دچار درد مفصل گیجگاهی فکی شده اند .http://img.tebyan.net/big/1386/08/14...5816450101.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
دچار درد مفصل گیجگاهی فکی شده اند .http://img.tebyan.net/big/1386/08/14...5816450101.jpg
عود میگرن در اثر بی خوابی ؟
باد نپيچيده تو گوشش و سرش ؟
يعني قديميا اينجوري ميگفتن.
نورالژی عصب سه قلو
، دهانش رو موقع خمیازه زیاد باز کرده آسیب دیده در رفتگی فک
شايد دچار عفونت فكي شده اند ... و يا در آرواره ها ....
اين تاپيک چه سوت و کور شده [negaran]
يه کيس رو من بگم
آقايي به شما مراجعه کرده ، بسيار مضطرب و نگرانه ، علت اضطرابش رو مشکلات مالي خودش بيان مي کنه ، حالا توصيه شما به اين فرد چيه ؟ بهش دارو مي دين ؟ نمي دين؟ چرا؟ چي کار مي کنين؟
اضطراب منشا بسیاری از بیماری هایی است که ریشه ی جسمی ندارند . می تونیم با توجه به سابقه ی بیماری و معاینهی فرد بهشون ارام بخش بدیم و پیشنهاد کنیم برای رفع مشکلات ملی به جای حرص خوردن دنبال راه حل باشند .مثلا مراجعه به موسسات حسابرسی و اگر اینقدر حالشون بد بود به یک روان پزشک معرفیشون می کنیم .
اين نوع اضطراب در دسته بيماريهاي رواني نمي گنجد و در جامعه امروز طبيعي است و اين مشكل همه گير و فراگير شده ... و گريزي ازش نيست ... اگر اين آقا شاغله و نگرانه خوب علتش چند مورده ... 1- يا حقوقش كمه 2- ولخرجه (براي خرج كردن پولش برنامه ريزي نداره) 3- دخل و خرج با هم همخوني نداره (به مورد اول مرتبط مي شه) 4- اجاره خونه مي ده 5- قسط و وام مي ده 6- تعداد بچه هاش از حد نرمال بيشترن 7- بي كاره و ....
بايد بسوز و بسازه و يا يك اينكه يك شغل دوم يا سوم بهش پيشنهاد مي كنيم ... اگر پيدا كنه .................
البته كه دارو هم تجويز مي كنم:
1- اگر نخواد شغل دوم يا سوم داشته باشه ... براش يك دوره آمپول ب كمپلكس تجويز مي كنيم تا از گرسنگي و بي پولي از بين نره
2- اگر بخواد شغل دوم و سوم داشته باشه ... باز هم يك دوره آمپول ب كمپلكس بهش پيشنهاد مي كنم كه از شدت كار و خستگي بدنش ضعيف نشه و از بين بره ...[khande]
چند تا مساله هست تو این توصیه شما
1- ایشون اندیکاسیون تجویز آرام بخش رو ندارند
2- ما در نقش پزشک می خوایم بهشون توصیه کنیم ( یعنی فرض می کنیم الان ما دکتریم [nishkhand] ) اگه دکتر نباشیم که کلا بحث توصیه مخصوصا تجویز منتفیه
3- بالاخره ما به ایشون دارو می دیم یا مشاوره؟
به نظر من پزشکای محترم در عین تجویز دارو می تونن تا جایی که زمانشون اجازه می ده فرد رو به آرامش بیشتر دعوت کننو در صورت نیاز با توجه به شرایط به متخصص و مشاور ار جاع بدهند .
وقتی فرد خودشنمی تونه به اعصابش مسلط بشود و به من ( پزشک ) مراجعه کرده حتمااضظراب زیادش براش یا مشکلی ایجاد کرده که به پزشک مراجعه کرده یا اگر اضظراب را به هر نحو مهار نکنیم بر سر مراجع می توند عوارض جبران نا پذیری را به وجود بیاورد .
با کمال احترام به خانم دکتر : به عنوان یک مدیر بحران مراجع شما رو می پذیرم در سازمان من می تونن از خدماتی چون روان پزشک ، روان شناس و مشاور حقوقی و روان شناس بالینی استفاده کنن .
با استقرار چنین مدیریتی فکر کنم کاملا حالشون خوب بشه .چ.ن امکان تهیه ی وام رو هم فراهم می کنم تا بتونن به زندگی عادی بر گردنن و راندمان حداقل کمی و کیفی خود و سازمان رو خدشه دا ر نکنن .
بررسی کاملا سیستماتیک انجام شده . فرد مشکل نداره بلکه از نظر سیستم مدیریتی باید با مشکل مواجه شد .
خب هر کی با تخصص خودش نظر می ده دیگه !
با تشکر از بهناز عزیز و رکسانای خوبم [golrooz]
درمان این فرد آموزش مساله گشایی و کمک به اون در حل مشکل مالی اش هست و به هیچ عنوان اندیکاسیون تجویز داروهای روان بخش رو نداره و اختلال روانپزشکی ای مطرح نیست .
متاسفانه خیلیا فکر می کنن که هر کسی اومد پیش دکتر باید با دارو بره بیرون وگرنه ویزیتش حروم شده! در صورتی که در بعضی از بیماریها اصلا نیازی به تجویز دارو نداریم
یه خانم 32 ساله اومده پیشتون
از درد عضلانی شکایت داره ، شبا نمی تونه بخوابه ، وزنش کاهش پیدا کرده ، تمرکز نداره ، همش احساس خستگی می کنه .
تشخیص تون چیه ؟
احتمالا پرکاری تیروئید مبتلا باشند....
استرس يا افسردگي چطور؟؟؟؟؟[tafakor]
خب بریم سر کیس بعدی [labkhand]
آقای 35 ساله ، به پزشک مراجعه کرده و از یه چیز عجیب شکایت می کنه :
لباس این فرد در ناحیه زیر بغل قرمز می شه !!
بعد از معاینات زخم مشاهده نشد
به نظر شما تشخیص درست چی می تونه باشه؟
پس مشکل بیمار قرمز شدن لباس سفید در ناحیه زیر بغل به طور غیر طبیعی هست !
عرق می کنه [nishkhand]
عرقش باعث می شه رنگ های "آبی_سبز" نور خورشید در ناحیه ی 500نانو متری جذب بشن و نور باقی مانده که قرمز هست به چشم ما برسه و عرق قرمز دیده بشه [nishkhand]:-"
[tafakor] حتما عرق سوز شده و جراجت پیدا کرده و..........
درمان رجوع به مکان خنکتر [tashvigh]
شاید غذایی ، چیزی خورده بهش حساسیت داشته اینجوری شده .