رفیق...
امنیت( جسم و روح ) و سلامت دونعمتی هست که تا ازدستش ندیم نخواهیم فهمید که چه چیزی داشتیم..
این دو را ما ناسپاسیم ولی تو از ما دریغ نکن[golrooz]
آمین یارب الجود والکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیق...
امنیت( جسم و روح ) و سلامت دونعمتی هست که تا ازدستش ندیم نخواهیم فهمید که چه چیزی داشتیم..
این دو را ما ناسپاسیم ولی تو از ما دریغ نکن[golrooz]
آمین یارب الجود والکرم
خدايا شكرت [dooa]
خدایا شکرت...عجب دنیایی داریم ما!!!!!
اینقدر گل و بلبل زیاد شده که اشک آدم درمیاد[golrooz]
رفیق...
دلم برای خلوتمون تنگ شده...
چندروز دیگه یه فرصت خوب برام ایجاد میشه که بیام پیشت...اگه تو بخوای
ممنونم به خاطر همه رفیق بازی هات و با معرفتیهات..و شرمنده که نتونستم رسم رفاقت رو برات به جا بیارم[alaghemand][golrooz]
یه گل توی این دنیا برام گذاشتی که وقتی میخوام رفیق بازی تو ، درک بکنم ..با گلت حرف میزنم
رفیق ..ممنونتم برای همه روزهای عمرم..البته با روسیاهی از کوله بار اشتباه وخطا[golrooz][esteghbal]
سلام دوستای خوبم.میخوام داستان براتون بگم داستان شناخت خودم و اشنایی خودم با خدا رو اگه دوست داشتید بخونید.موضوع این بحث اینه خدا اینجاست یه سوال میپرسم تو به خدا اعتقاد داری که حالا قبول کنی خدا اینجاست شاید سوالم مسخره باشه نمیدونم ولی میخوام فکر کنید ایا با تمام وجدتون بودنش رو حس کردید که هست؟برا منم بنویسید که حستون از وجودش و باورتون چه جوریه حالا شروع میکنم.تقریبا 19 سال داشتم اون روزا به حرف کسی نمیتونستم چیزی رو قبول کنم خدا هست من نمیدونستم چون خودم بهش نرسیده بودم همیشه وقتی حرف از خدا میشد تو دلم میگفتم اگه هستی اگه منو و این جهان رو به وجو اوردی خودت رو نشونم بده اخه اون موقعها فکر میکردم این جهان خودبه خود به وجود اومده(من همه خانوادم ایمان داشتن ولی من خودم باید به دستش میاوردم تا بتونم بهش ایمان بیارم منظورم متوجه بشید لطفا قضاوت نکنی)خلاصه در نمایشگاهی به طور اتفاقی کتابی دیدم با عوان خدا و 5 دانشمند برام جالب شد خریدمش یکی از داستانهایش نیوتن و خدا بود جالب شد شروع کردم به خوندن روزی یکی از دوستان نیوتن که به خدا ایمان نداشته وارد کارگاه نیوتن میشه اون چرخی در کارگاه میزنه نیوتن چند وقته پیش به شخص ماهری دستور ساختن ماکت منظومه شمسی رو داده بوده به گونه ای که وقتی دسته ان را تکان میدادند این ماکت شروع به حرکت میکرده دقیقا مانند منظومه شمسی خورشید در وسط و بقیه سیارات به دور ان میچرخیدن این را ان فرد به صورت ماهرانه درست کرده بوده دوست نیوتن اون رو میبینه از اون خوشش میاد به نیوتن میگه کی این رو درست کرده نیوتن جوابش رو نمیده دوستش دوباره میپرسه باز جواب نمیده دوستش برای سومین بار میپرسه نیوتن باز جوابی نمیده دوستش عصبانی میشه میگه مگه من با تو نیستم میگم کی این رو ساخته نیوتن میگه هیچ کسی این رو نساخته دوستش دوباره عصبانی میشه میگه مگه میشه کسی این رو نساخته باشه نیوتن میگه این ماکتی که از روی چیزی ساخته شده و ماکته باید خالقی داشته باشه اما جهان و منظومه ای که از روی هیچی ساخته نشده نباید خالقی داسشته باشه!!!! دوستش همونجا به خدا ایمان میاره.این داستان برای من معجزه کرد دوست دارم تجربه های شما رو هم بدونم خوشحال میشم[shaad]
زندگي باور مي خواهد
ان هم از جنس اميد
كه اگر سختي راه به تو يك سيلي زد
يك اميد قلبي به تو گويد كه
هنوز خدا هست
خداياااا شكرت[golrooz]
http://gallery.avazak.ir/albums/user...824%29%7E0.jpg
http://s5.picofile.com/file/81384085...8%A8%D8%A7.jpg
خدایا عاشقتم (مثل ماهور تو سریال شبکه 3 که میګفت[nishkhand])
---
خدایا ســــــــــــپاس از همه چی
و شـــــــــــــــرمنده از همه چی
خدایا شکرت از گذشته ها تا به الان، از الان تا آخر دنیا
خدایا میدونی خیلی دوست دارم! خدایا میدونی اگر نبودی، نبودم
خدایا میدونی اگر بهت امید نداشتم تمام غصه هام روی سرم آوار میشد....
