سلام.
میخواستم بپرسم آزمایش تشخیص ابوت دی ان ای درصد خطاش چقدره؟و اینکه چه موقع هایی ممکنه نتونه تشخیص بده.
مرسی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
میخواستم بپرسم آزمایش تشخیص ابوت دی ان ای درصد خطاش چقدره؟و اینکه چه موقع هایی ممکنه نتونه تشخیص بده.
مرسی.
سلام درد شکم با مدفوع بهتر میشه اما معده درد نه ، معده ام به شدت میسوزه که بعضی وقتها با خوردن غذا سوزشش میافتد اگر کمی دیرتر غذا بخورم شب تا صبح از درد معده بیدارم،چند ماه پیش هر 3 روز یکبارشکمم کار میکرد اما دو ماهه درست شد و مشکلی نداشتم اما دوباره دوهفته است یه دفعه دل درد میگیرم و روزی 1 یا 2 دفعه میرم لازم بذکر است که قبلا اصلا اینجوری نبودم که یک دفعه دل درد بگیرم،با درد معده و سوزشش از خواب بیدار میشم اما یک چیز کوچک نصف شب میخورم درد بهتر میشه،کل شکمم درد میکنه جای خاصی نداره اما من خیلی معده درد دارم که به پشتم میزنه،تب ندارم اما لرز دارم ،لازم هست دکر کنم من 5 سالی میشه که بیشتر غدا ها رو به هیچ عنوان نمیتونم بخورم مثل لبنیات و سبزیجات و میوه ها و حبوبات و غدای های سنگین مثل ابگوشت و دلمه و... ، ببخشید یه سوال اخرین دکتر گفته باید ازمایش از روده بگیرم و 2 روز هیچی نخورم به جز سوپ تا شکمم خالی باشه اما من خیلی میترسم ایا لازمه؟یه چیز دیگه دوتا از دکترها تا من رو میبینن به ناخنم نگاه میکنن و یه اصلاح انگلیسی میگن نمیدونم این ربطی به روده تحریک پذیر داره ؟از شما ممنونم
خیلی از علایم شما به روده تحریک پذیر میخوره فقط اینکه شب از درد بیدار میشین و با خوردن هر چیزی دردتون از بین میره میتونه زخم اثنی عشر هم باشه که به بیماریتون اضاف شده البته اینکه اندوسکوپی نرمال هست پس زخم اثنی عشر دیده نشده (اگه اندوسکوپی مربوط به خیلی قبل نباشه)
اینکه گفتن فقط سوپ بخورین برا اینه که میخوان معدتون خالی باشه که یه ماده خاصی بهتون بدن بخورین بعد ازمایش ازتون بگیرن.ترس نداره
اینکه به ناخونتون نگاه میکنن هم یه معاینه عمومی هست توی بسیاری از بیماریها ناخون شکل خاصی به خودش میگیره.توی روده تحریکپذیر نباید تغییر خاصی داشته باشه
سلام دستگاه ام آر آی همون طور که دوستمون گفتند از امواج الکترومغناطیسی استفاده میکنه که بافتهای حاوی مولکول های قطبی بدن رو همه رو در یک جهت ردیف میکنه مثل یک آهنربا عمل میکنه و باعث حرکت اسپینی این مولکولها میشه و بعد امواج متوقف میشه و بر اساس اینکه هر بافت با چه سرعتی مولکولهاش به حالت اول بر میگردن تصویری رو میسازه ما 2 نوع تصویر ام آر آی T1waited و T2waited داریم که هر کدوم یک سری خصوصیاتی داره. تصویر ام آر آی برای تصویر برداری از بافتهای نرم بدن بهتره به دلیل همون وجود مولکول های قطبی زیاد موجود در آن تصویر دقیقتر و بهتری را ایجاد میکنه اما استخوان رو خوب نشون نمی ده و دستگاه سی تی اسکن برای تصویر برداری از استخوان بهتره و کنتراست بهتری داره به همین دلیل هست که برای تصویر براداری از ضایعات مغزی بیشتر از ام آر آی استفاده میکنن. در تصادفات و ضربه های مغزی اول سی تی می گیرن تا ببینن اسکلت جکجکه کاملا سالم باشه اگر لازم شد برای بررسی بافت مغزی از ام آر آی استفاده میکنن. امیدوارم تونسته باشم ساده توضیح بدم.
