پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نازخاتون
يك خواهش دوستانه،
اگر واقعا قصد آمدن رو داريد اعلام حضور كنيد، برخي از دوستان كم لطفي مي كنند و علي رغم اينكه حضور قطعيشون رو اعلام ميكنند اما در روز ملاقات مي بينيم كه اصلا خبري از آنان نيست و اين باعث مي شه انگيزه حضور كاربران براي ملاقاتهاي بعدي كم بشه و اين قرار ملاقاتها رسميت خودش رو از دست بده.
خدایش راست میگه
من که 100در 100 میایم مگر اینکه از کرمانشاه تا تهران یه بالایی سرم بیاد
اگه زنده بمونیم من و همسرم حتما اونجایم
[golrooz]
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نقل قول:
حاجی مصطفی چند ساعت پیش هم هستیم
؟
؟
معمولا در قرارهای ملاقات عمومی اعلام می کنیم 2 تا 5 عصر ولی اکثرا تا ساعت 6 یا 7 عصر هم ادامه پیدا می کنه ...
منم حتما میام ولی متاسفانه نمیتونم تا پایان قرار ملاقات بمونم [nadidan] [negaran]
سلام.
ممنون که این کارو کردید.
حالا درسته که من نمیتونم بیام ولی امید وارم به همه دوستان خوش بگذره.
اونجا جای مارو هم سبز کنید.
حالا شایدم تونستم بیام.
نمیدونم ،واقعیت مطلب من یه برنامه ای برای سفر به تهران دارم اما باید ببینم دیگه که چی میشه.
یهو یک برنامه ای چیزی پیش نیاد که من مجبورنشم سفرمو کنسل کنم ایشالا در خدمتتونم.
ولی احتمال 65%میدم که نتونم بیام.[negaran]
ولی به هر حال اگر من نیومدم از آقا مصطفی خواهش دارم که اگه بقیه دوستان هم موافق بودن عکس های گرد هم آیی رو برای ما بزارن و اطلاع رسانی هم بکنن.[golrooz]
نقل قول:
ولی به هر حال اگر من نیومدم از آقا مصطفی خواهش دارم که اگه بقیه دوستان هم موافق بودن عکس های گرد هم آیی رو برای ما بزارن و اطلاع رسانی هم بکنن.[golrooz]
سلام
در مورد عکس ها ما شرمنده همه هستیم.
معمولا اکثر کسانی که دور هم عکس می گیرن راضی نیستن روی نت بذارن.
خود منم یکیشون هستم ...
برای همین معمولا تصاویر تو همون قرار ملاقات عمومی دست به دست میشه ولی روی سایت گذاشته نمیشه.
این نکته رو هم همینجا گفتم که برخی از دوستان که فکر می کنن ممکنه عکسی قرار داده بشه روی سایت در جریان باشند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
سلام
در مورد عکس ها ما شرمنده همه هستیم.
معمولا اکثر کسانی که دور هم عکس می گیرن راضی نیستن روی نت بذارن.
خود منم یکیشون هستم ...
برای همین معمولا تصاویر تو همون قرار ملاقات عمومی دست به دست میشه ولی روی سایت گذاشته نمیشه.
این نکته رو هم همینجا گفتم که برخی از دوستان که فکر می کنن ممکنه عکسی قرار داده بشه روی سایت در جریان باشند.
موفق باشید
سلام مصطفی جان
عکس خانم ها خیالی نیست منطقیه
ولی عکس آقایون چی؟
اصلا خودت چرا اینو میگی؟
معایب چیه بگو ما هم بدونیم؟
ممنون
سلام
منم با روز جمعه موافقم
ولی اشتباهی 5شنبه رو انتخاب کردم
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
امیدوارم جمع دوستانه و خوبی باشه و به همه خوش بگذره