پاسخ : خدایا پس چرا من زن ندارم؟
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:
http://cartoon3000.persiangig.com/im...ani-girl05.jpg
زن (در حالي كه جيب پشت شلوار شوهرش رو چك مي كنه) : پس كجا قايمش كردي ذليل ... :
http://irannaz.com/user_files/image/...rannaz_com.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:
حسودیتون میشه انقد ما اکتیو و پرانرژی هستیممممم؟؟؟؟؟؟
مث شما خموده و خسته نیستیم.البته الان که عین هو جنازه میرسیم خونه.ولی خدایی یاد بگیرین!!!!با دوستا که میوفتیم انقده شلوغ میکنیم کهههه
تازه حرفامونم انقد جالبه که یه عده تو مترو هم همزمان با ما هم گوش میدن و هم میخندن!!!!!!این آخریه رو جدی میگم.خصوصا خودم که پایه م
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
horiya
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
اینم نقاط خالی
خر
بی
ناخوشی
.
.
.
نه عزیزم
حرف تو دهن ما نذار!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
horiya
اتفاقا پسرها اهل زندگی هستن ، این دخترا هستن که مدام خاله زنک بازی در میارن و زندگی هارو خراب میکنن .
یادمه یه استادی به اسم استاد دانشمند تعریف میکرد : یه بار زن یه مردی میمیره ، وقتی که زیر تابوت رو میگرن که خاکش کنن ، مرده هی میخنده : یکی بهش میگه درسته که وقتی زن آدم میمیره ،آدم خوشحال میشه و خیلی خوبه ولی امروز به رو خودت نیار که خوشحالی . طرف میگه از این خنده ام میگیره که 30سال از زندگی مشترکمون میگذره ، امروز اولین باره که شونه به شونه زنم تو خیابون راه میرم و زنم غرغر نمیکنه و ساکته ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
آخی!طفلکی پسره!!![gerye]
آقا مهدی راحت باش هر چی دوست داری بگو
ایشالا تلافی می کنیم[shaad]
آخه تواین گرونی کی میره ازدواج کنه[khande][khande]
چون خدا خيلي دوست داره كه زن نداري