پاسخ : شیر خر بخورید تا سالم بمانید!اين ديگه اخرش
این دیگه چه مدلشه[tahavoo]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
این که چیز جدیدی نیستش الان پنیر خر تو کشور های اروپایی کیلویی 5 میلیون تومنه بخدا.اصلا خر گیر نمیاداونجا.!![nishkhand] چندروز پیش مشهد بودم تو بازار روغن الاغ تبلیغ میکردن زیرشم نوشته بود دارای تاییدیه از وزارت علوم و بهداشت جمهوری اسلامی ایران مهر استانداردو مهر وزرات هم
روش بود.تازه عنبر نثارا(پهن خر)دود بدی بوخور کنی تمام امراضت برطرف میشه.فامیلمون امتحان کرده جواب داده واسه رماتیسمش.کلن خودمونیم ولی خرخیلی فایده داره از این به بعد فک کنم تو کتابای درسی به جای نوشتن انشا در مورد فواید بز گوسفندو گاو فواید خر رو بگن.[nishkhand]
ای بابا نرخ ها چه زود تعقیر میکنه تو چندتا پست قبلی 4میلیون بود الان شد 5میلیون
اگه میخواهد گران تر بشه بریم داخل بیزینس فراورده های خر[nadidan]
خرم مگه شیر داره؟؟smilee_new2 (3)
مامانم میگه شیر خر رو قدیمیا برای سیاه سرفه خیلی مفید میدونن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
برای تهیه شیر خر و اطلاعات بیشتر با شماره ............. تماس حاصل فرمایید.ارسال با پست دم درب خانه تحویل بگیرید.
به قول رضوس بریم تو کار کسب و کارش
میخوای به سایت بگیم بجای تشکیل تیم بیاد تو این کار سرمایه گزاری کنه بعدش تیم تشکیل بده؟؟؟؟؟[nishkhand][khande]
این کارو خاصی بکنی باید طرحشو بخری ازم[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
این که چیز جدیدی نیستش الان پنیر خر تو کشور های اروپایی کیلویی 5 میلیون تومنه بخدا.اصلا خر گیر نمیاداونجا.!![nishkhand] چندروز پیش مشهد بودم تو بازار روغن الاغ تبلیغ میکردن زیرشم نوشته بود دارای تاییدیه از وزارت علوم و بهداشت جمهوری اسلامی ایران مهر استانداردو مهر وزرات هم
روش بود.تازه عنبر نثارا(پهن خر)دود بدی بوخور کنی تمام امراضت برطرف میشه.فامیلمون امتحان کرده جواب داده واسه رماتیسمش.کلن خودمونیم ولی خرخیلی فایده داره از این به بعد فک کنم تو کتابای درسی به جای نوشتن انشا در مورد فواید بز گوسفندو گاو فواید خر رو بگن.[nishkhand]
[khande][khandeshadid]
کجا دقیقاً ، ما بریم بګیریم برا شما بفرستیم ، از همین سایت صادرات رو رونق خواهیم بخشید [nishkhand]، از کدوم محله ؟
میفروشم اینو کی میخرتش؟؟قیمتش 1میلیاردتومن چون گوشاشو تکون میده[nishkhand]
http://uploadtak.com/images/p4372_90...56f49d5553.gif
بدو بخر ضرر نکنیsh_omomi22
من اینجا رسمن اعلام میکنم هرگونه کار اقتصادی در حوزه خریجات[khande]
کلا باید با من هماهنگ بشه ولا غیر[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
من اینجا رسمن اعلام میکنم هرگونه کار اقتصادی در حوزه خریجات[khande]
کلا باید با من هماهنگ بشه ولا غیر[nishkhand]
از اونجا که شما ضمانت جانی ندارید نمیشه ، خودمون مستقلاً کارها رو پیش می بریم [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
از اونجا که شما ضمانت جانی ندارید نمیشه ، خودمون مستقلاً کارها رو پیش می بریم [khande]
این طرح مال من بوده اسنادش موجوده من شکایت میکنم[nishkhand]