پاسخ : یکمی آموزش کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.
می دونید من از اون گزینه تا به حال هیچ خیری ندیدم
وقتی کامپیوترتون داره روشن میشه و صفحه می خواد بیاد بالا کلید f8 رو بزنید پشت سر هم
همون صفحه سیف مود باز میشه
اگر سیف مود داشت که همون رو بزنید
اگر نداشت گزینه ها رو بگید
اینطوری احتمالا درست بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم
و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه
سپاس [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!
سلام
گزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره
اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنی
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه سپاس [golrooz]
مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی. خوشحالم. مال من safe mode اش f5هست. فرستادم رو سیف مود ولی باز صفحه اش خاموش شد!!! :-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodmah
سلامگزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنی
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.
من در حد کلیک راست و کلیک چپ و چرخونک وسط ماوس بلدم
کسی مشکل داشت
در خدمتم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟
ممنون از شما
سلام
می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام
می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر
ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]