پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
سلام به همه كسايي كه دلشون جوونه.
اول يه گلايه دارم: دوستاني كه نظر ميدهيد، خواهشاً نظرات كوتاه باشه، من كه هر سه ماه يكبار سر ميزنم به سايت چه گناهي كردم با اين مقالات بلند بالا!
دوم: معيارهاي ازدواج برخي وابسته به سليقه و روحيات افراد و برخي متكي به منطق و حق هستند نه سليقه. به نظر من، زيبايي هر دو وانه ميشود! يعني هم بايد اصولي عمل كرد و هم نقش روحيات افراد را در نظر گرفت. اصل بر اينه كه زيبايي نسبي است و نه مطلق. پس عشق و محبت و مودت، صحيح است نه زيبايي. «علف به دهن بزي..."
سليقه افراد هم مهم است، اماااااا... يادمان باشد، چشمانمان زيبايي هاي حقيقي را زشت و زشتي هاي واضح را زيبايي نبيند...
«خودم يه مقاله نوشتم!»
ممنون از بحث زیبا و قابل اندیشیدن تون
به نظر من در ازدواج زیبایی باطنی وزیبایی ظاهری نقش عمده دارد وباعث بوجود امدن عشق و علاقه بین دو طرف میشود.
با سلام خدمت دوستان و كاربران عزير
خدا زيباست و زيبائي را دوست دارد . هر انسان نمادي از وجود خداست پس طبيعتش ايجاب مي كند كه رفتاري خداگونه داشته باشد.
اگر كسي ادعا مي كند كه كه زيبائي ظاهري به اندازه زيبائي باطن اهميت ندارد سخت در اشتباه است . زيرا انسان در برخورد اول با كسي قبل از اينكه به زيبائي درونش پي برد ظاهر آن شخص را مي بيند.
سلام بر همه.حسن جمال به تبی بنده.عشق به ظاهر نیست همونطور که مجنون دیوانه وار عاشق لیلی بود ولی لیلی زیبا نبود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.s
مساله زیبایی یکی از واجب ترین موضوعات هر جامعه ای شده!
همه ی ما هر روزه کسانی رو می بینیم که بخاطر زیبا تر شدن به جراحی پلاستیک روی اوردن پس موضوع مهمیه!
البته من طبق دیدگاه شخصی ام یک نکته حائز اهمیت رو فهمیدم!
نسل سوم از قاعده بالا پیروی نمیکنه!
اگر خوب توجه کنین نسل های جدید تر مخصوصا نسل سوم و چهارم به هیچ وجه به زیبایی ظاهریشون اعتراضی ندارند! و دست به جراحی های پلاستیک نمی زنند!
نمیدونم چرا؟
ولی احتمال میدم نسل سوم گرایش بیشتری به مد و فشن داره تا جراحی های زیبایی!
اگر اینطور باشه نشونه پیشرفت در فرهنگ هنری مردم مون داره! و پس رفت فرهنگ فرار از خود!
خب نظر شخصی من در رابطه با زیبایی:
اگه در طرف مقابل باشه ظاهر زندگی رو زیبا تر میکنه! ولی باطن رو نه!
اگر هم بخواهم زن بگیرم می رم سنندج!
چه چیزی بهتون میگم بدونید مهم ترین جمله دنیاست!:
سنندج دروازه بهشته!
