اگر از سیستم عامل آندروید استفاده می کنید.. در حال حاضر فیلـــترشکن های زیر بهترین گزینه هستند..
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر از سیستم عامل آندروید استفاده می کنید.. در حال حاضر فیلـــترشکن های زیر بهترین گزینه هستند..
سلام دوست عزیز لطفا وارد این لینک شوید و ثبت نام کنید تا انشالله مشکلات حل شود
سلام موبایل من آیفون 4sاپله
اما وقتی که به کامپیوتر متصلش می کنم کامپیوتر میشناستش و پوشه عکسای آیفون رو هم میاره اما وقتی پوشه رو باز می کنم
پوشه خالیه
چرا اینجوری میشه ؟
بله توی آیفونم پر هست
آهنگ ها رو با آیتیونز می شناسه
الان درست شد عکس های رو آلبوم کردم درست شد
الان دیگه تمام عکسا میاد درست می فرمایید انگار یک جورایی هاید بود
خیلی ممنون ا زراهنمایی تون
سلام.
ببخشید گوشی من htc wildfire s هستش.
چطور می تونم gps اش رو فعال کنم و ازش استفاده کنم؟!
در ضمن با اینترنت فعال می شه و از شارژم کم می شه؟
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام.
در ضمن با اینترنت فعال می شه و از شارژم کم می شه؟
[QUOTE=shiny7;440956]سلام.
در ضمن با اینترنت فعال می شه و از شارژم کم می شه
shiny7 عزیز به این پست مراجعه کن
من یه sms برام میاد میخوام همونو انتقال بدم تا برای یکی دیگه بفرستم گوشیم خاموش میشه!!! چشه؟؟ به کامپیوتر هم نزدم ویرروسی بشه!!!
من یه sms برام میاد میخوام همونو انتقال بدم تا برای یکی دیگه بفرستم گوشیم خاموش میشه!!! چشه؟؟ به کامپیوتر هم نزدم ویرروسی بشه!!!
یا آیسی پی اف گوشیت مشکل داره و یا باید فلش کنی
اگه تماس هم میگیری خاموش میشه نشان از خرابی آیسی پی اف میباشد
یا آیسی پی اف گوشیت مشکل داره و یا باید فلش کنی
اگه تماس هم میگیری خاموش میشه نشان از خرابی آیسی پی اف میباشد
نه تماس میگیرم خاموش نمیشه ، این مشکل فقط از sms ی که یه نفر برام میفرسته پیش میاد برای اون یکی ها نه!!! ممنون ، فقط آقا وحید ببخشین گوشی مادرم یه همچین مشکلی تو تماسش داره ، نه برای همه تماسهاش ولی با دو شماره که تماس میگره وسط مکالمه خودبخود قطع میشد یه چند بارم خاموش شد!!!
نه تماس میگیرم خاموش نمیشه ، این مشکل فقط از sms ی که یه نفر برام میفرسته پیش میاد برای اون یکی ها نه!!! ممنون ، فقط آقا وحید ببخشین گوشی مادرم یه همچین مشکلی تو تماسش داره ، نه برای همه تماسهاش ولی با دو شماره که تماس میگره وسط مکالمه خودبخود قطع میشد یه چند بارم خاموش شد!!! راستی فلش کنم یعنی باید چکار کنم؟
اگه با سیم کارت دیگه هم تست کرده باشی و باز هم اینجوری شد هم گوشی خودتون و هم گوشی مادرتون
چنانچه ضربه ای ندیده باشه
اگه بردی بیرون فلش زدی درست شد که هیچ
در غیر اینصورت مشکل سخت افزاری داره
راستی مدل گوشی ها چیست؟؟؟؟
اگه بتونی خودت گوشی ها رو آپدیت کنی مشکلت 99درصد حل میشه
اگه با سیم کارت دیگه هم تست کرده باشی و باز هم اینجوری شد هم گوشی خودتون و هم گوشی مادرتون
