پاسخ : طرحهای جدید چادر برای بانوان! (+عکس)
نقل قول:
4. متوجه نشدم یعنی این طرح ها رو برای الگو قرار دادن زنان مسلمون معرفی می کنید ؟:-/ حالا اگه چادر فعلی رو مناسب نمی دونید این طرح ها رو جایگزین مناسبی می دونید ؟:-/
نه من اون مدل ها رو بعنوان نمونه مثال زدم
منظورم اين بود كه به جاي اينكه خانم ها به علت بدحجابي تو خيابان در ملاء عموم دستگير كنن
مي تونن از ابزاري هايي مثل ايجاد مدهاي جديد با طرح هاي زيبا (با در نظر گرفتن سليقه هاي كليه قشرها ) جوانان رو از سمت بدحجابي به سمت حجاب سوق بدن
خوب مثلا همين طرح هايي كه صفحه اول زده شده براي چادر ارائه شده
معلومه جوان پسند نيستند لااقل نه براي عموم
يكمي دوربرتون رو نگاه كنيد چندتا خانم چادري هست جامعه كه فقط مشمول انجمن ما نمي شه !! كه عده اي زيادشون طرفدار رعايت حجاب با چادر هستند
دوستان عزيزم سلام
بحمدالله تكليف مسائل اين چنيني در اسلام بسيار روشن است و نظريه و بدعت و يا به نظر بنده و شما هيچ احتياجي نيست .
اگر عرايض بنده را در صفحات قبل مي خوانديد تكليف كاملا روشن است .
مسير مستقيم ما مسلماني است و در آن هم بحمدالله همه موارد وجود دارد و نيازي نيست كه نظريه خودمان را به يكديگر تحميل كنيم .
مگر كراوات زدن اسلامي است ؟؟؟
حال چه كسي مي تواند بگويد كه فلاني كه كراوات زده مسلمان نيست ؟؟!!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب ندارد مسلمان نيست ؟؟؟!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب دارد اولين نفر وارد بهشت مي شود ؟؟!!!
ضمنا مينا خانوم فرمودند كه به قانون ما احترام گذاشتند كه روسري سر كردند !!!
سوال :
1 - در كشور آنها حجاب قدقن است و قانون است / شما اگر به اون كشور رفتيد به قانون اون ها احترام مي گذاريد و حجاب خود را برداريد ؟؟!!!!!
2 - مگر هر چيزي كه قانون شد درست و كاملا صحيح است ؟؟!!! يعني ما قانون اشتباه نداريم ؟؟!!!
اگر شما به قانون در هر كشور احترام مي گذاريد بايستي حجاب خود را در آن كشور از سر برداريد .
پس مي بينيد كه هر قانوني نمي تواند درست باشد .
در زمان رنسانس قانون اين بود كه هر كس كشيشان را قبول نداشت و يا مخترع و يا مكتشف بود مي كشتند / چنانكه گاليله را كه گفت زمين گرد است بردند كه بكشند / اين قانون بود / اما درست هم بود ؟؟!!!
3 - چه كسي گفته است اگر كسي حجاب نداشت به زور به او بفهمانيد كه حجاب كند ؟؟!!! سيره حضرت رسول بوده يا 14 معصوم يا قرآن ؟؟!!!!
4 - فرموده بوديد كه خيلي از خانم ها گفته اند كه با بد حجابي مبارزه شود ؟؟!!! به چه دليل ؟؟!!! پس به همان دليل اگر ميليون ها مرد بيايند و بگويند ما بي حجابي مي خواهيم پس شما هم بايد گوش بدهيد .
5 - مگر كشورهاي ليبي / مصر / سوريه / دبي / عربستان / اندونزي / مالزي / پاكستان / تركيه ووووو..... مسلمان نيستند ؟؟!!
در كداميك از آنها گذاشتن و يا برداشتن حجاب قانون دارد ؟؟!!!
در كداميك از اين كشورها خوش حجابي و يا بد حجابي تعريف شده است ؟؟!!!
در كداميك از كشورهاي مسلمان خانم ها آمده اند گفته اند كه بياييد با بد حجابي مبارزه كنيم ؟؟!!!
