پاسخ : میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!
کوچکترین کار ما میتونه بشه بزرگ ترین کار دنیا.مادری که برای بچه اش وقت و انرژی میزاره تااون خوب تربیت بشه و رشد کنه.به احساساتش اهمییت میده تا اون هم بتونه بعدا به احساسات دیکران اهمیت بده.درک اش میکنه تا اون هم وقتی بزرگ شد بتونه همه رو درک کنه.اون مادر میشه ناجی همه دنیا.کی دلش می خواهد حالا که یک روز یک مادر خوب بشه؟خوب باش تا بتونی خوبی بیافرینی.
در مورد هدف ، اگه یادت بیاد من یک تاپیک گذاشتم به نام "آفرینش انسان"
تو این تاپیک قصد داشتم با همکاری دوستان هدف از خلقت رو بررسی کنیم اما همچین نگرفت!
ما برای اینکه هدف رو فراموش نکنیم باید بدونیم که هدف چیه؟
اگر کسی میدونه هدف چیه لطفا به من هم کمک کنه.
سلام... پستهاتون داره زیاد میشه... عجب حالی میده خداییش... [shaad]فقط اگه یه وقت بعضیاشون که مرتبط با موضوع نیستند و فقط فضا اشغال کردند رو حذف کردم ناراحت نشین هااااااااااااا... [nishkhand]
موضوع امروزو میذارم: عوامل تقویت عزم و ارده2
همونطور که تو پست قبلی گفتم اولین عامل و مهمترینش انگیزه اس... عامل بعدی که میتونه محرک شما باشه برای حرکت به سمت کمال، دونستن عواقب کارتونه....
توضیح این مساله با یه مثال ساده تره: خب من در کل فامیل به بی خیالی و خونسردی معروفم.... البته نه به خوشنامی...
مامانم بیشتر از همه از دستم شاکیه.... حق داره خب: من اگه فردا امتحان داشته باشم عین خیالمم نیس
خواهرم نقطه مقابل من: شب خوابش نمیبرهههههههههههه
خیلی وقتا پیش میاد که جدی حال و حوصله انجام دادن کاری رو ندارم: درس خوندن... جارو کردن خونه... ظرف شستن...
با وجود بی خیالیم به عاقبتش که فکر میکنم... و بلاهایی که درصورت انجام ندادنش به سرم میاد فکر میکنم مو به تنم سیخ میشه: دعوای کل اعضای خانواده با منننننننننننننننن!
درمورد زندگی مون .... و تغییر و تحولاتمون میشه گفت: بهتره از بدو تولدمون تا حالا رو در نظر بگیریم.... اگه بخوایم روند پیشرفت در زندگیمونو به صورت یه نمودار نشون بدیم این روند نزولیه یا صعودی؟ آیا شما نسبت به روز قبلی بهتر شدید؟ این منو یاد پروژه ی آمار پارسالم میندازه که گروهمون باید یه پروژه آماری تحویل معلم میداد... معمولا تو پروژه های آماری انسانها با هم مقایسه میشن: درصد فراوانی شون و...و....
اما پروژه ما مقایسه یک انسان با خودش بود... خود دیروزش. اینی که دارم بهتون میگم کاملا علمی و مستنده: ما جنبه های مختلف زندگی رو درنظر گرفتیم و برای هر کدومشون یه سقفی تعیین کردیم برای نمره دادن... و از انسان مورد نظرمون که در ظاهر خیلی هم موفق بود خواستیم هر روز به خودش از100نمره بده . البته این 100به 10تا قسمت 10نمره ای تقسیم میشد: 10نمره واسه روابط عمومی، 10نمره واسه مطالعه و...و....
و نمودار شو کشیدیم...3ماه تمام این کارو ادامه دادیم .... و در آخر وقتی خواستیم بررسی کنیم روندش صعودی بوده یا نزولی... انسان مورد مطالعه مون افسردگی گرفت!
و این... نمایی از زندگی انسانی بود که از همه سو مورد ستایش بود... و موفقیتهای چشمگیری داشت.
تصورشو بکنید: این نمودار مال یک انسان موفق بود، اگر مال شما بود چه شکلی میشد...؟
بله... هر روز بیشتر نزول میکنیم و عین خیالمونم نیست.... اهدافمونو فراموش میکنیم... از دیروزمون بدتر میشیم... نه درسی و نه عبرتی ... عاقبت همه ما : پشیمونی
یه سوال: به نظرتون پشیمونی بدترین حسی نیست که بعد از کشیدن نمودار ممکنه بیاد سراغتون؟ این همه روزه تلف شده، عمره هدر رفته ، آخرش که چی؟ پشیمونی؟
عاقبت شما چیه؟؟؟ آیا پشیمونی قانعتون میکنه؟ بعید میدونم.....................................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سلام ... قبل از هر چیز از رها خانم برای اینکه نکات خیلی خوبی رو در این بخش ذکر کردن ممنونم و تشکر می کنم.