چنانچه ضربه ای ندیده باشه
اگه بردی بیرون فلش زدی درست شد که هیچ
در غیر اینصورت مشکل سخت افزاری داره
راستی مدل گوشی ها چیست؟؟؟؟
اگه بتونی خودت گوشی ها رو آپدیت کنی مشکلت 99درصد حل میشه
مدل گوشی من سامسونگ gt303520 هست برا مادرم نوکیا .... آپدیت کردنو بلد نیستم البته اگه کاری که خودم تو خونه میتونم انجام بدم راهنمایی کنین میتونم . ولی ضربه که زیاد به گوشیامون وارد شده از دستمون چندباری روی سرامیک افتاده!!![nishkhand] فکر کنم یعنی الآن دقیقا مشکل سخت افزاریه درسته؟؟[negaran]
مدل گوشی من سامسونگ gt303520 هست برا مادرم نوکیا .... آپدیت کردنو بلد نیستم البته اگه کاری که خودم تو خونه میتونم انجام بدم راهنمایی کنین میتونم . ولی ضربه که زیاد به گوشیامون وارد شده از دستمون چندباری روی سرامیک افتاده!!![nishkhand] فکر کنم یعنی الآن دقیقا مشکل سخت افزاریه درسته؟؟[negaran]
خب با سیم کارت دیگه تست کردید
آپدیت گوشی برای شما یه مقدار سخته
نمیدونم تا حالا با فریمورهای گوشی کار کردید یا گوشی رو هک کردید یا آنلاک و اوورکلاک کردن اگه این کارها رو انجام ندادی ممکنه به مشکل بربخوری پس بهتره ببری بیرون برات فلش کنن اگه نشد مشکلت سخت افزاریست
خب با سیم کارت دیگه تست کردید
آپدیت گوشی برای شما یه مقدار سخته
نمیدونم تا حالا با فریمورهای گوشی کار کردید یا گوشی رو هک کردید یا آنلاک و اوورکلاک کردن اگه این کارها رو انجام ندادی ممکنه به مشکل بربخوری پس بهتره ببری بیرون برات فلش کنن اگه نشد مشکلت سخت افزاریست
نه تست نکردم باشه چشم این کارو میکنم ، میبرم بیرون فلش کنن، تا حالا اون کارا رو خودم انجام ندادم . ممنون از راهنماییتون[golrooz]
نه تست نکردم باشه چشم این کارو میکنم ، میبرم بیرون فلش کنن، تا حالا اون کارا رو خودم انجام ندادم . ممنون از راهنماییتون[golrooz]
[QUOTE=^*زهرا*^;442115]نه تست نکردم باشه چشم این کارو میکنم ، میبرم بیرون فلش کنن، تا حالا اون کارا رو خودم انجام ندادم . ممنون از راهنماییتون[golrooz]
گوشی نوکیا رو اطلاعاتش رو بریز توی رم یا کامپیوتر
(از شماره تماسها و پیامکهات بکاپ بگیر)
بعد این کد رو بزن #7370#*
[QUOTE=^*زهرا*^;442115]نه تست نکردم باشه چشم این کارو میکنم ، میبرم بیرون فلش کنن، تا حالا اون کارا رو خودم انجام ندادم . ممنون از راهنماییتون[golrooz]
گوشی نوکیا رو اطلاعاتش رو بریز توی رم یا کامپیوتر
(از شماره تماسها و پیامکهات بکاپ بگیر)
بعد این کد رو بزن #7370#*
سلام.
ببخشید من روی گوشیم آنتی ویروس NODE32 نصب کرده بودم حالا می خوام پاکش کنم پاک نمی شه!!!!
باید چیکار کنم؟؟؟
بعدشم اکثر بازی هایی که واسه گوشیم نصب می کنم رو یا اصلا نمی ریزه یا اینکه ارور force stop می ده و اجرا نمی شه!!!
اینو چیکار کنم؟؟؟
خیلی ممنون از پاسخ های ویژه دوستان!!!
بابا لطفا یکی جواب مارو بده خو!!!!
سلام.
چرا رسیدگی نمی شه؟؟؟
یه سوال پرسیدم!!!