لب كلام اين است (( اساسا گذاشتن و يا برداشتن حجاب آنهم به صورت اجباري و يا تعريف قانون براي آن / كلا اشتباه و مغاير با اصول اوليه اسلامي است و هيچگاه در اسلام و قوانين آن چنين چيزي نداشته ايم ))
كل بحث مطلب اينه كه آيا چادر بهترين و كاملترين پوشش براي يك زن مسلمان است يا نه ؟
جواب اگه به شكل صحيح اون رو استفاده كنه بله
(نه مثل برخي خانم چادري كه تو جامعه فراوننه )
پس چرا خانم هاي ما رعايت نمي كنن ؟ ( در حاليكه جامعه ما يك جامعه اسلامي است ؟ )
ايا بي دين هستند !
آيا مفسد هستند ؟
آيا از دين برگشتند ؟
خيلي از اونها دوستهاي خود ما هستند كلي از سن تكليفشون گذشته از وقت امر به معروف و نهي از منكرشون هم گذشته
چقدر ميزگرد گذاشتن براي همين موضوع تو تلويزيون
چقدر تو روزنانه اعلام شده
چندتا طرح گشت ارشاد راه افتاده
قبول كنيد اينها راهكارهاي مناسبي نيستند !!!!!!!
چادر رو فقط عده اي دوست دارند و سرميكنند ما كاري با اونها نداريم مادر من هم چادري هستند . .
من منظورم قشر عظيمي از دخترهايي كه مانتوهاي تنگ مي پوشن تعدادشون لااقل بيشتر از خانم هاي چادريه
به شلوارهاي تنگ ( گاهي ساق هاي خيلي خيلي تنگ ) با چكمه هاي بلند علاقه دارند
يا شلوارهاي كوتاه با صندل مي پوشن
مانتوهاي آستين سه رب و جومونگي{tongue} تن مي كنن
روسري هاي كوتاه توري با رنگهاي خيلي گرم وخاص سر مي كنن
دوست دارن گردنبند فروهر شون ديده بشه !
آرايش هم كه . . . خوب همه دوست دارن {tongue}
برخي از نزديكان من دوست دارن با كت و دامن تو ميادين حاضر بشند!
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما هي پست بزنيد كه چادر خوبه چادر مگه چشه !
گشت ارشاد هي خانم ها دستگير كنه
هي طرح عفاف و مبارزه با بد حجابي رو پياده كنن
هي به اصطلاح ملت امر به معروف و نهي از منكر بشن
قبول كنيد كه مد تحميله
تورخدا نگيد كه كار اين اجنبي هاست (تهاجم فرهنگيه )كه حالم بد مي شه
تا كي مي خوايم بندازيم گردن اين و اون !
مد رو دولت مي تونه سامان دهي كنه شكل بده ترويج بده
همين چادرهاي كه مثلا بعنوان طرح جديد ارائه شده اصلا جديد نيستند ابتكاري توشون نيست البته يه ابتكاري بود چادر قاجاريه بود توشون {big green};)
تي شرت هاي با تصاوير قهرمانان ملي خودمون رو ديديد چقد زيباتر از جومونگ و ... بودند !!! اين يه كار فرهنگي كوچيك بود
چقدر عالي مي شه وقتي وارد فروشگاه مي شيد با دنيايي از طرح هاي زيباي اسلامي مواجه بشيد با رنگ هاي گرم و زيبا و متنوع ( مثل رنگ هاي زيبا كه در برخي لباس هاي محلي ايران ديده مي شه )
چرا دولت سرمايه گذاري نمي كنه براي معرفي مدهاي جديد جاي سوال داره ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M A H 3 A
كل بحث مطلب اينه كه آيا چادر بهترين و كاملترين پوشش براي يك زن مسلمان است يا نه ؟
جواب اگه به شكل صحيح اون رو استفاده كنه بله
(نه مثل برخي خانم چادري كه تو جامعه فراوننه )
پس چرا خانم هاي ما رعايت نمي كنن ؟ ( در حاليكه جامعه ما يك جامعه اسلامي است ؟ )
چرا دولت سرمايه گذاري نمي كنه براي معرفي مدهاي جديد جاي سوال داره ؟؟
دغدغه شما کاملا بجاست و از روی حسن نیت شما.
چون اگر کسی بخواد بی بند و بار باشه اصلا کاری نداره به این حرفا و کار خودش رو می کنه
خوب چرا خودما طرح ندیم {big green}
الان خانمهای نخبه سایت خودمون مگه چی کم دارن
حالا که اینقد دغدغه و ... هست چرا باید منتظر بنشینیم تا دیگران تصمیم بگیرند.
