سلام دوستان میگم نقشه کامل تهرون رو دارید برام بفرستید؟ ضروریه خیلی ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان میگم نقشه کامل تهرون رو دارید برام بفرستید؟ ضروریه خیلی ممنون میشم.
تمامی دوستانی که قصد دارن در این قرار ملاقات عمومی شرکت کنن جهت هماهنگی می تونن با شماره ی زیر در تماس باشن.
021 098 2 0939توجه داشته باشید این شماره تنها در روز جمعه فعال هست و در سایر روز ها غیر فعاله.
09392098021
نقل قول:
تمامی دوستانی که قصد دارن در این قرار ملاقات عمومی شرکت کنن جهت هماهنگی می تونن با شماره ی زیر در تماس باشن.
021 098 2 0939
09392098021
توجه داشته باشید این شماره تنها در روز جمعه فعال هست و در سایر روز ها غیر فعاله.
مصطفی !
به من میگی 5 شنبه ساعت11 بیا ؟ من سع ساعت منتظر تو نشسته بودم اونجا ، زنگ میزنم که جواب نمیدی ، بعد 5 ساعت مثل مونگولا زنگ زدی صدای گوشیمو نشنیدم قرار جمعس ؟ [bihes]
[narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
من خولوچلو بگو که پاشدم با ماشین اومدم که برگشتن مثل پارسال بحرفیمو بچرخیم پول بنزینمو ازت میگیرم شماره حساب 10101010101 بانک ملی [delkhoori]
برای تایید عصبانیت : [narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
آمدن من قطعی شد من حتما میام متشکرم
من امروز نمایشگاه بودم نمی تونم فردا بیام[gerye]
سلام بچه ها ... [golrooz]
من دیروز نمایشگاه بودم ، امروزم میخواستم بیام که دیگه به علت خستگی زیاد تا ساعت 2 خواب بودم !!![nadidan]
به همتون خوش بگذره ، فقط چرا هر سال یه عکس دسته جمعی نمیگیرید و تو همین بخش مدیران نمیذارید ؟ ؟! که اونایی که نیومدن هم ببینن ؟!؟! [tafakor]
آخ الان همه شون با همن خوش به حالشون
جای اونایی که نیستن رو هم خالی کنید
[negaran]
[golrooz]
سلام [golrooz]
امروز خیلی خوب بود و خوش گذشت. جای همه دوستانی که نبودن خیلی خالی بود. امیدوارم تو قرارهای بعدی دوستان دیگه رو هم ببینیم. [cheshmak]
از همین جا از اقا مصطفی بابت زحمات و یادگاری های خوبشون تشکر میکنم [golrooz]
دوستانی که نبودن من جای همشون شیرینی خوردم، خیالشون تخت [nishkhand]