با سلام اگر كسي بر اثر ضربه به سر يك هفته اول حالت تهوع داشته باشد وبا مصرف ديمن هيدرنات كنترل كند وحالا يك ماه گذشته وديگه مشكلي نداره ايا احتياج به پيگيري داره براي جلوگيري از بارداري به غير از كاندوم وقرص راه موثر وارزان وبي ضرر چه راهي است براي موقت 2 سال
سلام قطع این دارو بهتره با مشاوره دکتر صورت بگیره ممکن هست قطع ناگهانی باعث بروز مشکلاتی بشه.خب قرص به نوعی ارزانترین راه هست.میشه از قرص های معروف به صبح روز بعد استفاده کنید که داروی اورژانسی برای جلوگیری از بارداری هست
یا قرص های ldراه های دیگه هم هست که کمتر به صرفه هست ولی خوبه مثل کارگذاری آیودی که یک دستگاه کوچک هست که مشاوره پزشکی بهتون کار باهاشو یاد میده.فقط باید خیلی مراقبت کنید تا باعث عفونت داخلی رحم و تحمدان نشه.
دیافراگم وسیله گنبدی شکل از جنس پلاستیک با قابلیت ارتجاع است که در دهانه رحم (محلی میان واژن و رحم) قرار میگیرد.
مواد اسپرم کش به صورت کرم، ژل، کف و شیاف تولید میگردند.
دو راه دیافراگم و اسپرم کش در ایران زیاد رایج نیست
ايا مصرف روغن ماهي كه در داروخانه به فروش مي رسد ضرري ندارد يا كپسول روغن ماهي كه در عطاري ها به فروش مي رسد شنيدم اينها حاوي جيوه هستند وضرر دارند دست است
سلام دوست عزیز خوبید.خیر چنین چیزی نبوده.من خودمم استفاده میکنم.مشکلی نداره
سلام برای چوش های سر سیاه کوچولو روی بینی چی کار باید بکنم؟
اگه میشه راه حل هایی که میدین سریع عمل کنه حد اکثر تا 1 ماه
با سلام من بر اثر حادثه وضربه متعدد به بيني بيني ام دچار تورم شده وبالاي بيني اطراف چشم نيز تورم پيدا كرده وهمچنين مقداري خونريزي از بيني داشتم كه خوب شد ولي به مدت چند روز ازبيني به داخل حلق خونريزي داشتم وبعد از انداختن عكس معمولي راديولژي به دكتر نشان دادم گفت دچار اسيب نسج استخوان بيني شده ام وفقط سرم شستشوي بيني داد وگفت خودش خوب مي شود وداروي ديگري نداد ايا اسيب استخوان خودبخود خوب مي شود وايا خونريزي كه داشتم به خاطر اسيب به سينوسهام بوده وبعدا مشكلي پيش نمي ايد با تشكر
سلاملیکم بر همه استادی و دکترا و پرستارا و همه و غیره
الغرض اینجانب متاسفانه پس از حدود یک ساعت که از تناول ناهار گذشت دچار لرز و بدن درد و بی حالی به شدت خوفناکی شده ام
در صورت اینکه ادامه حباط برای بنده امکان پذیر میباشد لطفا بفرمیویید
و در صورتی که میسر نمیباشد باز هم بفرمیویود که اقلا پولامونو قایم کنیم
لازم به ذکر است ناهار سوسیس و تخم مر1غ ..... نموده ایم که خیلی نیز چسبید جای شما خالی
ولی اکنون گویا در معرض کنده شدن میباشد
لطفا ذکر دلیل با رسم شکل بفرمایید
تشکرات بی شمار همراه با گل و اینا
سلام دوست گرامی
نه انگار هنوز امیدی هست
بدن درد دارید؟؟؟؟ دلتون چی درد نمیکنه؟؟؟؟
حالت تهوع و اسهال و استفراغ ندارید؟؟و البته تب؟
میتونه علت ویروسی باشه....میتونه باکتریایی و به علت یه مسمومیت غذایی(البته در صورت داشتن علائم بالا)