خودمون دست بکار بشیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
دغدغه شما کاملا بجاست و از روی حسن نیت شما.
چون اگر کسی بخواد بی بند و بار باشه اصلا کاری نداره به این حرفا و کار خودش رو می کنه
خوب چرا خودما طرح ندیم {big green}
الان خانمهای نخبه سایت خودمون مگه چی کم دارن
حالا که اینقد دغدغه و ... هست چرا باید منتظر بنشینیم تا دیگران تصمیم بگیرند.
خودمون دست بکار بشیم...
دقيقا موافقم البته متاسفانه من خياطي مياطي بلد نيستم
خود من خيلي كم لباس حاضري مي گيريم فقط براي لباس هاي خونه به فروشگاه مراجعه مي كنم
تمام لباس هامو مي دم خياطي مخصوصا مانتو
چون خيلي موافق مانتوهاي موجود و مدهايي كه الان تو جامعه رواج داره نيستم
حتي فروشگاههاي تهران هم رفتم ولي مدل خيلي چشمگيري نديدم !!!!
اي كاش يه طراح لباس تو جمع مون داشتم ;;) كه كمكمون مي كرد
ضمنا بهترين طراح هاي لباس دنيا آقا هستند {tongue}
به نظر من يك زن مسلمان اونقدر بايد شيك پوش و آراسته باشه كه زن هاي اديان ديگه حسوديشون بشه !!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Big-brother
خب پس ایراد از مگس هاست نه زن های با حجاب یا بی حجاب
حالا میرسی به قضیه همون سیب خراب {big green}
دوست عزیز بهتره افکار ادم درست باشه تا بهانه تراشی بی مورد
انسان یه حسی داره به نام راضی نبودن حتی شما ادم شبها توی تختخواب پر قو هم بخوابه ناراحته چون حس انسان اینه
حجاب یک ارزش برای دین اسلام و تنها مختص خانوم ها نیست اما هرکدوم روش خاص خودشون رو دارن
یه اصل دیگه هم هست اینکه روش کار مهمه از یک چاقو شما هم میتونی برای پوست کردن میوه استفاده کنی و میوه رو بخوری و هم میتونی باهاش ادم رو بکشی :-ss
فکر کنم به اندازه کافی روشن باشه که نیازی به بحث اضافه نباشه حالا نمیدونم برای چی بعضی از دوستان دارن بحث رو ادامه میدن :-??
[QUOTE] حالا میرسی به قضیه همون سیب خراب {big green}[/
QUOTE]
:-/:-o
نقل قول:
انسان یه حسی داره به نام راضی نبودن حتی شما ادم شبها توی تختخواب پر قو هم بخوابهشکلک های قدیمی
ناراحته چون حس انسان اینه
برای همین میگم هر کس هر حجابی دوست داشت باید داشته باشه
نقل قول:
یه اصل دیگه هم هست اینکه روش کار مهمه از یک چاقو شما هم میتونی برای پوست کردن میوه استفاده کنی و میوه رو بخوری و هم میتونی باهاش ادم رو بکشی :-ss
ربطش رو نفهمیدم :-/شاید منظورت اینه که با چادر میشه یک نفر رو خفه کرد {big green}
نقل قول:
فکر کنم به اندازه کافی روشن باشه
smilee_new2 (26)
به نظر من هم چادر خوب و راحت و شيكي هست
[QUOTE=Big-brother;131525]
نقل قول:
[/
QUOTE]
برای همین میگم هر کس هر حجابی دوست داشت باید داشته باشه
بنابر این من دوست دارم فردا با شرت توی خیابون راه برم ایرادی به نظر شما پس نداره {big green}
ربطش رو نفهمیدم :-/شاید منظورت اینه که با چادر میشه یک نفر رو خفه کرد {big green}
شما اره می تونی این کار رو انجام بده البته اگه به سقف اویزون کنی زودتر خفه میشی طبق اخرین اماری که دست ما رسیده;)
smilee_new2 (26)
از قدیم هم گفتن نرود میخ اهنی در سنگ {rock on}
وقتی کسی دلش نخواهد چیزی یاد بگیره خب یاد نگیره ما که نباید خودمون رو بکشیم امیدوارم در اینده یه کم بیاد بالاتر تا یاد بگیرن {nerd}
جواب در نقل قول به رنگ قرمز
موفق باشین