعماتت شکر/خدایا امروزم را بهتر از دیروز و فردایم را بهتر از امروز قرار ده امین
شهریور بالاخره تمــــــــــــوم شد؛ میخوام بلند بگم آخیــــــــــــــش؛ راحت شدم!!!!!!
شکرتـــــــــــــــــــــ مهربانـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــم[golrooz]
رفیق ...
به کی غیر از خودت میشه بعضی از حرفهای خیلی داغ رو زد؟ حرفهایی که دین و دنیای آدمو آتیش میزنه
حرفهایی که فقط شنیدم و باید با یه بغض سنگین از نبود مادرم ، به درون سینه بفرستم و بگم رفیق ، ساکتم چون تو گفتی و تو میخوای...
رفیق هوای مادرم رو بیشتر داشته باش...خیلی بیشتر از اون مقداری که توی این دنیا داشتی
خیالم راحته که پیش توئه و آرومه[golrooz]
سپاس از رفاقتت[golrooz]
خدا با ما نشسته
چای می نوشه[golrooz]
خدایا........................
فقط قرارمان این است که در مقابلت سکوت کنم..................
خدایا !
به آنچه دادی تشکر!
به آنچه ندادی تفکر!
به آنچه که گرفتی تذکر!
داداه ات نعمت ،
نداده ات حکمت،
و گرفته ات عبرت،
بخاطر همه چی تشـــــــــکر بخصوص بخاطر فرصتی که برای شکر گزاری داده ای .
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در ایی
قصه عشق انسان بودن ماست
اینبار(توی فرودگاه) خیلی شفاف رفاقتت رو بهم نشون دادی ...جوری که تونستم درک کنم و بفهمم
ممنونم ازمحبتت..ممنونم از رفاقتت
واقعا شکر که اجازه میدی روی رفاقتت حساب کنم...خیلی عزیز تر ازاونی هستی که با گفتن کلمه دوستت دارم بشه حق مطلب رو ادا کرد...[golrooz]
درسته که بعد از این همه دعا و سختی رشته و دانشگاه مورد علاقمو بم ندادی ولی...
بازم ممنون...
همینکه هستی خوبه...
الهی شکر
ندای آسمانی اذان مغرب ...
مادر مهمان توست ، رفیقم...[golrooz]
شکر و هزاران بار شکر ...رفیقم[golrooz]
الهی !
گفتی کریمم !
امید بدان تمام است
تا کرم تو در میان است ،نا امیدی حرام است !
خدایا ششششششششششششششششششششششششش شششششششششششششششششششششکررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررت[cheshmak][shaad]
خدایا شکرت...
خدای من در آن بالاست و خیلی به من نزدیکه،
ساده به من گوش میده و ساده با من صحبت میکنه،
خدایا شکرت که با منی.
نگاهم رو به سمت تو، شبم آیینه ی ماهه
دارم نزدیکتر میشم، یه کم تا آسمون راهه
به دستای نیاز من، نگاهی کن از اون بالا
من این آرامش محضو ،به تو مدیونم این روزا
خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی
همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی
بازم چشمامو می بندم که خوبی هاتو بشمارم
نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم
تو دیدی من خطا کردم، دلم گم شد دعا کردم
کمک کن تا نفس مونده به آغوش تو برگردم
تو حتی از خودم بهتر، غریبی هامو می شناسی
نمی خوام چتر دنیا رو........ که تو بارون احساسی
دلمو دست تو دادم
منه دلتنگ احساسی
نمیذاری که تنها شم
...[golrooz]
تو زندگي روزمره کمتر کسي را مي بيني شکرگزار خدا باشه! مخصوصا" تو اين تهران بي در و پيکر!
نه اينکه بخواهم سياه نمايي کنم، نه، ولي بيشتر باهشون که برخورد داري در حال غر زدن هستند!
ولي تو اين سايت، با اينکه سايت مذهبي هم به حساب نمي آيد که فکر کنيم فقط مذهبي ها جذبش شده باشند
وقتي چنين موضوعي اينقدر کليک مي خورد، احساس خوبي بهت دست مي دهد!
نه اجتماع افراد متدين است! نه اجباري هست! نه خودنمايي! نه تظاهر! يک گوشه خلوت است
خيلي برايم جالب است، خدايا پشت صحنه اين بندگانت چقدر قشنگ است! الحمدلله
خدايا واقعا شكرت. هزاران بار كمه براي شكرت.
اينقدر اين مدت بهم لطف كردي كه ديگه نميدونم چي بگم.
الحمد لله الذی
جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب علیه السلام
شکر خدا که شیعه شدم..[golrooz]
رفیق ممنونم...گرچه خسته ام و درهارو بستم ولی هستم[golrooz]
شرمندت ميشم از اينكه هميشه نگام ميكني بهم توجه ميكني منو اشرف مخلوقاتت قرار دادي تمام زمين و زمانو به خاطر من افريدي اما من نگام يه جاي ديگس توجهم يه سمت ديگس حرفايي كه تو كتابت گفتي رو كم عمل ميكنم راهنماهايي رو كه فرستادي واسم كامل نشناختم اينقد دلم از گناه پر شده كه روي برگشتن به سمتت رو ندارم اميد وارم ببخشي اين بنده ي حقيرتو[golrooz]
خدایاخدایاعاشقتم مرسی واس تمام نعمت هات امیدوارم که لایق این همه نعمت باشم توانایی جبرانشونو داشته باشم واقعاازت ممنونم خدایا کمکم کن که راه درست زندگی کردن وبهترازاین یاد بگیرم وان شاالله ۹۰۰سال عمرکنم
.
.
.
.
.
من هرروزاین نامنامه شکرگزاری رو تودفتریادداشت روزانه م مینویسم امشبم قسمت شداینجابنویسم
خدایا شکرت که راه رو نشونم میدی
خدایا شکرت که می گذاری بفهمم
خدایا شکرت که بهم عزت و آبرو میدی
خدایا شکرت که دستمو می گیری
خدایا راستی نگفتم خیلی وقته
هر چی دارم خودت بهم دادی... یادم نرفته..
[golrooz]
بسیار سپاس، امروز خوب نبود، عالی بود...