سلام خسته نباشید
ممنون از صبور بودن شما
من نمیدونم مدل گوشیه شما چیه
ولی خب
آنتی ویروسها بعد از نصب سرعت گوشی را بشدت پایین اوورده و وجود خودشون از صدتا ویروس بدتره به رم و سی پی یو گوشی واقعا فشار میاره و باطری گوشی هم زودتر تموم میشه
چون یکسره در حال اجرا هستند اگه نشد استوپش کنی باید از شماره تلفنهات و پیامک های گوشیت بک آپ بگیری و سپس گوشی رو ریست فکتوری کنی تا از شر آنتی ویریسه خلاص شی ارور ذکر شده هم اگه با این عمل درست نشد مدل گوشیت با تمامی مشخصات فریمور گوشیتون رو اعلام کن تا در خدمتتون باشیم
اصل برنامه پاک نمیشه اگه روی رم داشته باشی مجددا نصب میکنی
آهنگها و عکسها و فیلمها روی رم گوشی اند اونها هم پاک نمیشن
بک آپ از شماره تلفنها:
people
دکمه منو گوشی همون که سه تا خط موازی داره
گزینه Import/Export
سپس
Export to Sd card
و ادامه میدهی
تمام.
........................................
برای پیامک هاتون
قسمت massages همون صفحه اصلی
منو
Backup Sms
مجددا
گزینه Backup Sms
و ok
تمام
..........................
بعد از ریست برای برگرداندن میری people بعد منو گزینه Import/Export حالا Import from SD card
این از شماره تلفنهات
..............................
بعد قسمت پامکها میری قسمت Backup Sms و گزینه restore from backup حالا پیامکهاتون هم بر میگرده
موفق باشی
سلام
ممنون کارایی که گفتین رو انجام دادم مشکل آنتی ویروسه حل شد.
فقط چند تا سوال!
الان گوشی من آنتی ویروس نداره اگه به pc ای که ویروسی باشه نصبش کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟
سوال بعدیم اینکه من برنامه jellybin keyboard رو از اندروید برای گوشیم دانلود کردم ولی از کسی شنیدم که کیبورد فارسی ساز گوشی
ممکنه روی دوربین گوشی تاثیر بذاره و کیفیتشو کم کنه.آیا واقعا درسته؟اگر نه می تونم این برنامه رو نصب کنم؟
و سوال آخرم اینکه می تونید چند تا سایت که برنامه و بازی برای اندروید 2.1 داشته باشه و واقعا هم نصب بشه برنامه هاش بهم معرفی کنید؟
من هرچی بازی واسه گوشیم گرفتم جز چند تاش بقیه رو نمی ریزه!!
ممنون که وقت گذاشتین.[golrooz]
مجددا سلام
ویروسهای کامپیوتر 90 درصد روی گوشی تاثیر ندارند
برنامه کیبورد هیچ مشکلی برای گوشی نداره البته بهترینش رو تو سایت آپلود کردم http://www.njavan.com/forum/showthre...87%D8%A8%DB%8C
سلام گوشی من yendo است امابازی رویش نصب نمی شود چی کارش کنم؟[nadidan]
خواهش می کنم کمکم کنید
سلام. من یه گوشی سونی اریکسون Xperia X10 mini دارم. چند ماهی هست که وقتی میخوام به کسی بلوتوث کنم مینویسه ارسال نشد دلیل عدم موفقیت اتصال نا موفق بود.من با گوشی خودم چیزی نمیتونم به کسی بفرستم ولی بقیه میتونن برای من هر چیزی بفرستند.می خواستم بدونم مشکلش چیه؟ ؟؟ ممنون[soal]
سلام. موبایلم خراب شده روش آبمیوه ریخته و دیگه روشن نمیشه. فک کنم سوخته. میخواستم ببینم درست میشه؟؟ یا باید یه گوشی دیگه بگیرم؟[negaran]
اقا میشه یه برنامه برای پنچ مارک بگید
سلام
باطری n95 رو عوض کردم و باطری ارجینال با گارانتی خریدم ولی یه مشکل داره وقتی شارژش تموم میشه یک اخطار میده و چند ثانیه بعد گوشی خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنیذ که مشکل چیه؟
راه حلش چیه؟
21 برنامه بنچمارک برای اندروید، آی او اس و ویندوز فون
از همان زمان که دستگاه های الکترونیکی خلق شدند، انسان به دنبال بهبود بخشیدن آنها بوده تا قوی تر شوند و حتی امروزه که دستگاه های موبایل و اتصال دائمی به اینترنت با زندگی ما عجین شده اند، باز هم این تلاش ادامه دارد و نسل به نسل، قدرت پردازشی و گرافیکی دستگاه ها بیشتر می شود.برنامه های بنچمارک اندروید
حالا وضع رقابت طوری شده که در هر رده ای، تعداد زیادی دستگاه با مشخصات شبیه به هم داریم و تفاوت ها میان این دستگاه ها، عبارت است از ویژگی های ظاهری و یا اختصاصی سازی هایی که هر یک از شرکت ها برای آنها در نظر می گیرند.
