پاسخ : ♫ ❤ ♪ الان داری به چه آهنگی گوش می دی ؟ ♪ ❤ ♫
با سلام . سوالی داشتم اینکه از کجا و چطوری می تونم آهنگهای مختلفی را که در زمینه های مختلف در کامپیوترم دارم به این سایت بفرستم تا دیگر دوستان هم از آنها استفاده کنند لطفاً در این خصوص مرا راهنمایی کنید مثلاً آهنگی به نام خدایی خدا غریبه و آهنگهایی مثل این را گوش می دهم که دوست دارم شما هم از آنها بهره ببرید شرط می بندم حال خوبی به شما دست می دهد برای اینکه برای من هم تلنگر خوبی بود و هم احساس و اشتیاق خوبی که به خدا داشتم را خیلی بیشتر کرده است من این بخش از سایت را خیلی دوست دارم و می خواهم تا آنجا که بتوانم در این خصوص همکاری کنم. لطفاً هر چه زودتر کمکم کنید .با ت[esteghbal][entezar]شکر فراوان
سلام خدمت کاربر گرامی گلبرگ:
از اینکه نسبت به خدا و اعتقادات دینی علاقه دارید مایه خرسندی است. بنا به در خواست شما من دوراه برای دریافت آهنگ خدایی خدا غریبه به شما پیشنهاد می کنم1.از سایت شهید آوینی2. دانلود مداحی مجتبی رمضانی خدایی خدا غریبه-دانلود صلواتی(دانلود به شرط یک صلوات) اگر باز هم نتوانستید می توانید فقط با نوشتن دانلود خدایی خدا غریبه در قسمت آدرس به این آهنگ دسترسی داشته باشید. موفق باشید[golrooz]
با سلام به کاربر آقای حسابی:
ممنون از پاسختون. یه سوال داشتم اینکه این لینکی که شما معرفی کردید تا دانلود کنم تصویری هست یعنی آهنگ با کلیپ آخرسریال امپراطور دریاست یا فقط آهنگ هست بدون تصویر؟ آخه فقط آهنگشو دارم دوست داشتم با تصویرش بود .[soal][golrooz][dooa]ممنون می شم اگه لطف کنید زودترپاسخ بفرمایید.
با سلام به کاربر آقای حسابی:
ممنون از پاسختون. یه سوال داشتم اینکه این لینکی که شما معرفی کردید تا دانلود کنم تصویری هست یعنی آهنگ با کلیپ آخرسریال امپراطور دریاست یا فقط آهنگ هست بدون تصویر؟ آخه فقط آهنگشو دارم دوست داشتم با تصویرش بود .[soal][golrooz][dooa]ممنون می شم اگه لطف کنید زودترپاسخ بفرمایید.
تک نوازی کمانچه استاد بهاری..
دیگه دارم به خودم شک میکنم / اخه حرفامو نمیفهمه کسی
من که دست دلمو رو میکنم / چرا دنیامو نمیفهمه کسی .....
"بی کسی" احسان خواجه امیری
هفته ی عشق
بنیامین بهادری...