پاسخ : طرحهای جدید چادر برای بانوان! (+عکس)
نقل قول:
دوستان گلم حجاب تنها در اسلام نيست و فكر نكنيد كه از اسلام زاييده شده است .
دقیقا
نقل قول:
بلكه در دوران هاي بسيار دور و مذاهب ديگر هم حجاب بوده حتي در غرب .
دقیقا
نقل قول:
مگر حضرت مريم كه خيلي قبل از اسلام بوده لخت و عريان بوده ؟؟!!
در اون زمان تمام پیامبران حجاب داشتن
شما حاظری حجاب مرد های عرب رو بپوشی؟{big green}
نقل قول:
مسئله اين نيست كه چرا باشد چرا نباشد و اصلا از كجا آمده است / مسئله اين است كه حجاب به نوعي خوب است و از بسياري از مفسده ها جلوگيري مي كند
حجاب از هیچ مفسده ای نمیتونه جلوگیری کنه
نمونش افغانستان پاکستان و...
نقل قول:
/ اينكه اجباري باشد به نظر بنده زياد صحيح نيست
به نظر من اصلا صحیح نیست
نقل قول:
البته برهنگي هم پسنديده نيست .
برهنگی در هیچ فرهنگی پسندیده نیست
نقل قول:
به نظر بنده بايستي براي جوانان ما جلسات توجيهي بگذارند تا جوانان با ديد باز و با خواسته خود و با ميل و رغبت خود راه خود را تشخيص دهند و اجبار و زور در هيچ كجا كارساز نبوده است .
خب اگه با میل و رغبت نشد چی؟{big green}
نقل قول:
مثلا درمورد این عکسی که زدید ... درسته که نقاب داره و فقط چشماش بیرونه ...اما همون آرایشی که رو چشماشه کافیه تا به شخصه بهش بگم بی حجاب !
حتما این رو پلیس تشخیص میده
یا تو حوزه علمیه برای اینها اموزشی گذاشتن{big green}
نقل قول:
حجاب معنیش پوشش خالی نیست ، حجاب ارزشیه که ارزش انسان رو بیشتر می کنه !
حجاب تو هر جامعه ای فرق داره
نقل قول:
یاد جمله ی از خانوم آرین افتادم که می گفت حجاب تاج سر منه ، خانوم آرین و که می شناسید؟همون خانوم مومنی که اولا قبل از آشنایی با اسلام تنها پوشش فقط یه شنل خالب بود
ادم باید هرجوری دوست داره بگرده
------------------------------------------------------{big green}
رضا شاه مثلا چادر رو از سر زن ها برداشت در کوتاه مدت موفق شد ولی در بلند مدت نتیجه ی عکس داد
الان هم برعکسش8->
یه چیز دیگه که الان هم خیلی سواله و هم اینکه خیلی تو دید هست:
همین مسئله شیوه برخورد و امر به معروف و نهی از منکر هست
من الان اصلا نمی خوام دفاع بکنم که شیوه شون درسته یا غلط که مسلما جای تامل و بررسی داره و هم اینکه می تونن بهتر عمل کنن و ...
اما باید بین چند تا چیز فرق بگذاریم و از هم جداشون کنیم:
اصل خوب بودن حجاب
اصل واجب بودن امر به معروف و نهی از منکر
شیوه عملکرد مسلمانان
شیوه امرونهی در جامعه اسلامی
اینطور که:
اگر عملکرد مسلمونها در مورد یکی از دستورات دینی شون بد هست ، خوب بودن اصل اون دستور دینی یه چیز دیگه است.
مثل چیزی که الان در جامعه اسلامی ما دیده میشه!(بدحجابی) به این میگن عملکرد منفی مسلمانان نه اسلام!
اگر می بینیم که شیوه برخورد و امر به معروف و نهی ازمنکر مسلمانها خیلی درست نیست ، موجب نشه که فواید این مهم رو یادمون بره و سعی کنیم ما از بهترین راه ها برای امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم. مثل همین پیشنهادی که آقای بروجردیان دادند. جلسه های توجیهی
البته می دونم این مسائل رو ما با هم قاطی نمی کنیم.
اما گاها توی این نقدهای عملکرها اصلها رو هم فدا میکنیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
نه زوری نیست
اما تو هر کشوری قوانینی وجود داره که احترام به اونها نشون دهنده ی شخصیت افراد هست ... مثلا تو همایش نانو تکنولوژی که تو دانشکده ما برگزار شده بود افرادی از کشور های خارجی هم اومده بودن اما به مراتب حجابشون بهتر از برخی دانشجویان خودمون بود! حجاب اونها به این دلیل نبود که مسلماان باشن ! نه ! اونها مسلمان نبودند اما به خاطر احترامی که برای کشور میزبان قائل اند حجاب رو رعایت کرده بودند ... اما در عوض افراد خودی چه می کنند ؟
سر این که من مو رو بپوشونم از چشم نامحرم دارن دعوا می کنن ! سر این که حرف دینم رو قبول ندارم و هر کاری می خوام می کنم دعوا دارن و بحث می کنن ... یکی نیس بگه خب دینت که زوری نیس ... اگه دوسش نداری! اگه قبولش نداری ! عوضش کن !
