پاسخ : بحث داغ هفته : آیا با یک معلول ازدواج می کنید ؟
معلولیت محدودیت نیست!!
چی بگم!والا پسرای سالم همین جوری مخشون معلولیت داره!(البته منظورم به بعضی از پسرا هستا).پناه بر خدا انگاری تا یه دختری میبیننن مخشون یاری نمیده و ایکی ثانیه عاشق پاشق طرف میشن و بعدش عروسی و بعدش بچه و بعدش طلاق!حالا اگه خدا یاری کنه به طلاق نمیکشه و با خوبی و خوشی شونصد سال در کنار هم عشقوله همزیستی میکنن!
حالا اگه پسره یا دختره مخشون در حین عاشق شدن یاری بده و معلول نشه میتونن با هم ازدواج موفق تری داشته باشند!
دوره زمونه عجیب شده داداش!والا زمان من از این حرف و حدیثا نبود
البته منم مثل شما اواخر دهه شصت چششمو به این دنیای عجیب و غریب باز کردم!
آخییییییییییییییییییی
چی بگم
ما توی خوابگاهممون یه دخملی داریم که معلوله و با هشت تا پسر دوسته!پناه بر خدا اخه خواستگارش چطور میتونه با یه یه دختری با این شرایط که با چن تا پسر دیگه دوست هستن ازدواج کنن!
بنظر من معلولیت محدودیت نیست و خواستن تواننستن است!
راستشو بخواین اگه موقع آشنایی با هم اون فرد سالم بوده باشه و بعد به یه علتی معلول بشه قطعا با اون ازدواج میکنم ولی اگه از قبلش باشه نمیدونم شاید! یه معلول مثلا معلول مادر زاد به خاطر افکارش میتونه دوست داشتنی باشه !
ممکنه یه فرد سالم با یه فرد معلول ازدواج کنه اما اکثر این ازدواج ها پایان خوشی نداره و ممکنه به طلاق منجر شه پس یه معلول باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه تا هر دو طرف بتونن همدیگه رو درک کنن
راستش ما ازبس دنبال زن خوب و محجبه و پولدار وپاک و زیبا گشتیم پیدانکردیم به زن معلول که پاک باشه رازی شدیم....................[nadidan]
- - - به روز رسانی شده - - -
راستش ما ازبس دنبال زن خوب و محجبه و پولدار وپاک و زیبا گشتیم پیدانکردیم به زن معلول که پاک باشه رازی شدیم....................[nadidan]
راستش بحث جالبیه حداقل واسه من که خودم معلول جسمی حرکتیم تا حالا جایی با این بحث رو به رو نشده بودم تا جایی که تونستم نظرات بقیه رو خوندم اما میخوام به عنوان یه ادم معلول که 21 ساله توی این وضعیت نگاهها و نظرات مختلف مردم رو شنیده نظر بدم . وقتی به یه معلول نگاه می کنید چی به فکرتون می رسه؟ اگه ادم مهم یا هنرمند یا ورزشکار و ... که مردم دوست دارن تحسینش می کنین اگه ذهنی باشه و یا درجه ی معلولیتش بالا باشه دل سوزی می کنید اما تا حالا فکر کردید این نگاه شما برای یه معلول چه معنی ای می تونه داشته باشه ؟ اینا به خودتون واگذار می کنم چون فهمیدنش سخت نیست بار ها شده همه از کنارم رد شدن که پشت پله ها منتظر کمکی بودم می دونین کمک خیلی از ادما چیه؟ اروم می گن اخی خدا شفاش بده مثلا می خوان نشنویم اما می شنویم از اینم بگذریم رسیدیم به ازدواج ازدواج با یه ادم سالم برای یه معلول کار راحتی نیست خیلی از ادما فقط نظر ادمای سالم و به گفته ی خیلیا فداکارا می پرسن و می گن سختت نیست داری با یه معلول زندگی می کنی یا بار زندگی روی دوش توه فقط ؟ اما هیچ کس به یه معلول نمی گه چطور می تونی بار حرفای مردمو به دوش بکشی بهتون سفارش می کنم گاهی به مراکز معلولین سر بزنین مراکزی که معلولا هر هفته و هر ماه یک بار دور هم جمع می شن ازدواج زیاده نه با معلول با ادمای سالم طلاقی اونجا نمی بینین و یا مشکلی خیلیا هستن وقتی معلول می شن شریک زندگیشون اونا رو رها می کنن و اونا زنده زنده خاک می کنن معلولا احساس دارن اما کور نیستن خودخواه نیستن که سالم بودن و زندگی اینده ی یک انسانو به خاطر شرایطشون و یا عشقشون از بین ببرن از همتون یه خواهش دارم اگه روزی این شرایط واستون پیش اومد که عاشق یه معلول بشین ترحما بذاین کنار نشستن و فکر کردن به حرف بقیه رو بذارین کنار به خاطر خدا هم نمی خواد به کسی لطف کنید اگه عاشقید عاشقانه ازدواج کنید چه معلولید چه سالم من نمی گم معلول باید با معلول ازدواج کنه یا با سالم فقط می گم اگه مطمئن نیستین کسی شما رو مجبور نکرده به مشکلات معلولا مشکل دیگه ای اضافه نکنید و همه معلولا رو هم شبیه هم ندونید ما معلولا هم شخصیت و غرور داریم و همین طور حق انتخاب اگه تند رفتم معذرت می خوام من فقط چیزایی رو نوشتم که به چشمای خودم دیدم