خدایا هزاران بار شکرت....
الهی شکر
هزاران بار شکر.....
آقا نورهان ِ ما مرخص شد و اومد خونه [alaghemand]
اینجام توو بغل مامانشه که ده سال چشم انتظار مادر شدن بود...
متولد 1393/06/10 دوشنبه
این عکس برا امروزه ( البته اگه این بامداد رو در نظر نگیرم [sootzadan]) 1393/06/11 سه شنبه
خواستم یادگار بمونه
http://www.uc-njavan.ir/images/pfd1lmnql7hczafhlc8i.jpg
الهی هیچ کس رو نا امید نکن...
همه بیماران رو شفا بده ای مهربان خالق بی همتا...
آمین
[golrooz]
ehsas mikonam ageh rozi 100bar khoda ro shokr konam kameh
khodaya shokret
ممنون عزیزم امروز 9 ماه و 10 روزش شد از این به بعد به دنیا بیاد خوبه شیرینی شما محفوظه من تک داداش دارم و 5 خواهر تا حالا 3 تا خاله شدم ولی عمه نه امیدوارم همه نی نی ها سالم باشن و با رزق روزی و سعادت وارد زندگی و این دنیا بشن و دنیا بهترین روزها رو براشون مقدر کنه ممنون
من میترا پوررحیم اعلام میکنم نی نی مون به دنیا اومد سونای عزیزتر از جانم تو واقعا ماهی تمام تعریفهایی که از شما میکنند درسته من اینجا گفتم همه ببینند ببخشید اصلا در پوست خودم نمیگنجم من به همه خبر دادم شماها مونده بودید که گفتم خدایا شکرت شکر برای دریافت شیرینی اگرواقعا خواستار هستید مدیون منید اگه نخرید و بخورید لطفا برای خودتون ولخرجی کنید و تر بخرید گفتم مدیون من هستید اگه نخرید و بخورید مدیون منید خداییش بخریدا ببخشید نگید چرا این اینقدر ذوق زدست اخه بچه خیلی شیرینی[golrooz][nishkhand][shaad][tashvigh] خدایا شکرت شکر خدا جون دوستت دارم دوستت دارم
خدایا شکرت دوستانی دارم که منو به یادت میندازن[golrooz]
خدایاشکر که توهستی تا محتاج کسی نباشیم خداشکرت برای نعمت سلامتی به همه دادی وچه بسیار نعمت[esteghbal][golrooz]الحمد الله
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ
ستايش خداى را پروردگار جهانيان،ستايش خداى را ستايشى بسيار پاكيزه مبارك
لا حَوْلَ وَلاقُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ تَوَكَّلْتُ عَلَى الْحَىِّ الَّذى لايَمُوتُ وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَريكٌ فِى الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِىُّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبيراً.
جنبش و نيرويى نيست جز به خدا،توكّل كردم بر زنده اى كه هرگز نمىميرد،و ستايش خداى را كه فرزندى نگرفته، و براى او شريكى در فرمانروايى نيست،و نبود برايش سرپرستى از خوارى،و بزرگش شمار بزرگشمردنى شايسته.
