پاسخ : از چه درسی بدتون میاد؟؟؟
دوستان این عربی چه هیزم تری به شما فروخته انقد باهاش بَدین.....درس به این قشنگی....[nishkhand]
شاید نسبت به بعضی درسا حس خوبی نداشته باشم ولی هیچوقت بروی خودم نمیارم چون تبدیل میشه به انرژی منفی و باعث میشه که اون درسو هیچوقت نفهمم...پس تا حد توانم همۀ درسارو دوست دارم....
درضمن عربی درس مورد علاقۀ من بود و هست....خیلی زبان شیرینیه...[shaad]
ولی چه تو مدرسه که یه زنگ به اسم زنگ ورزش داشتیم و چه توی دانشگاه که اسمش عوض شده و بهش میگن تربیت بدنی،هیچ خوشم نمیاد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
دوستان این عربی چه هیزم تری به شما فروخته انقد باهاش بَدین.....درس به این قشنگی....[nishkhand]
شاید نسبت به بعضی درسا حس خوبی نداشته باشم ولی هیچوقت بروی خودم نمیارم چون تبدیل میشه به انرژی منفی و باعث میشه که اون درسو هیچوقت نفهمم...پس تا حد توانم همۀ درسارو دوست دارم....
درضمن عربی درس مورد علاقۀ من بود و هست....خیلی زبان شیرینیه...[shaad]
ولی چه تو مدرسه که یه زنگ به اسم زنگ ورزش داشتیم و چه توی دانشگاه که اسمش عوض شده و بهش میگن تربیت بدنی،هیچ خوشم نمیاد...
آخ تربیت بدنی یعنی الان اسمش میاد هنوز تمام بدنم درد میگیره فکر کن خودت ورزشکار باشی سه سال بزاری کنار بعد یهو مربی تربیت بدنی گیرت بیاد[nadidan]
یعنی رسما مردی
هر جور بود 20 رو ازش گرفتم و تنها 20 کلاس فکر کنم خودم بودم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.e.z
خداوکیلی دم سیستم آموزش و پرورش آلمان گرم.
مگه چیکار کرده؟؟؟؟؟/
از جغرافیا و عربی نمیشه گفت بدم میومد اما علاقه ای هم بهشون نداشتم اما به جاش با درس های ریاضی و هندسه و حسابان خیلی کیف می کردم
آخه من نمیدونم این طراحا به روح اعتقاد دارن؟؟؟؟؟؟؟
باعث میشن آدم از عشقاش متنفر بشه
من از همه درسا متنفرم چون هیچکسی جواب سوال های منه... رو نمیده...حیف
تازه این هفته متوجه شدم که من چقد از عربی بدم میـــــــــــومد و خودم خبر نداشتم...[bamazegi]
اول فکر میکردم ریاضی مهندسی بدترین درسه و ازش متنفرم[tahavoo]
اما الان میبینم زبان اسمبلی و تجزیه تحلیل سیستم ها روی دست ریاضی مهندسی زدن[gerye][tahavoo][gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivana69
اول فکر میکردم ریاضی مهندسی بدترین درسه و ازش متنفرم[tahavoo]
اما الان میبینم زبان اسمبلی و تجزیه تحلیل سیستم ها روی دست ریاضی مهندسی زدن[gerye][tahavoo][gerye]
اسمبلي اينقد هم بد نيست ها؟؟؟
شايد ما اونقدي كه شما خونديد نخونديم!!!