ازدواج با یک کمتوان تنها از کسانی ساخته است که به اندازه ای بزرگمنش و از خود گذشته باشند که نگاه دلسوزانه یا برتری جویانه به همسر معلولشان نداشته باشند انگار که همسرشان تندرسته متاسفانه من نه بزرگوار و نه فداکارم و اگه با یک معلول زندگی کنم یا از سر دلسوزی باهاش به سر می برم یا اینکه چون تحمل دشواری ها و تنگناهای چنین زناشویی ها رو ندارم به اون پرخاش می کنم که هر دو حالت ویرانگر زندگی مشترکه بهتره که کمتوان ها با کسی مانند خودشون ازدواج کنند امیدوارم روزی در کشورمون بنیاد و سازمان هایی برای یاری رسانی کمتوان ها داشته باشیم که دیگه اون ها به ازدواج حمایت جویانه نیازی نداشته باشند
هیچ جوابی رو دلم نمیاد بدم. هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه .این سوال آدمو خیلی به فکر فرو میبره .اما یک لحظه فقط یک لحظه خودمونو جای کسی بذاریم که از این نعمت بی بهرست و به خودمون بگیم ما که نعمتی به این بزرگی داریم چجور شکر کردیم .چجور میخوایم حق سلامتمونو ادا کنیم. اصلا تا کی معلومه که این نعمتو داشته باشیم . سند داریم که همیشه همینجوری سالمیم؟
سلام .چون نقص کوچکی دارم اردواج با یک نفر دیگر مثل خودم را صلاح نمی دانم.:!:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasim t
راستش بحث جالبیه حداقل واسه من که خودم معلول جسمی حرکتیم تا حالا جایی با این بحث رو به رو نشده بودم تا جایی که تونستم نظرات بقیه رو خوندم اما میخوام به عنوان یه ادم معلول که 21 ساله توی این وضعیت نگاهها و نظرات مختلف مردم رو شنیده نظر بدم . وقتی به یه معلول نگاه می کنید چی به فکرتون می رسه؟ اگه ادم مهم یا هنرمند یا ورزشکار و ... که مردم دوست دارن تحسینش می کنین اگه ذهنی باشه و یا درجه ی معلولیتش بالا باشه دل سوزی می کنید اما تا حالا فکر کردید این نگاه شما برای یه معلول چه معنی ای می تونه داشته باشه ؟ اینا به خودتون واگذار می کنم چون فهمیدنش سخت نیست بار ها شده همه از کنارم رد شدن که پشت پله ها منتظر کمکی بودم می دونین کمک خیلی از ادما چیه؟ اروم می گن اخی خدا شفاش بده مثلا می خوان نشنویم اما می شنویم از اینم بگذریم رسیدیم به ازدواج ازدواج با یه ادم سالم برای یه معلول کار راحتی نیست خیلی از ادما فقط نظر ادمای سالم و به گفته ی خیلیا فداکارا می پرسن و می گن سختت نیست داری با یه معلول زندگی می کنی یا بار زندگی روی دوش توه فقط ؟ اما هیچ کس به یه معلول نمی گه چطور می تونی بار حرفای مردمو به دوش بکشی بهتون سفارش می کنم گاهی به مراکز معلولین سر بزنین مراکزی که معلولا هر هفته و هر ماه یک بار دور هم جمع می شن ازدواج زیاده نه با معلول با ادمای سالم طلاقی اونجا نمی بینین و یا مشکلی خیلیا هستن وقتی معلول می شن شریک زندگیشون اونا رو رها می کنن و اونا زنده زنده خاک می کنن معلولا احساس دارن اما کور نیستن خودخواه نیستن که سالم بودن و زندگی اینده ی یک انسانو به خاطر شرایطشون و یا عشقشون از بین ببرن از همتون یه خواهش دارم اگه روزی این شرایط واستون پیش اومد که عاشق یه معلول بشین ترحما بذاین کنار نشستن و فکر کردن به حرف بقیه رو بذارین کنار به خاطر خدا هم نمی خواد به کسی لطف کنید اگه عاشقید عاشقانه ازدواج کنید چه معلولید چه سالم من نمی گم معلول باید با معلول ازدواج کنه یا با سالم فقط می گم اگه مطمئن نیستین کسی شما رو مجبور نکرده به مشکلات معلولا مشکل دیگه ای اضافه نکنید و همه معلولا رو هم شبیه هم ندونید ما معلولا هم شخصیت و غرور داریم و همین طور حق انتخاب اگه تند رفتم معذرت می خوام من فقط چیزایی رو نوشتم که به چشمای خودم دیدم
سلام به دوست پر توان و فهیم ...اتفاقا خیلی خوب گفتی حقیقت همینه ولی شاید نمیشه به همه افراد حاضر در جامعه تعمیمش داد...
معلولی که موفق باشه از نظر من دلسوزی نداره و من به شخصه پیش خودم میگم حکمتی در کار بوده و اینکه غبطه رو من باید بخورم که این موفقیت رو ندارم ...
حقایق تلخه مثل ی زهر خیلی تند ....
من کسانی و رو میشناسم که دارای معلولیت جسمی هستند ولی با افراد سالم ازدواج کردند و زندگی خیلی خوبی هم دارند.به نظر من معلولیت جسمی مهم نیست مهم اندیشه و درک ادماست چه بسا هستند کسانی که سالمند ولی معلولند چون فقر فکری دارند. برای انتخاب همسر خیلی چیزهای مهم تر از جسم سالم هم وجود داره.معلولیت محدودیت نیست.