سلام منو از نزدیکترین فاصله به اندازه یک نفس پذیرا باش ..
دوست دارم خدا به خاطر اینکه منو انسان آفریدی و قبولم کردی تا باشم ، تا من هم خودم رو محک بزنم، بگم کی هستم و توی این دنیا چیکاره ام
و ممنون تو باشم که منو عاشق آفریدی....................
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام منو از نزدیکترین فاصله به اندازه یک نفس پذیرا باش ..
دوست دارم خدا به خاطر اینکه منو انسان آفریدی و قبولم کردی تا باشم ، تا من هم خودم رو محک بزنم، بگم کی هستم و توی این دنیا چیکاره ام
و ممنون تو باشم که منو عاشق آفریدی....................
بهــــار آمد، جوانى را پس از پیرى ز سر گیرم
كنـــار یــــار بنشینم ز عمـــر خــود ثمرگیرم
بــــه گلشن باز گردم، با گل و گلبن در آمیزم
بـــه طرف بوستان دلدار مهوش را به برگیرم
خــــزان و زردى آن را نهم در پشت سر، روزى
كـــه در گلـزار جان از گلعذار خود خبر گیرم
پَـــر و بالــــم كه در دىْ از غم دلدار، پرپر شد
بـــه فـروردین به یاد وصل دلبر بال و پر گیرم
بـــه هنگام خـزان در این خراب آباد، بنشستم
بهـــار آمــد كـــه بهـــر وصل او بار سفر گیرم
اگر ساقى از آن جامى كه بر عشاق افشاند
بیفشـــاند ، به مستى از رخ او، پرده بر گیرم
تو همیشه با من هستی
وبی من همیشه هستی
پس چرا من
شاید فقط برای یک لبخند
نمیدونم چرا وچجوری ولی میخوام بدونم----اخه چجوری؟؟؟
شاید نه قطعا اینجا یه ازمایشگاه بزرگه
ولی قطعا تحقیقاتی نیست
پس چیه که سرو تهشو میدونی وبازم ازمایش میکنی
نمیدونم - شاید برای اینکه ماها بدونیم ته ازمایشتو
اما اون موقعی که ما نبودیم و لبریز از نیاز -قابل نیاز به دونستن نتیجه ازمایشت نبودیم-
ولی هرچی به ته ازمایشت نزدیک میشیم با کاسه ای لبریز تر از نیاز- -------------------............_______
بازم نمیفهمم چرا .
دلیلی که تاحالا به فکر خودم رسیده یه جورایی قانعم نمیکنه
نمیتونم درک کنم - کیهانها . کهکشانها تا سیارات و موجودات و جانداران و سلولها و مولکولها و اتمها و ...
وانسان
فقط برای قیامت و فقط برای بهشت و جهنم و فقط برای بینهایت برای ماها ؟؟؟؟!!!!!
دردو بدبختیش راحتی و خوش بختیش من وتو وشما
زمان
ادم تا خاتم تا ولیعصر
فقط یه سوال دارم که میخوام جوابمو بدی شاید با یه وسیله توی همین تاپیک
حکمت افرینش چیه؟؟؟
قابل توجه وسایل محترم و محترمه به وسیله ای که بهتر جواب بده یا زودتر جواب بده اون دنیا ایشالا خدا جایزشو کنار گذاشته بهش میده
نمی دونم چی بگم فقط می تونم با تمام جسارت بگم تو عاشق منی، شاید آدمهای زیادی رو دیدم اطراف خودم ولی هیچ کس نتونست مثل تو عشق بازی کنه ،اینهمه گناه ولی تو همچنان صبور و مهربان ، ولی کافیه فقط یه خورده به کسیکه که روی زمینه ،ظلم کنی تمام وجودت رو به خاک می ماله من فقط با عشق تو سیراب شدم و به آرامش رسیدم............. دوست دارم خدا
اللهم ارزقنی حج بیتک الحرام ...
خدايازباني براي ستايش كردنت ندارم ولي براي اينكه بداني چقدر دوستت دارم بادستاني باز روي يك پاي ميايستم وتا ابد سكوت ميكنم ...................ازطرف مترسك
ک ر ب ل ا ی م آرزوست ...
سلام خدای مهربون می خواستم امروز هم مثل همیشه از تو که بی نیاز از تشکر من هستی سپاسگزار باشم که به من هر روز اجازه میدهی که خود را بسنجم ، به خود باوری ،ارزش انسانیم پی ببرم . من اعتراف می کنم که قدرت و عظمت بلند تو را هر روز مشاهده می کنم . وقتی خواسته هام رو هر روز چندین بار به تو باز گو می کنم تو فقط سکوت می کنی شاید من و خیلی از آدمها در اون لحظه متوجه نگاه مهربون تو نباشیم و کلمه تکرای هر روز رو با خود مرور کنیم که خداوند مرا دوست ندارد ولی به من ثابت شد که هر گز اینگونه نیست تو مرا به خاطر خودم دوست داری و این یعنی خود عشق ، دوستت دارم خدای کریم.............................[golrooz]
سلام خدای خوبم امروز خیلی دلم گرفته از آدمهای دور و برم کمک کن تا دلم آروم بگیره ، واقعا خسته شدم...... خدایا خواهش می کنم بیشتر از گذشته به من توجه کن.....