پاسخ : شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
شهدا..
بیچاره شهدا که هنوزم باید جور نامسلمونی ما رو بکشن
احتمالا نیت شما اینه که شهدا از اختلاس هم ناراضی اند
اما لحن گفتن شما اصلا خوب نیست
حرفها رو که می خوندم دیدم یکی از کاربرها گفته بود شهدا برای میهن فقط رفتند.
خوب اگر فقط برای میهن رفتند الان میهن سرجاشه دیگه شما هم بشینید سرجاتون! و چوب لا چرخ کار اونایی که می گن شهدا برای یک زندگی درست اسلامی رفتن نگذارید
حالا 4 تا از خدا بی خبر میان اسم انقلاب و مسلمانی و شهدا رو با کارهاشون خراب می کنن چه ربطی داره که شهدا جورش رو بکشن
مشکل از خود ماست
اونایی که اختلاس می کنن نه به شهدا کاری دارن نه به حق دیگران فکر می کنن از اولش هم به این چیزا فکر نمی کردن دنبال فرصت بودن که بخورن.
تازه خوشحال هم هستن با این گندی که می زنن اسم بچه مسلمونا رو هم خراب می کنن
شما گول نخورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
من نبودم و مضمون تاپیک شما رو نمیدونم
پس اگر بوده و مدیر تشخیص دادن حتما درست نبوده
همیشه از هر راهی نمیشه آمار بازدید رو برد بالا
عجب!! چون مدیر تشخیص داده حتما درست بوده دیگه
نقل قول:
وقتی انگیزه برای به هدف رسیدن قوی نباشه همین میشه دیگه [tafakor]
آدم دزدی هم که بخواد بکنه باید انگیزه اش قوی باشه [sootzadan] تا بتونه به هدفش برسه
البته برخی ها در8سال گذشته با چسپاندن القابی به خود چه سه هزار میلیاردهایی دزدیدند...
خوشبختانه ما انگیزه نداریم وو ایمانوم سسته ولی درین 8سال امثال شما خیلی ایمان و انگیزشون قوی بود که دهها سه هزار میلیارد دزدیده شد از حق اسلام و ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
شهدا..
بیچاره شهدا که هنوزم باید جور نامسلمونی ما رو بکشن
احتمالا نیت شما اینه که شهدا از اختلاس هم ناراضی اند
اما لحن گفتن شما اصلا خوب نیست
حرفها رو که می خوندم دیدم یکی از کاربرها گفته بود شهدا برای میهن فقط رفتند.
خوب اگر فقط برای میهن رفتند الان میهن سرجاشه دیگه شما هم بشینید سرجاتون! و چوب لا چرخ کار اونایی که می گن شهدا برای یک زندگی درست اسلامی رفتن نگذارید
حالا 4 تا از خدا بی خبر میان اسم انقلاب و مسلمانی و شهدا رو با کارهاشون خراب می کنن چه ربطی داره که شهدا جورش رو بکشن
مشکل از خود ماست
اونایی که اختلاس می کنن نه به شهدا کاری دارن نه به حق دیگران فکر می کنن از اولش هم به این چیزا فکر نمی کردن دنبال فرصت بودن که بخورن.
تازه خوشحال هم هستن با این گندی که می زنن اسم بچه مسلمونا رو هم خراب می کنن
شما گول نخورید
احیانا روی حرفتون با بنده بود؟؟؟؟
شهدا راضی بودن از بیت المال دزدی بشه؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
البته برخی ها در8سال گذشته با چسپاندن القابی به خود چه سه هزار میلیاردهایی دزدیدند...
