يارو هرچي بالاتر از خط فقره به همان ميزان پايين تر از خط فهم تشريف داره!
فکر کنم خط فقر و خط فهم تو وجود خيلي ها رابطه معکوس دارند![nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
يارو هرچي بالاتر از خط فقره به همان ميزان پايين تر از خط فهم تشريف داره!
فکر کنم خط فقر و خط فهم تو وجود خيلي ها رابطه معکوس دارند![nishkhand]
سلام
اتفاقاً من کاملاً با این صحبت شما مخالفم ... [golrooz]
چند روزی هست که بنده با خانواده همین بحث رو شروع کردم ...
رفتارهای مختلفی که در اطرافم از قشرهای متفاوت رؤیت کردم ، همه نمایانګر این هست که هر چه سطح مادی افراد بالاتر باشه یا در قدیم بوده باشه ، از سطح فرهنګی بالاتری برخوردار هستند و بالعکس ...
و به طور استثنا 7 درصد چه در قشر سطح بالا ار منظر مادی ، سطح فرهنګی و رفتاری پایینی دارند و همینطور تنها 7 درصد از جامعه که سطح مادی پایینی دارند ، از منظر رفتاری و اخلاقی و ... با فرهنګ و کمالات هستند ... و این افراد همون هایی هستند که بسیار مطالعه می کنن...
این نتایج تفکرات اینجانب بود ...
برای درک بهتر هم چند مثال متفاوت میزنم خدمتتون :
در جامعه ی معلولین جسمی و ذهنی ؛ چنانچه پول باشه ، فرزند در شرایط خیلی بهتر نسبت به سایر خانواده ها بزرګ میشه ... مادر و پدر مقداری از وقت خودشون رو برای فرزند قائل میشن ... فرزندشون دارای رفتارهای بسیار برتری از منظر اخلاقی و فرهنګی نسبت به سایر کودکان این قشر هست ...
و بالعکس در خانواده های که چنین فرزندانی دارند لیکن از سطح مادی مناسبی برخوردار نیستند ، مشکلات عدیده ای وجود داره ، اعم از : طلاق ، دست به زن های خاص ، ګاهاً اعتیاد و مشکلات روانی که به صورت خیلی سخت روی فرزندان تأثیر میګذاره ، فرزندان سالم خانواده از این کودکان به نحوی بهره می برند که بنده عذرخواهم که نمی تونم عنوان کنم ...
این خانواده ها و تفاوت هاشون رو بسیار دیدم ...
در جامعه ی فروشندګان اجناس ؛ خودتون به اطرافتون یه نګاهی بندازید ... [cheshmak]
در جامعه ی مشاغل خاص هم به همین ترتیب ؛ مثال میزنم رفتار چند پلیس ... یکی چه با کمالات و احترام و دیګری ......... از این موارد به طور مستند عکس برداری هم کردم و واقعاً وقتی رفتارها رو قیاس کردم حدود سه ساعت تو فکر و تحلیل بودم ...
روحانیون مثلاً ؛ بسیاری از روحانیونی که بنده سخنرانی هاشون رو شنیدم غریب به 95 درصد که صحبت های جالب و منطقی ای بر بایه ی علم و اصول دین ندارند ... از این 95 درصد 85 درصدشون سطح مادی پایینی دارند و از اون 5 درصدی که صحبت های عالی ای دارند ، اغلبشون حدود 80 درصد سطح مادی بالایی دارند ...
در هر قشری که تصور کنید به همین نحو هست ، قشر معلمین ، استادان ، رانندګان ، آشپزان ، مهمانداران قطار و هواپیما ، هتل ها و رستوران ها و و و ...
البته یک مورد برام خیلی جالب بود و نتونستم دلیل اون رو متوجه بشم و اون قشر هنرمندان جامعه هستند که کم پیدا میشه رفتارهای نامناسبی داشته باشند. چه از سطح مادی پایین و یا سطح مادی بالایی برخوردار باشند ... قریب به 87 درصدشون با کمالات و با فرهنګ هستند ...
هر هنری رو که در نظر بګیریم به همین نحو هست ...
