از آن بر ملائک شرف داشتند/که خود را به از سگ نپنداشتند
نمایش نسخه قابل چاپ
از آن بر ملائک شرف داشتند/که خود را به از سگ نپنداشتند
دریاست مجلس او دریاب وقت و دریاب[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]هان ای زیان رسیده وقت زیارت امد
حافظ
در این حضرت آنان گرفتند صدر/که خود را فروتر نهادند قدر
راز نهان دار و خمش ور خمشی تلخ بود
آنچه جگرسوزه بود باز جگرسازه شود
در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]چه توان کرد که سعی من ودل باطل بود
دارم از لطف ازل جنت فردوس طمع[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]گرچه دربانی میخانه فراوان کردم
من اگر نیک اگر بدتو برو خود را باش[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] وین راز سر به مهر به عالم سمر شود
دوش از مسجد سوی میخانه امد پیر ما[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