خوشبختانه ما انگیزه نداریم وو ایمانوم سسته ولی درین 8سال امثال شما خیلی ایمان و انگیزشون قوی بود که دهها سه هزار میلیارد دزدیده شد از حق اسلام و ایران
اونایی که می دزدن و می برن و هزار تا گند دیگه می زنن
اصلا از اول به هیچی اعتقاد نداشتن نه به خدمت نه به مسلمونی نه به خدا نه به حق ملت فقط دنبال موقعیت بودن. وقتی در یک سیستم تنها و تنها تخصص ملاک باشه همین میشه. تعهد هم مهمه که اینها از اول نداشتن
نمی خواد گند اونا رو به اسم بچه مسلمونا بنویسی
شما سعی کن خودت کار درست رو انجام بدی نه اینکه فقط شعار بدی. سعی کن یه آدمی باشی که دو روز دیگه وقتی تو نشستی جای اون به فکر خدمت باشی و به فکر حق مردم و ازخدا بترسی
منم بلدم الان از همه چیز اشکال بگیرم از شما هم بیشتر می تونم تو بوغ کنم ! اما عاقلتر از این حرفام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
اصلا از اول به هیچی اعتقاد نداشتن نه به خدمت نه به مسلمونی نه به خدا نه به حق ملت فقط دنبال موقعیت بودن. وقتی در یک سیستم تنها و تنها تخصص ملاک باشه همین میشه. تعهد هم مهمه که اینها از اول نداشتن
شما سعی کن خودت کار درست رو انجام بدی نه اینکه فقط شعار بدی. سعی کن یه آدمی باشی که دو روز دیگه وقتی تو نشستی جای اون به فکر خدمت باشی و به فکر حق مردم و ازخدا بترسی
منم بلدم الان از همه چیز اشکال بگیرم از شما هم بیشتر می تونم تو بوغ کنم ! اما عاقلتر از این حرفام
اگر عاقل بودید این حرفو به ایشون نمیزدید چون مقصود ایشونم همین بود.شما دارید تاپیکو به حاشیه میبرید.احترام بزارید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
احیانا روی حرفتون با بنده بود؟؟؟؟
اولش آره. بعدش با خودمم بود با همه هم بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
شهدا راضی بودن از بیت المال دزدی بشه؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جون من فقط اول بگو این رو من گفتم؟!!!!
آبجی
گفتم لحن گفتنت خوب نیست نه اینکه اشتباه گفته باشی.
شهدا راضی نبودن و نیستن از هر نامردی شهدا ناراضی ان.
اونایی که به فکر جیب خودشون هستن و به فکر خدا و قیامت و شهدا نیستن
نه غصه مسلمانی رو می خورن نه اینکه شهدا از چی ناراضی ان یا نیستن
اونایی که گند می زنن تا به اسم بچه مسلمونا تموم بشه می خوان اختلاف بندازن بین ماها
شما زرنگ باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
اگر عاقل بودید این حرفو به ایشون نمیزدید چون مقصود ایشونم همین بود.شما دارید تاپیکو به حاشیه میبرید.احترام بزارید لطفا
اگر مقصود ایشون هم همین بوده که تاییدش بوده
من به ایشون بی احترامی نکردم مثل لحن خودش حرف زدم آبجی.
اگر به حرفای دیگه ایشون هم نگا بندازید می بینید خیلی بدتر حرف زدن
چرا به ایشون چیزی نگفتین تا حالا؟!!!!!
تبعیض در تذکر دادن هم بده ها
از ماگفتن
تعجب می کنم
از حرف شم دفاع هم که می کنم بدتون میاد!
معلوم هست اصلا دنبال چی هستید اینجا [tafakor]
حالا شهدا برای هر چی رفته باشن کار نداریم
شما برای چی اینجا هستید؟
شما چیکار کردید برای کشور و دینتون؟
شهدا همین قدر غیرت داشتن نشون دادن و کارشون رو انجام دادن حالا به هر نیتی که به ما ربطی نداره خدا می دونه و خوشون.
من و شما چیکار کردیم تا الان ؟ یا از این به بعد؟
همش سر این دعوا می کنیم که شهدا فلان شهدا بسان
آخرش که چی
اگر کار بلدید و بلدیم خوب انجام بدیم دیگه مشکل سر چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
امثال من درس خداترسی و خدمت واقعی اشونو پس دادن
خب اشکال بگیرید
از چی میخواید اشکال بگیرید
از دزدی ناکرده در دولت اصلاحات؟
یا شایدم از وضع اقتصادی خیلی خوب و تورم 10درصدی که اکنون 3-4رقمی شده...