امیدوارم از این به بعد هم در تمامی مراحل زندگی موفق باشید ...
منم کم و بیش مطالب شما رو دنبال می کردم و خوشحالم که با شما در سایت همکاریم و می تونیم از مطالب خوبتون بهره مند بشیم.
موفق و موید باشید
ممنون... تمام حرفاتون برای من مایه دلگرمیه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarannom101
همه شب فکر من این است وهمه روز سخنم که چرا غافل از احوال دل خویش تنم
زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننماید وطنم[golrooz][golrooz][golrooz][tafakor]
جمله زیبایی بود...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarannom101
مجبور شدم به هر کسی رو بزنم
بر درگه هر غریبه زانو بزنم
تحقیر شدم چونکه فراموشم شد
یک سربه شما اهل ولایت بزنم
انسان اگه بخواد به هدفش برسه باید و ناگزیره که از یک راهنمای راه بلد کمک بگیره که در غیر این صورت اگه به بی راهه رفت و دچار مشکل شد کسی غیر خودش رو نباید سرزنش بکنه
شما نمتوانید راه بلدی رو پیدا کنید(چه برای اهداف دنیایی و چه امور آخرتی)که قابل مقایسه با اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) باشد
پس باید با اونها ارتباط بر قرار کرد
چه ارتباطی؟ اگه دوس داشتید براتون میگم[golrooz][golrooz][golrooz]
دوست داریمممممممممممممممم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rangin kaman
کوچکترین کار ما میتونه بشه بزرگ ترین کار دنیا.مادری که برای بچه اش وقت و انرژی میزاره تااون خوب تربیت بشه و رشد کنه.به احساساتش اهمییت میده تا اون هم بتونه بعدا به احساسات دیکران اهمیت بده.درک اش میکنه تا اون هم وقتی بزرگ شد بتونه همه رو درک کنه.اون مادر میشه ناجی همه دنیا.کی دلش می خواهد حالا که یک روز یک مادر خوب بشه؟خوب باش تا بتونی خوبی بیافرینی.
تمام حرفات چیزایی هستن که میخوام بهتون بگم... وای خدا من از دنیا دیگه چی میخوام وقتی میتونم یکی رو متقاعد کنم یه ناجیه... رنگین کمان عزیز حرفات منو به وجد آورد... امیدوارم تو زندگی واقعی هم از این مفاهیم استفاده کنی... خیلی دوست دارم خودت بشی جزو کسانی که زندگیشون مدرکی باشه برات اثبات همه حرفام و ترفندهای روانشناسانه... من تا اینجا فقط از زندگی خودم گفتم.. چی میشه شمام بگی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warrior
در مورد هدف ، اگه یادت بیاد من یک تاپیک گذاشتم به نام "آفرینش انسان"
تو این تاپیک قصد داشتم با همکاری دوستان هدف از خلقت رو بررسی کنیم اما همچین نگرفت!
ما برای اینکه هدف رو فراموش نکنیم باید بدونیم که هدف چیه؟
اگر کسی میدونه هدف چیه لطفا به من هم کمک کنه.
اونو هم به زودی روش کار میکنیم... اما فقط خلاصه بگم که هدف کماله... و این کمال نسل به نسل میون انسانها میچرخه... و محدود به یه زمینه یا رشته خاصی نیست... کمال میتونه در هر زمینه ای باشه
دوستان از همراهی همه شما سپاسگزارم[golrooz]
(تمام حرفات چیزایی هستن که میخوام بهتون بگم... وای خدا من از دنیا دیگه چی میخوام وقتی میتونم یکی رو متقاعد کنم یه ناجیه... رنگین کمان عزیز حرفات منو به وجد آورد... امیدوارم تو زندگی واقعی هم از این مفاهیم استفاده کنی... خیلی دوست دارم خودت بشی جزو کسانی که زندگیشون مدرکی باشه برات اثبات همه حرفام و ترفندهای روانشناسانه... من تا اینجا فقط از زندگی خودم گفتم.. چی میشه شمام بگی...)
تمام مطلب هات رو میخونم با دقت،ترجیح دادم فقط بخونم.از این به بعد شاید بنویسم دوست نداشتی پاکشون کن.