علائم سرماخوردگی ندارید؟؟؟(این مدت هوس نکردید یکم به جای غذا سرما بخورید؟)
اون سوسیسی که نوش جان کردید که تاریخ انقضاش نگذشته بود؟؟؟؟
اگه علائم برطرف شدن که هیچی...........در صورت تداوم بهتره به پزشک مراجعه کنید
سلام
بدن درد اره ولی دل درد نه
حالت تهوع و اینا هم وجود نداره تب هم نیست
والا جای شما باز خالی هندونه داشتم میخوردم
به محض اینکه یکی دو فال خوردن یهو تمام بدنم سرد سرد شد
اون سوسیس رو غیر از من دو نفر دیگه خوردن
الان یه دوش اب داغ گرفتم بهتر شدم ولی بازم بدنم کوفته هست
هرچی بود که خیلی خیلی سریع روم اثر گذاشت
خوب خوردن هندونه باعث سردی میشه...پس این طبیعیه بویژه چون گفتید قبلش لرز داشتید
اتفاقا برای بدن درد یکی از بهترین راهها همون دوش آب گرمه.....اما بعد از دوش گرفتن هم خودتونو گرم نگهدارید...........احتمال زیاد علتش ویروسیه و یکی دو روز بعد همین کوفتگی برطرف میشه...البته ممکنه یه سرماخوردگی باشه که اونم باز باید دوره خودشو طی کنه و شما فقط باید از خودتون مراقبت کنید.....اگه درد بدن اذیتتون میکنه میتونید از مسکن استفاده کنید.....جای نگرانی نیست پس با خیال راحت دوباره به آرزوهاتون فکر کنید[cheshmak]
چون قبلش خودتون لرز داشتید و ممکنه محیط اطراف خنک بوده باشه...........یه جورایی بدنتون مستعد سرما شده و به همین خاطر با خوردن کمی هندونه هم ممکنه این اتفاق بیفته.........در حالیکه در حالت عادی ممکنه اینجوری نباشه...........نگران نباش فقط اگه سردیت شد و هیچ جوری هم برطرف نشد یه آب جوش و نبات دوای درده[cheshmak]
سلام[esteghbal][golrooz]
چطور ميشه فهميد كه يك مطب دندانپزشكي وسائل كارشون رو واقعا استريل ميكنند؟
توي تهران كجاها هستندكه واقعا استريل لوازم كارشون رو مطمئنا انجام ميدهند؟خواهشا معرفي بكنيد
احتمال سرايت بيماريهاي خفن توي دندانپزشكي ها چقدر هست؟
چقدر گزارش از ابتلا به بيماريهاي ناجور بواسطه عدم استريل لوازم مطب دندانپزشكي توي كشورمون وجودداره؟
اصلا ارزش داره براي درست كردن يا كشيدن يك دندون, بابت خسيس بازي بعضي از اين دندانپزشكها آدم ايدز يا هپاتيت بگيره؟
.....
ما هر چقدر ميخواهيم نگراني به ملت نديم انگارنميشه[narahat]خواهشا شماكه دستتون توي كار هست به ما بيخبرها يك كمي اعتمادقلبي واقعي بديد.
متشكرم از پاسخگويان اين تاپيك.خيرببينيد[tashvigh]
سلام دوست عزیز.ببینید هیچ کس نمیتونه به طور قطع بگه آیا وسایل رو استریل میکنن یا خیر.و اینکه دقیقا کجاها استریل میکنن.ولی چیزی که هست همیشه ما مبنا رو به استریل کردن میذاریم.چون هرگز وسیله استریل کردن رو ندیدیم ولی اکثر قریب به اتفاق دندانپزشکان وسایل رو تا جایی که من دیدم استریل میکنن.و حتی وسایل یک بار مصرف رو ترجیح میدن به دائمی.کم پیش میاد توی این دوره و زمونه کسی بخاطر دندون به بیماری مبتلا بشه درصد زیادی نیست.