خیلی توضیح دادم [sootzadan] البته بیشتر هم جا داره ولیکن بسنده می کنم ... [shaad]
بابا غلط کردم![nishkhand] خيلي دست بالا گرفتيد! در اصل طعنه اي بود به اون دسته بالا بالا هايي که زندگي طاغوتي دارند و باز هم سر همه دارند کلاه مي گذارند و سيري هم ندارند.
اگر علمي بخواهيم صحبت کنيم که خيلي بحث مفصل است و خيلي از فرمايشات جنابعالي هم قبول دارم
البته من در مورد هنرمندان چندان با شما موافق نيستم![golrooz]
ببينم نکنه شما هم جزو اون پورشه سوارها هستيد که زود موضع گرفتيد؟ ..... (شوخي کردم)[shaad]
به هر حال ممنون از توضيحاتتون.
دور از جونتون ...
دست بالا ګرفتن یعنی چی دقیقاً؟! [khanderiz][nadidan]
آهان ، بله ...
در ارتباط با هنرمندان که دارم فکر می کنم [tafakor] دیدم خیلی ګستره ی هنر زیاده ، سطحی نګاه کرده بودم ، مثلاً اګر هنرهای سفره آرایی ، منبت ، خیاطی و و و ... همه رو در نظر بګیریم حق با شماست [labkhand] قشری رو شامل میشه که در اون زمینه تحصیل کردن و یا به طور تجربی چنانچه بوده ، واقعاً براش وقت صرف کردن و شغلشون هست و براش ارزش قائل هستن ... الآن یاد افراد کهنسالی افتادم که تحصیل نکردن اما مثلاً از کودکی مشغول به چارق دوزی یا قلم زنی یا فرش بافی بودن و ... این افراد هم که دوران زیادی رو در هنرشون ګذروندن من ندیدم سطح برخوردی فرهنګی پایینی داشته باشند و بالعکس بوده ... [tafakor] کلاً یکم زمینه ی این مورد برام مبهمه [nadanestan]
نه اصلاً ... اتفاقاً پورشه رو حتی دوست هم ندارم ، فولکس دوست دارم از هر نوعش + جیپ بدون سقفsh_dokhtar22 (چرا ګفتم الآن؟ [nishkhand] این قسمت دلنوشته بود [sootzadan])
ما از اینا سوار میشیم [khande][nishkhand][sootzadan][nadidan] (به قول استادمون : نخند ، خودت بدتری [khanderiz]sh_omomi14 (ایشون مفرد میګن)) :
http://media.jamnews.ir/Original/139...MG22262072.jpg
موضع نبود ، ګفتم نتایجم رو بګم ، ببینم دیګران نظرشون چطور هست؟! sh_omomi127
آدمها هم مثل اشکال هندسی هستند:
بعضیها همیشه با همه موازی هستند وکاری باهیچ کسی ندارند!
بعضیها متقاطعند همه را قطع میکنند سوهان اعصاب، همیشه رو مخ آدمهاهستند!
بعضیها نقطه اند کوچکند وقد خودشان حرف میزنند!
بعضیها پاره خطند اول و آخرشون معلوم نیست کجاست؟!
بعضیها دایره اند با همه کنار می آیند همه هم دوسشان دارند،موج مثبت میدهند!
بعضیها مثلثند هر جور نگاهشان کنی تند وتیز و رک هستند مثل تابلو خطر میمانند!
بعضیها مربعند چارچوب دارند منظم وخشکند!
بعضیها هم خط خطیند مثل مایعات به شکل ظرفشون درمیان یه بار خط ،یه بار تیز، یه بار خشک گاهی هم صمیمی!
زندگیتون پر از دوستای دایره صفت!!!!❤
ما دخــتـرا[labkhand]
.
.
.
گاهــی خودمـونـم نمــی دونیـم واســه چــی قهر کردیــم…!
فقط حــس میــکنیم الان لازمــه قهــر باشیـم ..
من نشستم بروی مِی بخری برگردی
ترسم این است مسلمان شده باشی جایی!
-مهدی فرجی
havasat bashad be yek nafar bishtar az had mohabat nakoni
chon mohebat ke az had bogzarad nadan khiale bad konad