دخترانی زیبا و پاک که بسیار با وفا و قانع اند![golrooz]
جناب عرفان من خودم اهل سنندج هستم! خودت اهل کجایی؟ تو زیادی احساساتی هستی! بخاطر شرایط آب و هوایی این منطقه بعضی از دختران زیبا هستند! هر کجا بری خوشکل هم وجود داره! حتی تو شهر خودتونم دخترانی هستند که دل ادمو ببره! پس هر کجا بری خوب و بد هست! خوشکل و عادی هست! حالا بعضی جاها زیاد! بعضی جاها کم! حتی وقتی دوستان آمار خوشکل ها رو میدادند! اکثرشون دانشجو شهر دیگه هستند که از رو زبانشان ( فارسی) میشد تشخیص داد! چه تبلیغات بد چه خوب اصلا جایز نیست بگیم اون منطقه کلا اینطوری هستند! الان اگه من دختری بسیار خوشکل از شهر شما میبینم و تو یه سایت میگم دختران شهر شما همشون خیلی خیلی خوشکلا![cheshmak] بریم ببینیم اونجا چه خبره!
اينكه ما بشينيم و مثل تفكرهاي قرون وسطي تأكيد كنيم كه نه زيبايي مهم نيست و تفاهم مهمه و ...يك كار عبث و كليشه اي است . زيرا زيبايي در فطرت انسان ها نهاده شده و خود خدا هم بنا به قول قرآن "ان الله جميل و يحب الجمال"
پس نميتوان گفت كه صرفا زيبايي ملاك خوب و پاسخ دهنده اي براي ازدواج است
اين گفته ي كسيست كه تا قبل از وقوع يك واقعه اين حرف را ميزد
كه اگر مايل بوديد واقعه را با سر زدن به وبلاگ شخصي اين جانب مطالعه كنيد
http://elshahin.blogfa.com/
همون طوري كه توي اين داستان واقعي اومد خوشگلي خيلي اوغات فساد به بار ميآورد و انسان ها را از راه حق منحرف ميكند
به قول شاعر كه ميگه:
هيچ وفت نگو اون ستاره پر نوره مال منه چون چشم هزار نفر مثل تو دنبالشه دنبال ستاره اي باش كه هميشه روشنه
اما واقعا دين ملاك همه براي ازدواج باشه و البته اخلاق اين سخنم رو با يه حديث به آخر ميرسونم كه ميگه:
دخترانتان را به عقد انسان هاي ديندار در آوريد
اگر آنها را دوست بدارند در عشقشان غوغا ميكنند
و اگر او را دوست نداشته باشند او را آزار نميدهند
اول اخلاقیات بعد پول دیگه حالا زیبایی .بشه بهش نگاه کرد . بچم شبیه لولو نشه والا[khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marde javan
جناب عرفان من خودم اهل سنندج هستم! خودت اهل کجایی؟ تو زیادی احساساتی هستی! بخاطر شرایط آب و هوایی این منطقه بعضی از دختران زیبا هستند! هر کجا بری خوشکل هم وجود داره! حتی تو شهر خودتونم دخترانی هستند که دل ادمو ببره! پس هر کجا بری خوب و بد هست! خوشکل و عادی هست! حالا بعضی جاها زیاد! بعضی جاها کم! حتی وقتی دوستان آمار خوشکل ها رو میدادند! اکثرشون دانشجو شهر دیگه هستند که از رو زبانشان ( فارسی) میشد تشخیص داد! چه تبلیغات بد چه خوب اصلا جایز نیست بگیم اون منطقه کلا اینطوری هستند! الان اگه من دختری بسیار خوشکل از شهر شما میبینم و تو یه سایت میگم دختران شهر شما همشون خیلی خیلی خوشکلا![cheshmak] بریم ببینیم اونجا چه خبره!
اینکه شما اهل سنندج هستید مشکل من نیست داداش! چون خیلی ها زیبایی ها رو تو شهر خودشون نمی بینن!
من فقط نظرمو گفتم و نخواستم به کسی تحمیلش کنم!پس مدعی نشید!
در ضمن پست ها رو که دنبال کردید خود ناظم سایت تذکر دادن و منم رسما عذرخواهی کردم پس بهتره بی خودی بحثو ادامه ندیم!
سیرت زیبا خیلی بهتر از صورت زیباست!!!!!!
سلام یه جمله میگم زیبایی لازم هست اما کافی نیست با تشکر