حرف آخری که شما زدید بله ریسک آن چنانی نداره و شما فقط دیدتون خیلی منفی شده در حالی که نباید چنین باشه.اگر واقعا نگران این هستید که خدا نکرده بیماری بگیرید بهتر هست کمی هزینه جدا کنید و خرید وسایلی که میدونید هر بار در دندانپزشکی به کار دندانپزشک بوده رو انجام بدید و خیالتون راحت باشه.این بهترین کار هست کمی گرون هست ولی به صرفه هست
سلام به شما[golrooz]
دوست عزیزم در تکمیل صحبت های غزل بارون باید بگم که این تمامی پزشکان و دندانپزشکان عزیز کشورمون همه جوره برای لامنیت و سلامت افراد تمامی تلاششون رو می کنن.
در این بین تعداد بسیار کمی هستند که کمی بی دقتی می کنن.
به نظرم حالا که شما خیلی بابت این مسئله نگران هستید بهتره برای اطمینان قلبیتون یک دندانپزشک خوب که بهش اطمینان دارید پیدا کنید و تمامی کارهای دندون پزشکیتون رو پیش ایشون انجام بدید. راه حلی که غزل بارون عزیز هم گفتند یک راه حل خوب و عملی هست. همچنین شما می تونید وقتی پیش دندون پزشکتون رفتید دقت کنید که این وسایل یک بار مصرفی که استفاده میکنن حتما عوض کنن. یه راه حل دیگه واسه اطمینان بیشتر اینه که شما اول وقت مراجعه کنید چون وسایل فلزی مورد استفاده رو باید روز قبل بعد از اتمام کار یا صبح قبل از شروع روز بعد تمامیشون استریل بشه پس اول وقت برید حتما از تجهیزات استریل استفاده میشه ولی خوب این به این معنی نیست که در طول روز استرل نمی کنن بلکه همواره در حال استریل کردن وسایل هستند ولی چون شما شک دارید می تونید واسه این قضیه کمی آرامش خاطر بهتون بده.[cheshmak]
سلام دوستان گرامی.
یه مشکلی واسه یکی از بستگانم پیش اومده که خیلی نگرانمون کرده.:
ایشون آقایی هستند 39 ساله که به مدت 2 سال پیاپی دچار سرما خوردگی و سرفه های شدید میشدند با مصرف آنتی بیوتیک تا یه مدت بهتر میشدند و دوباره...
تا اینکه چندروز پیش به شدت دچار تنگی نفس و سرفه های شدید همراه با تب و لرز شدند و با رجوع به متخصص گفتند که ریه هاتون سالمه به متخصص قلب مراجعه کردن اکو واسشون پیشنهاد دادند که جوابش این شد که قلبشون دچار التهاب شده و یکمی بزرگ!
حالا من ازتون سوال داشتم که آیا خطرناکه وضعیتشون و این بیماری مشکل قلبی جدی هست و آیا درمان قطعی داره؟
یک دنیا متشکرم.
سلام.التهاب قلب چیز آنچنان خطرناکی نیست وقتی پزشک معالج تشخیص بدن درمان شروع میشه و جای نگرانی نداره.در درمان احتمالا از قرص های نظیر آنتيبيوتيكها براي مقابله با عفونت، در صورتي كه عامل ميوكارديت يك عفونت باكتريايي باشه
داروهاي كورتوني براي كاهش التهاب، داروهاي ادرارآور براي كاهش احتباس مايع در بدن ،ديژيتال براي تقويت ضربان قلب ،داروهاي ضد انعقاد براي پيشگيري از تشكيل لخته، داروهاي كاهشدهنده بار كاري قلب تجویز میکنن.شخصی که دچار التهاب قلب و بزرگی قلب هست باید از ؤزیم غذایی کم نمک استفاده کنه تا به سمت بهبود بره.در مواقعی کمی که دیر تشخیص داده بشه این مشکل ممکن هست نارسانی احتقانی قلب یا تشکیل یک لخته خون در عضله قلب بوجود بیاد.ولی در باره شخصی که ذکر شده خیر جای نگرانی نیست با درمانی که دکتر در اختیار میذارن و داروها رو به بهبود میرن
سلام به دوستان عزیز.من چند سالی هست که وقتی می خوام از جا پاشم سرم گیج می ره و چشام سیاهی می ره!!حتی چند بار تو یونی نزدیک بود بخورم زمین!!(که البته دوستان به فریادم رسیدند!![nishkhand])البته این حالت دائمی نیست ولی هر یکی دو هفته یک بار اتفاق می افته!
