ولی در عوض به هنگام مشاجره از بالا یه نگاه عاقل اندر صفیه(خیلی سفیه) میندازی به طرف مقابل[nishkhand]ح
نمایش نسخه قابل چاپ
178 !
من 169 یا 170 هستم [shaad]
خوبه راضیم ولی نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوشم [nishkhand]
ما شـــــــــــــــــــا الله
همه دستشون میرسه به آسمون ستاره میچینن تو این سایت[khande]
هر کدوم از پستا رو دیدم یه دونه هم زدم به میز"تخته"[nishkhand][nishkhand]
خدا حفظتون کنه واسه ما و بقیه[cheshmak]
منم 1.65 ام.. خیلی هم راضیم.. تازه با کفش پاشنه بلندم هیچ مشکلی ندارم"آی حال میده"[khanderiz]
چه قد بلند و چه قد کوتاه همتون عزیزن دوستای گلم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
قد بلندی حسنه اما هر چیزی به جای خودش خوبه و مطمئنااا قد تنها دلیل برتری نیست...البته این نکته رو واسه این گفتم که عزیزایی که قدشون کوتاه تره دلگیر و ناراضی نباشن اگر چه همگی ماشالا عاقلین و تا اونجایی که من دیدم "قـــــــــــــــــــــ بلنــــــــــــــــــــــ ــــد"[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
ما شـــــــــــــــــــا الله
همه دستشون میرسه به آسمون ستاره میچینن تو این سایت[khande]
هر کدوم از پستا رو دیدم یه دونه هم زدم به میز"تخته"[nishkhand][nishkhand]
خدا حفظتون کنه واسه ما و بقیه[cheshmak]
منم 1.65 ام.. خیلی هم راضیم.. تازه با کفش پاشنه بلندم هیچ مشکلی ندارم"آی حال میده"[khanderiz]
چه قد بلند و چه قد کوتاه همتون عزیزن دوستای گلم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
قد بلندی حسنه اما هر چیزی به جای خودش خوبه و مطمئنااا قد تنها دلیل برتری نیست...البته این نکته رو واسه این گفتم که عزیزایی که قدشون کوتاه تره دلگیر و ناراضی نباشن اگر چه همگی ماشالا عاقلین و تا اونجایی که من دیدم "قـــــــــــــــــــــ بلنــــــــــــــــــــــ ــــد"[nishkhand]
تقریبا همه آقایون بالای 175 گفتن!!اینقدر قد بلند داشتیم و نمیدونستیم!
من که بیشتر کسایی که میبینم متوسط هستن![tafakor]
185هستم.راضیمhttp://www.njavan.com/images/smiliesnjavan/51.gif