با این حال هر چند ویژگی های اصلی کاملا مشخص و مشهود هستند اما اختصاصی سازی های ریز اینچنین نیستند، در نتیجه برای پی بردن به آنها و تاثیرشان، بهترین راه استفاده از برنامه های بنچمارک است. برنامه هایی که به طور ویژه طراحی شده اند تا یک سری تست را انجام داده و سپس نتایج را در قالب اعداد و نمودارهای قابل مقایسه ارائه کنند.
در ادامه مطلب برخی از بهترین برنامه ها و سرویس ها برای گرفتن بنچمارک از تلفن های هوشمند و تبلت ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
برنامه های بنچمارک زیادی برای اندروید وجود دارد که همه چیز دستگاه شما از عملکرد ویدیویی و پردازش سه بعدی گرفته تا علکرد پردازنده زیر فشار سنگین را تست و با سایر دستگاه ها مقایسه می کنند. در پایان نیز یک امتیاز کلی به دستگاه شما داده می شود که جایگاه آن را در میان سایر محصولات مشخص می کند.
Vellamo Mobileبرنامه های بنچمارک iOS
Quadrant
NenaMark1 و NenaMark2
Boot Benchmark
Smartbench 2012
CF-Bench
RealPi Benchmark
باید به این نکته اشاره کنیم که برنامه های بنچمارک اختصاصی برای iOS تقریباً صفر هستند. البته غیر از موردی که در اینجا به آن اشاره می کنیم، برنامه های بین پلتفرمی متعددی هست که iOS را هم پشتیبانی می کند.برنامه های بنچمارک ویندوز فون
ویندوز فون در سایه اندروید و iOS به زندگی خود ادامه می دهد، تعدادی برنامه بنچمارک اختصاصی برای آن وجود دارد و البته چند تایی هم در بین برنامه های بین پلتفرمی هست.برنامه های بنچمارک بین پلتفرمی
این برنامه ها و خدمات در اختیار اکثر کاربران هستند و هر یک در زمینه خود انتخاب خوبی برای مقایسه میان محصولاتی از پلتفرم های مختلف -یا حتی محصولات درون یک پلتفرم- به حساب می آیند. برخی از آنها عملکرد مرورگر را رصد می کنند و برخی دیگر عملکرد کلی دستگاه را. حتی بعضی از آنها را برای گرفتن بنچمارک از کامپیوتر شخصی هم می شود مورد استفاده قرار داد.
AnTuTu برای اندروید و ویندوز فون
GLBenchmark برای اندروید و iOS
PassMark برای اندروید و iOS
Geekbench 2 برای اندروید و iOS
GUIMark 3 برای تقریباً تمام دستگاه ها (پشتیبانی از ویندوز فون در راه است)
SunSpider JavaScript برای تمام دستگاه ها
Rightware Browsermark برای تمام دستگاه ها
Peacekeeper برای تمام دستگاه ها
سلام دوستان عزیز من به تازگی یه گوشی اکسپریاt خریدم(سونی) آقا این گوشی اگر یه مدت باهاش کار کنید خودش یهو وسط کار ریست میکنه و از اول میاد بالا من اوایل فکر میکردم مشکل از برنامه هایی که روش نصبه ولی هر کدوم رو هم پاک کردم باز جواب نداد خیلی عصبیم کرده لطفا یکی بگه من چیکار کنم