اَللّهُمَّ اِنَّهُ ما اَصْبَحَ بى مِنْ نِعْمَةٍ اَوْ عافِيَةٍ فى دينٍ اَوْ دُنْيا فَمِنْكَ وَحْدَكَ لاشَريكَ لَكَ لَكَ الْحَمْدُ وَ لَكَ الشُّكْرُ بِها عَلَىَّ حَتّى تَرْضى وَ بَعْدَ الرِّضا
خدايا آنچه در صبح از نعمت يا سلامت در دين يا دنيا به من رسيد،از جانب تو است،يگانه اى،برايت شريكى نيست،به آن نعمتها بر من تو را ستايش و تو را سپاس،تا خشنود شوى و فوق خشنودى.
آخییی عمه خانوم مبارکتون باشه عزیزممممممم[esteghbal][golrooz][golrooz][golrooz]
ســـلام خدای منــــــــــــــ..
صبحت بخیر[golrooz][golrooz]
از امروز شروع می کنمــــــــــــ
قول قول[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz][cheshmak]
شکــــــــــرت خدای مهربونمـــــ
دوستت دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
شاید
لحظه دیدار نزدیک است
ممنونم برای این فرصت
ممنونم به خاطر همه رفاقتت
ممنونم برای گل زیبات[golrooz]
[nishkhand] [nishkhand]سلام نه اینا دعاهای وقت طلوع و غروب هست ...
میتونه برا عمه خانوم ها هم باشه دیگه[sootzadan]
اما چون سپاسگزاری هاش جامع تر هست و همچنین تو جمله جملش برام نکته ای و گوشزدیه .. و چیزایی که توو جمله هاش هست یجورایی تسکینی برا بیتابیه آدمه.. واسه همین گذاشتم اینجا
اخری هم باز همینطور.. وقتی دیدم نی نی شون صبح دنیا اومده و این نعمت بزرگ بهشون رسیده....یجورایی با این دعا یکی شد..[alaghemand]
[cheshmak][golrooz]
ســــــلام
ممنونم از شماسونایگل[golrooz][golrooz][golrooz]
شما هم موفق باشید
ببخشید نمیدونم چرا نتونستم پیغام بفرستم واستون[cheshmak] این جا تشکر می کنم از شما[golrooz][golrooz][golrooz]
فقط یه جمله خدایا شکرت شکر.خدایا هیچ پدر و مادری رو از خونت نا امید برنگردون خدایا هوای مامان بابای جون رو داشته باش خدایا شکرت شکر خئایا دوستت دارم .برای هر چیزی که به من دادی و ندادی شکر چیزایی که دادی شکر و به نداده هات شکر که میدونم عین مصلحتته دوستت دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
دستهایم به آرزوهایم نرسید آنها بسیار دورند !
اما درخت سبز صبرم می گوید:
امیدی هست….. دعایی هست ….. خدایی هست…..
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلام
ممنونم خدای خوبم
عـــــــــــالی بود
شکرت مهربون[golrooz]
دوستت دارم[cheshmak]
ممنونم مهربون بابت همه چی
ایشالا ما هم سال دیگه همچین شبی رو مشهد باشیم[golrooz]
آمین
خدایا شکرت...بابت همه چی شکرت...برا داده و گرفتت شکرت...[golrooz]
خدایا یه تشکر ویژه هم برا فرشته هایی که توو سختیا کنارمون میزاری ....همون فرشته هایی که از جنس آدم اند...[golrooz]
خدایــــــــــــــا شکرت؛ شکرت؛ شکـــــــــــــــــــــــ ــر[golrooz]
شـکر گـويم دوســت را در خــير و شــر / زآنکه هست اندر قضا از بد بتر
تـــا دهـد دوغــم، نخـــواهم انگـبين / زآنـکه هـر نعـمت غمي دارد قرين!
عاشقم بر لطف و بر قهرش به جد / بوالعـجب من عاشق اين هر دو ضد
خدایا به اندازه مهربونیت شکرت..[golrooz]