پاسخ : حمله ی لشکر دختران “ساپورت پوش” به تهران+ تصاویر
فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
اولا که پاسختون هیچ ربطی به حرفای من نداشت!درواقع حرف من پاسخی نداشت. چون از اثبات یک موضوع حرف زدم که واضحه.
ثانیا که تو هیچ کدوم از پستهای من نمیتونید کلمه زور یا اجبار رو پیدا کنید! [bihes] کدوم اجبار؟ اجباری درکار نیست. که اگر بود ما الان سره این موضوع بحثی نمیکردیم. ملت هم هرچی دلشون میخواد میپوشن.
ثالثا در قبول کردن دین هیچ اجباری نیست ولی وقتی دین رو قبول کردند باید یه قوانینش احترام بگذارند
وقتی در یک جامعه عنوان شهروند قانونمند رو روی خودشون میگذارند باید هم به قوانین و عرف جامعه احترام بگذارند.
الان هرچی دخترا بتونن برهنه تر ظاهر بشن و کسی هم بهشون چیزی نگه یعنی مردم جامعه ما بافرهنگ ترن؟
نگران فرهنگ جامعه نباشین ماشالله ماشالله جامعه داره به همین سویی میره که شما میفرمایی! [bihes] به سوی بافرهنگی! منتها نمیدونم چرا عده ی عمده ای از همین مردای جامعه بافرهنگ ما نمیتونن خودشونو و نگاهشونو از این جماعت بی حجاب حفظ کنن! [tafakor]
بی قانونی و گناه و ... هم کشک دیگه! خدارو شکر معنی فرهنگ رو هم فهمیدیم!
این هم از بی فرهنگیه بعضی ایرانی هاست که عادت دارند قوانین و چهارچوب های اخلاقی و روانی و... رو رعایت نکنن بعد اسمشو بذارن آزادی
کلا فرهنگشون تابعیت کردن بصورت نصفه و نیمه ست!
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
دقیقا جملات من جواب اون سوال بود. کمی دقیق تر شید روشون!
در توضیح اضافه : جواب خیر هست
با این شرط که کاری که منه نوعی بخوام انجام بدم کار درست و قانونی و اون چیزی باشه که خدا گفته.
اونم از آزادیه کشورهای بافرهنگه که به چشم میبینیم دانشجویان باحجاب حق ورورد به دانشگاه رو ندارند [tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
به خودشون مربوطه
موضوع همینجاست
بنده میگم حجاب در جامعه فقط شخصی نیست.
یک جنبه شخصی داره که همون سلیقه ست و اسلام اجازه داره با رعایت چهارچوب مطابق با سلیقه مثلا مانتویی یا چادری یا دامن یا هرچی بپوشن
یک جنبه احتماعی داره که برمیگرده به اصل وجود حجاب....
ما درمقابل ضربات روانی و ضرباتی که به بنیان خانوداه افراد جامعه میزنیم مسئولیم.
شما میگید مسئولیتی نداریم؟ هر کی هرطور دلش خواست؟ [bihes]
سلام
خداییش بزرگنمایی نکنید
ضربات روحی و روانی
پس تو آمریکا مردا کیسه بکس هستند
یه چیزی دیگه هم درمورد آمار تجاوز
که ایران در این صحنه هم قدرتمند ظاهر شده ،و جامعه به ظاهر متدین ایران حتی به حریم شخصی خونه هم رحم نکردند
تا اینجا جواب شما
در اینجا بگم واقعا آیا بنیان خانواده به اینا هست؟؟
بنیان خانواده که بخواهد با یه ساپورت بهم بریزه همون بهتر که تشکیل نشه
متاسفانه دوستان یکسری کلمات رو مدام تکرار میکنند
و جالب تر از اون همه مردا ها آدم هایی ضعیف النفس هستند
نزنید این حرفا رو پس در آینده که خانواده تشکیل شد ،شما باید همسرتون رو به خودتون قفل کنید که یه موقع بنیان خانواده بهم نریزه
زمانی که ازدواج نه برای صرفا ازدواج بلکه از روی علاقه صورت گرفته باشه
اون مرد یا زن بقیه براش مفهومی ندارند
نزنید این حرفا رو مثلا همگی تحصیل کرده هستید،زشته
بهتره کمی فرهنگ زندگی مشترک رو افزایش بدید
این حرفای شما ابزاری بودن زن رو میرسونه
مگه مرد زن رو به عنوان کالا میگیره که وقتی مدل جدید و بهرتش اومد بره اونو بگیره
کمی رو برخی از حرفا فکر کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
سلام
خداییش بزرگنمایی نکنید
ضربات روحی و روانی
پس تو آمریکا مردا کیسه بکس هستند
یه چیزی دیگه هم درمورد آمار تجاوز
که ایران در این صحنه هم قدرتمند ظاهر شده ،و جامعه به ظاهر متدین ایران حتی به حریم شخصی خونه هم رحم نکردند
تا اینجا جواب شما
در اینجا بگم واقعا آیا بنیان خانواده به اینا هست؟؟
بنیان خانواده که بخواهد با یه ساپورت بهم بریزه همون بهتر که تشکیل نشه
متاسفانه دوستان یکسری کلمات رو مدام تکرار میکنند
و جالب تر از اون همه مردا ها آدم هایی ضعیف النفس هستند
نزنید این حرفا رو پس در آینده که خانواده تشکیل شد ،شما باید همسرتون رو به خودتون قفل کنید که یه موقع بنیان خانواده بهم نریزه
زمانی که ازدواج نه برای صرفا ازدواج بلکه از روی علاقه صورت گرفته باشه
اون مرد یا زن بقیه براش مفهومی ندارند
نزنید این حرفا رو مثلا همگی تحصیل کرده هستید،زشته
بهتره کمی فرهنگ زندگی مشترک رو افزایش بدید
این حرفای شما ابزاری بودن زن رو میرسونه
مگه مرد زن رو به عنوان کالا میگیره که وقتی مدل جدید و بهرتش اومد بره اونو بگیره
کمی رو برخی از حرفا فکر کنید
سلام.