به نظر شما مشکلم چیه؟؟
رفتنی ام؟؟!!![negaran]
اگه آره برم دست به کار شم واسه حلوا پختن!!![nishkhand]
سلام.اولا خدا نکنه دوست من.ثانیا این علائم فقط نشان دهنده دو چیز میتونه باشه یکی اینکه شما کم خونی دارید و اینطوری خودشو نشون داده یا اینکه گوش میانیتون مشکل پیدا کرده.مایع داخل گوشتون باعث چنین سر گیجه ای میشه از نظر بنده بهتره اول به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و اگر مشکلی از گوشتون نبود آزمایش خون بدید تا ببینید آیا کم خونی هست یا نه.
سلام انگشت کوچکه و کاریه دست چپم از 10روز بیشتر که خوابه تیر نمی کشه سنگیه قاب زانوم هم بعضی موقع ها سنگین میشه
ممنون
ببنید من نمیتونم دقیق بگم ولی چند تا از دلایل که ممکنه موجب این عارضه شده باشه رو میگم میتونه به دلیل کم کاری تیروئید باشه ،نارسایی کبدی و کلیوی هم میتونه باشه.وقتی که بعضی از اعضا به سمت بی حسی و سنگینی میره میشه اولین دلیل رو به تیروئید ربط داد.بهتر میبینم حتما پیش دکتر ارتوپد برید تا دقیق تشخیص بدن وتشخیص کامل رو بدن .
سلام مهربون
23سالمه بیماری خاصی هم ندارم ورزش سنگین هم نمیکنم
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنونم از توجهی که کردین [golrooz]
سلام
یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین .....من حدود سه یا چهار سال پیش قرص لاغری خوردم به مدت 30 روز... و در عرض این مدت 10 تا 12 کیلو وزن کم کردم ولی حالا بعد این مدت متوجه عارضه ای شدم و اون ریزش موهام و کم پشت شدنشونه دکتر رفتم ولی میخوام
مطمئن شم که موهام دوباره درمیاد یا نه .. خیلی از این بابت عذاب میکشم فقط خواهشا بهم بگین که موهام دوباره مثل اولش میشه یا باید کم کم فکر کلاه گیس باشم.....
سلام.برای جلوگیری از ریزش مو میشه از ویتامین های گروه b از جمله جگر، دانه آفتابگردان، ماهی ، مرغ، جوانه گندم ، آلوی خشک ، گوشت ، ، مخمر و زرده تخم مرغ ( به ترتیب) و منابع غنی بیوتین : جگر و گوشت مرغ، جوانه گندم، سبوس گندم، تخم مرغ و بادام زمینی، کلسیم و منیزیم،پروتئین ها،منابع چرب امگا 3 و امگا 6 استفاده کنید
داروهای شیمیایی هم هست که حتما باید زیر نظر پزشک خودتون باشه من جمله:سيپروترون،اسپيرينولاكتون.
سلام تمامی نکات تغذیه ای که غزل گفت درست و دقیقه و به نظر منم اگر با تغذیه درست پیش برید خیلی کمک میکنه.
داروهای شیمیایی که گفتند در واقع هم شیمیایی و هم هورمونی هستند و حتما باید زیر نظر پزشک و با انجام آزمایشات دقیق مصرف بشه.
به نظرم شما به متخصص مراجعه کنید تا ژلهای مو و داروها و تقویت کننده های موضعی براتون تجویز بشه انشاا... حتما مشکلتون بر طرف می شه این از عوارض رژیم های سخت لاغری هست.