پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
من هرگز تو این شرایط قرار نمی دم خودم رو حتی اگه قرار باشه تا آخر عمردر تجرد خویشتن بمانم.
و هرگز حاضر نیستم با کسی که می خواد تو نیم ساعت من رو بشناسه پیوندی برقرار کنم حتی لاندن!
مطمئن هستم اون بیشتر تو شناخت من دچار مشکل می شه تا من تو شناخت اون...
ازش می پرسم نظرت در مورد فیلم اخراجی ها 3 چیه؟
اگه گفت خوبه که هیچی
اما اگه گفت خوب نیست می تونم بیشتر تر باهاش صحبت کنم.که اگه وقت نداد می فهمم بعدها هم برایم وقت نخواهد گذاشت.
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
من که فقط 1 جمله سوال دارم
نیم ساعت هم زمان نمیبره
خوشبختی یعنی چی؟؟؟(خوشبختیو توی چی میبینه)
همین کافیه
بهش میگم تو نیم ساعت نمیشه کسی رو شناخت........
نیاز به زمان طولانی تری هست ........ نظر شما چیه ؟؟؟
جواب به این سوال میشه یک شناخت کوچیک <<<<>>> چقدر برای طرف مقابل و زندگی آینده ارزش قائل هست
........................................
زیباترین جواب هایی که شنیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wild_man
خوب ، اولین و تنهاترین سوال چه در نیم ساعت و چه در یک سال اینه که بدونیم تعریفش از انسانیت چیه؟؟؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smart_boy
۱- ماوراء رو قبول داره؟
۲- فرق خودش رو با یه روبات توضیح بده
۳- حاضره نمیره؟!
۴- حاضره به عنوان شریک زندگیش با من ازدواج نکنه؟
۶-نظرش در مورد زندگی توی یه جزیره به دور از بقیه چیه؟
۸- ترجیح میده تو بهشت زندگی کنه یا توی دنیا؟
۹- آرزوهاش چی هستن؟
۱۰- دوست داره آینده دنیا (از دید بشریت) چطور باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارغنون
ازش می پرسم نظرت در مورد فیلم اخراجی ها 3 چیه؟
سلام سوال جالبی هست .....بنظر من که برا یه عمر زندگی وشناخت طرف مقابل زود نباید قضاوت کرد و تصمیم گرفت اما اگه نیم ساعت وقت داشتم حتما حتما چیزای که برام تو زندگی خیلی خیلی مهم هستن در موردشون نظرشون و می پرسیدم مثلا یکیش دروغ گفتن و یکی دیگش اعتقاداتش
بهش ميگم وقت كمه تو سوال كن من جواب ميدم...
بهش میگم هدفت از ازدواج چیه؟؟لطفا کامل جواب بده...
در اون زمان من استرس گرفتم و لال میشوم وقت هم تموم میشه .
توزندگی از همه بیشتر براش چه چیزی مهمتره؟؟؟؟؟وخوشبختی رو تو چه چیزی معنی میکنه؟؟؟دوست داره همسرش چجوری باشه.....وتنها چیزی که بهش میگم اینان اینکه از دروغ وتهمت وپنهانکاری بیزارم وهردوتامون باید به نظر هم احترام بذاریم........
معمولا تو خواستگاری ادم کور و کر و لال میشه