چون گفتی قسمت اولش فقط ماله منه منم همونو جواب میدم! [nishkhand]
چون دیگه حوصله بحث تو این تاپیکو ندارم. حرفامو زدم. [nishkhand]
خیر کیسه بکس نیستن
بخاطر همینه که همین آمارا و همون آمارا ([nishkhand]) توشون انقد زیاد و بیشتره!
موضوع ضربات روانی و اینا به مرور زمانه نه یک شبه برای یک نفر... البته یک شبه هاشم کمه ولی هست! [sootzadan]
اینو قبول دارم که عده ای از مردا که واقعا به ارزش ها پایبندند به این چیزا مشکلی براشون پیش نمیاد.
از این آدمای خوب هم میبینم ولی خداییش از اون عده ی مقابلشون کمترن. [bihes]
بعدشم انسان با هر سطحی از پاکدامنی و عزت نفس وقتی در شرایط قرار بگیره جائزالخطاست... که به لطف بعضی ها این شرایط در سطح جامعه به خوبی و فراوونی مهیاست [sokoot]
والسلام.
[golrooz]
[quote=نیماماهان;544399]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";544358]فرقی نداره اونم همینجور[/
quote]
[size=3][color="#008080
مگه اسلحه روي پیشانیت گذاشته بودن كه مجبور شدي اين چرت و پرتارو (به قول خودت) منتشر كنی ؟ به نظرم اگه تحريمش ميكرديد و اصلا گسترش نميداديد بهتر بود ؛ پس شما هم مقصرید كه اين افكار پوسيده رو داريد نشر ميديد ؛ من با بدحجابي كه امنيت رواني جامعه رو تحريک و تهديد ميكنه شديدا مخالفم و معتقدم هر نوع لباس و آرايشي ؛ يک نوع تعريف خاص داره و شخص با اون خودشو معرفي ميكنه ؛ پس نبايد يك انسان شريف و پاکدامن و باشخصيت ؛خودشو بد معرفي كنه ؛ اما دركل نويسنده به شخصيت همين دختران ساپورت پوش هم اهانت كرده كه گفته حمله دختران ساپورت پوش ؛ پیشنهاد ميكنم اين تاپيک رو حذف كنيد[/color][/size]
پس منظور منو متوجه نشدید تو گوگل ساپور رو سرچ کنید یجوری دربارش نوشتن انگار ادم کشه اینو گذاشتم ببینم دیدهمه واقعا اینجوریه
یعنی واقعا این معنای که تو سایت ها گذاشتن میده که خدارو شکر اینجور نبودبرای بیشتر دوستان
بعضی مطالب چرتو پرت تو زندگی بعضی از افراد نقش حیاتی داره چون درکشون نسبت بهشون باز نیست پس لازمه در بارش بحث کرد
این موضوع با اینکه مردم در نوع پوشش اختیار دارند؛ بی ربطه. ضمنا مشابه این خیانت ها در جامعه ماهم فراوانه.
اتفاقا اصلا بی ربط نیست !
درسته ! از این موارد تو ایران هم هست ولی نه به اون صورت...
متعصفانه بی بندوباری های کشورهای غربی که نام آزادی رو هم روش گذاشتن تنها چیزیه که بیشتر افراد تو جامعه از غرب میگیرن...
با توجه به این جمله شما ،موضوع برخورد انتظامی رو مطرح کردم.به نظر شما برخورد کردن فقط و فقط معنی برخورد انتظامی داره ؟؟
نکته همین شیوه جلو گیری هست؛ اونچنان که افراد دیگر نمیتونن به خاطر اعتقاد و ... شما جلوتون رو بگیرن یا... ؛ شما هم به همین واسطه اجازه دخالت در تصمیمات شخصی افراد، مثل نوع پوشش رو ندارید. ناحنجاریی هایی که توی جامعه برای مردم مشکل درست کنه رو باید جلوشرو گرفت درست نیست ؟
عدالت یعنی حقوق برابر برای تمام افراد، فارغ از اقلیت یا اکثریت بودنشون. اگر تعداد مسلمان ها کمتر بود؛ آیا اجبار اونها به ترک حجاب و احکام دیگه ظلم نمی بود؟
این جمله ی شما کاملا تناقض داره با عدالت واقعی...