شرمنده که نمیتونم خیلی از زندگی ام بگم براتون،اینجوری راحت ترم مخصوصا اینکه بعضی ها تو سایت منو میشناسن.من متاهل ام و یک پسر خوشگل کوچولو دارم.بیشتر حرفام شاید از همین زاویه باشه.اشکالی نداره که؟
1-خداوند انسان را خلق كرد و رها كرد در زمين و هيچ دخالتي در زندگي او ندارد
2-خداوند انسان را خلق كرد و در حال حاضراز دور بر آن نظارت دارد و دخالتي در كارهاي او ندارد
3-خداوند انسان را خلق كرد ودربعضي از امور بر آنها نظارت دارد
4-خداوند انسان را خلق كرد وكامل بر آنها نظارت دارد و همه چيز را در كنترل خود دارد
نظر تو چيه؟
http://aryaclick.net/img_gallery/des...a_art/ui15.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rangin kaman
(تمام حرفات چیزایی هستن که میخوام بهتون بگم... وای خدا من از دنیا دیگه چی میخوام وقتی میتونم یکی رو متقاعد کنم یه ناجیه... رنگین کمان عزیز حرفات منو به وجد آورد... امیدوارم تو زندگی واقعی هم از این مفاهیم استفاده کنی... خیلی دوست دارم خودت بشی جزو کسانی که زندگیشون مدرکی باشه برات اثبات همه حرفام و ترفندهای روانشناسانه... من تا اینجا فقط از زندگی خودم گفتم.. چی میشه شمام بگی...)
تمام مطلب هات رو میخونم با دقت،ترجیح دادم فقط بخونم.از این به بعد شاید بنویسم دوست نداشتی پاکشون کن.
شرمنده که نمیتونم خیلی از زندگی ام بگم براتون،اینجوری راحت ترم مخصوصا اینکه بعضی ها تو سایت منو میشناسن.من متاهل ام و یک پسر خوشگل کوچولو دارم.بیشتر حرفام شاید از همین زاویه باشه.اشکالی نداره که؟
اشکال؟؟؟ اگه قراره اینجا حرفای کسی اشکال داشته باشه اون منم چون وسط حرفام خیلی دارم میزنم جاده خاکی![nishkhand]
بگوووووووووو منتظرماااااااااااااااا[esteress][esteress][esteress]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Judy Abbott
1-خداوند انسان را خلق كرد و رها كرد در زمين و هيچ دخالتي در زندگي او ندارد
2-خداوند انسان را خلق كرد و در حال حاضراز دور بر آن نظارت دارد و دخالتي در كارهاي او ندارد
4-خداوند انسان را خلق كرد وكامل بر آنها نظارت دارد و همه چيز را در كنترل خود دارد
نظر تو چيه؟
http://aryaclick.net/img_gallery/des...a_art/ui15.jpg
جودی جونممممممممممممم
دیدگاه من در این مورد یه دیدگاه درحال بلوغه... یعنی هنوز به حد بلوغ خودش نرسیده... نظرات من درمورد خدا هیچوقت قطعی نیست... و هیچوقتم سر خدا درجا نمیزنم. منظورم اینه که اگه درمورد خدا به چیزی برسم همونجا درجا نمیزنم... هی میدوم... هی میدوم... و این شاید کار درستی نباشه... اما دست خودم نیس دیدگاهم خیلی متغیره.... فکر کنم ترنم عزیز جواب سوالاتتو متناسب با دیدگاهای خودش خوب بدونه( توجه کنید: گفتم متناسب با دیدگاهای خودش... چون هر کسی با هر ملیتی دیدگاهش تحت تاثیر مذهبشه... و هرگز مستقل از مذهبش نیست... و این مصداق کامل وابستگی ما انسانها به مذهبه... به عبارتی وابستگی ما انسانها به دنیایی که از ناشناخته ها میگه... ناشناخته هایی که عاشق شناختنشون هستیممم)[alaghemand]
به نظرم این درسته ..ولی اصلا ربطی به بحثت نداره [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
ببخشـــــــــــــــید [narahatish][golrooz]
رها خانم کجایی؟چقدر بیام اینجا و منتظرت بشینم.[golrooz]
بچه ها شرمنده همتونم... واسه یه مدت سرم شلوغه و اومدنم به سایت همراه با نظمیه...
خیلی زود درست میشه و بازم مطالبو میذاررررررررررررم
شما فعلا تا میتونید بحث کنید که تاپیک سوت و کور نمونهههههه[cheshmak]