پاسخ : بنظر شما عشق چه طور به وجود می اید؟؟؟
خوشم میاد کلا تمام تاپیکات عشقههههههههههه
اصا عشق بوجود نمیاد همش الکیه جدی میگم
امتحاناش مجانیه
هرکی خواست توضیح بدم روشن بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
يمنا
خوشم میاد کلا تمام تاپیکات عشقههههههههههه
اصا عشق بوجود نمیاد همش الکیه جدی میگم
امتحاناش مجانیه
هرکی خواست توضیح بدم روشن بشه
بفرمایید توضیح بدید تا روشن بشین من و دوستان!!
اره عشق تنها بیماریه که ادم ازش لذت میبره!![golrooz] یمنا نگو عشق نست یک نگاه به دور وبرت بگن!![cheshmak][golrooz][labkhand]sh_omomi29sh_omomi76
sh_omomi0 خوب نیست عشق یعنی حد اعلا دوست داشتن یعنی واسه کسی حاضر باشه بمیری خوب حالا کدوم یک از این عاشقا حاضرن برا عشقشون بمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب=هیشکی[khande]
عاشق تنهاییم جفتم تنهاییه...[cheshmak][khabalood][golrooz]
بیخیال بابا عشق کجا بود حوصله داری همش کشک تنهایی حال کن واسه خودت دوست خوبم..[khande][tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیست2
بیخیال بابا عشق کجا بود حوصله داری همش کشک تنهایی حال کن واسه خودت دوست خوبم..[khande][tafakor]
انسان نتها مثل ابی که یک جامونده هست اگر همین اب به چشمه ای کوچک بپونند نه میگندد نه خراب میشود بلکه درگذر زمان سنگ ها رو سیقل میده هرچند که سخت باشد راه خود را باز می کند واز به هم پیوستن من وتو(منظور زوج های جوان وکسانی که عاشق اند)و باعشق زلال میشویم مانند چشمه وهیچ کس نمی تواند ما را ازهم جدا کند اونم باتوکل به خدا...............احسن برعاشق ها[tashvigh][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
يمنا
sh_omomi0 خوب نیست عشق یعنی حد اعلا دوست داشتن یعنی واسه کسی حاضر باشه بمیری خوب حالا کدوم یک از این عاشقا حاضرن برا عشقشون بمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب=هیشکی[khande]
بقول بنده خدا اون طرفی که گفته هیچ کی بدون از همه عاشق تره فرصتش پیش نیومده تا خودش رو ابراز کنه[khande][khanderiz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_jomand
بقول بنده خدا اون طرفی که گفته هیچ کی بدون از همه عاشق تره فرصتش پیش نیومده تا خودش رو ابراز کنه[khande][khanderiz][golrooz]
والا من جونمو به غیر از خانواده ام برای هیچکس فدا نمیکنم اعتراف میکنم صادقانه حالا خودت حساب کن بقیه چطورین[cheshmak]