با یه مثال توضیح میدم:
فرض کنید خونه ی شما توی یه کوچه هست که از طرفی که شما هر روز میایید یک طرفه هست و شما نمیتونید وارد بشید برای همین باید چند کیلومتر دور بزنید تا از طرف دیگه برید توی کوچه...
حالا به نظر شما این عدالته که شما هر روز چند کیلومتر دور بزنید تا به خونتون برسید ؟ عدالتی که شما میگید باید به شما اجازه میداد خیابون یک طرفه رو برید داخل خود حق شماست که زودتر به خونه برسید ! در حالی که این حق شما باید بی عدالتی در حق کسایی میشه که دارن تو مسیر درست حرکت میکنن....
فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
مثالی که زدین با حرفی که در ادامه زدین کاملا تناقض داره...
اینطوری یعنی باید دزد رو ول کرد ؟
ما باید جامعه رو حفظ کنیم و جلوی حنجار شکنارو بگیریم ؟ یا به جامعه بگیم نگاهتو درست کن به بقیه چکار داری ؟
مثل این میمونه که بگیم شما خونتونو باید از هر لحاظ ایمن کنی به دزد چکار داری که هست یا نیست...
اقا بیایین سرعت اینترنتو درست کنید تا من جواب بدم به جای اینکه به لباس مردم گیر میدین!!!!!!!!!
مثلا الان بابای من مامانمو طلاق داده چون بقیه ساپورت میپوشن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخره حرف میزنیدو خنده دار(شرمنده ها)البته بعضی از دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
دقیقا جملات من جواب اون سوال بود. کمی دقیق تر شید روشون!
در توضیح اضافه : جواب خیر هست
با این شرط که کاری که منه نوعی بخوام انجام بدم کار درست و قانونی و اون چیزی باشه که خدا گفته.
اونم از آزادیه کشورهای بافرهنگه که به چشم میبینیم دانشجویان باحجاب حق ورورد به دانشگاه رو ندارند [tafakor]
اول از همه عصبانی و نباشید. هرکدوم ما از عقایدمون دفاع می کنیم. جایی برای خشم و... نیست. یا حرف هم رو قبول داریم یا نه.
هسته و مرکز بحث من مخالفت با اجبار و برخورد انتظامی هست. این موضوع رو برای هم برای سکولار ها گفتم هم اسلام گرا ها برای هر دوحالت اعتقاد دارم؛ اختیار پوشش دست ملته نه دولت.
در همین راستا گفتم: اگر شما (نوعی) میگین: چون کشور اسلامیه یا اکثریت مسلمانیم پس باید همه رعایت کنن؛ اگر نکنن، باید جلوگیری کردو... . در این شرایط منم گفتم :اگر شرایط بر عکس باشه چی؟ آیا عدالته که مسلمان ها رو از اجرای عقایدشون منع کنیم؛ چون در اقلیت هستن.
شما صحبت از وسوسه شدن افراد و لغزش در خوانواده ها کردین؛
من مثال دزد و مردم شهر آوردم. به این معنی که کار درست؛ دستگیریه دزد هست؛ نه حبس مردم درخانه. یعنی اگر فردی لغزش پذیره باید عیب رو در خودش جست وجو کنه. نه اینکه بقیه مقصر لغزش خودش بدونه.
اگر من کیف پولم رو خوب توی جیبم جابه جا نکردم؛ این بهانه ای نمیشه که دزد بگه چون تو درست کیفت رو نگه نداشتی؛ منم دزدیدمش ؛ پس مقصر خودتی.
هسته بحث من این موضوعات هست که گفتم: اگر حول همین محور ها نکته ای دارین؛ بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اول از همه عصبانی و نباشید. هرکدوم ما از عقایدمون دفاع می کنیم. جایی برای خشم و... نیست. یا حرف هم رو قبول داریم یا نه.
شما وب کم تون فعاله؟ [nishkhand]
مال من که نیست! [bamazegi]
خداییش از کجا میگید عصبانی شدم؟ [soal]
مثال دزد از نگاه من دقیقا متناقض با حرفای شماست.
بیخیال. من حرفامو کامل گفتم. دیگه ادامه نمیدم.
[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
اقا بیایین سرعت اینترنتو درست کنید تا من جواب بدم به جای اینکه به لباس مردم گیر میدین!!!!!!!!!
مثلا الان بابای من مامانمو طلاق داده چون بقیه ساپورت میپوشن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخره حرف میزنیدو خنده دار(شرمنده ها)البته بعضی از دوستان
شما هنوز نه سوالتونو کامل کردین نه جواب منو از دیشب دادین [nishkhand]