نقل قول:
اما تو هر کشوری قوانینی وجود داره که احترام به اونها نشون دهنده ی شخصیت افراد هست
تو هر کشوری قانون هست اما قانون موقعی اهمیت داره که مردم بخوان
در کشور های افریقایی هم قوانین وجود داره اما چه قوانینی:-?
در ضمن روز به روز ناکارامدی این قوانین داره مشخص میشه
نقل قول:
ثلا تو همایش نانو تکنولوژی که تو دانشکده ما برگزار شده بود افرادی از کشور های خارجی هم اومده بودن اما به مراتب حجابشون بهتر از برخی دانشجویان خودمون بود
من که تاحالا هر خارجی دیدم یک شال میندازه و خودش هم نمیتونه جمع کنه شال رو8->
نقل قول:
حجاب اونها به این دلیل نبود که مسلماان باشن ! نه ! اونها مسلمان نبودند اما به خاطر احترامی که برای کشور میزبان قائل اند حجاب رو رعایت کرده بودند
نخیر به خاطر احترام نیست،مجبورن
نقل قول:
اگه قبولش نداری ! عوضش کن !
میخوای ملت رو به کشتن بدی
حکمی که اینها به ادم میزنن اعدامه
:-<
بله
با شما در مورد عدم بكار بردن زور و اجبار در اين قضيه كاملا موافقم .
و چه خوب است كه شما هم با اكثر گفته هاي بنده موافقيد / البته اكثرا موافقن .
باز هم به نظر اين حقير اگر كسي حجاب را نپذيرفت نبايد به او اجبار كرد بايد او را امر به معروف و نهي از منكر كرد منتهي نه با زور و اجبار بلكه با دليل / منطق و مهرباني .
خداوند هم به رسولش گفت : تو پيامبري و وظيفه تو رساندن پيام من به مردم است . حالا كسي خواست گوش كند كسي نخواست نكند .
فراموش نكنيم كه هيچ كجا خداوند به پيامبرش نگفته است كه اگر كسي اسلام را نپذيرفت با شمشير گردنش را بزن . پيامبر هم چنين نكرد .
بلكه خداوند فرمود اگر كساني به شما حمله كردند به قصد قتال از خود محافظت كنيد و براي حفظ خود بجنگيد نه براي اينكه اسلام را بپذيرند بجنگيد !!!
مسئله حجاب نبايستي با زور و اجبار باشد چنانكه در سال 1357 بسياري از زنان و دختران بدون حجاب آمدند و به جمهوري اسلامي هم راي دادند / فيلم هاي آن هنوز موجود است و ما همه بياد داريم و همه ديده اند / امام خميني هم در آن زمان بود و مي ديد و هيچ ايرادي هم نمي گرفت و زنان در پوشش خود آزاد بودند و حتي تا سال 1360 هم همينطور .
ما نبايستي براي درست كردن ابرو چشم را در بياوريم !!!!
مي آييم با چوب و كتك و زور به دختران مي گوييم حجاب حفظ كن و مقاومت مي كند و او را به زندان مي اندازيم و بازداشت مي كنيم !!!!
خوب اين دختر خانوم كلا از نظام كه هيچ از دين اسلام هم بر مي گردد و ناسزا مي گويد .
ما نبايد به شخصيت كسي توهين كنيم / بايستي نصيحت كنيم اگر قبول كرد كه خوب است اگر هم نكرد با مهرباني و منطق و دليل برايش مسئله را بگوييم و اگر باز هم قبول نكرد خوب نكند اين خانوم كه محارب نيست كه بياييم او را زندان بيندازيم .
مگر پذيرش حجاب از پذيرش اصل اسلام واجب تر است ؟؟!!!
پيامبر فرمود : لا اكراه في الدين
من برايتان اسلام آوردم و قرآن هر كس بپذيرد رستگار است هر كس هم نپذيرد في امان الله .
هيچگاه نگفت كه هر كس نپذيرد گردنش را مي زنم / چنانكه بسياري از مردمان هم در زمان حيات پيامبر اصلا مسلمان نشدند / بعد ها كه آموزه هاي ديني و رفتار حضرت را ديدند خود به آغوش اسلام آمدند .
با احترام - بروجرديان
نقل قول:
یا تو حوزه علمیه برای اینها اموزشی گذاشتن{big green}
من گفتم پلیس؟ یا حوزه ؟ :-/
گفتم به شخصه ! نظر خودم رو گفتم !
نقل قول:
درسته ، ولی من تعریف خودم و از حجاب گفتم و همچنان بهش اعتقاد دارم "حجاب معنیش پوشش خالی نیست ، حجاب ارزشیه که ارزش انسان رو بیشتر می کنه ! "
حتی حجاب اخلاقی هم وجود داره ( از نظر من )
درضمن خوشحال می شدم نظرتون رو درمورد قرآن و فاطمه که تو پست شماره ی 44 گفتم هم میدونستم {happy} و فقط به یه تیکش اکتفا نمی کردید
نقل قول:
یا تو حوزه علمیه برای اینها اموزشی گذاشتن
نقل قول:
نقل قول:
ادم باید هرجوری دوست داره بگرده
فکر کنم روی این حرفها کمتر فکر شده باشه :-?
در ضمن سعی کنیم به هیچ نهادی بی احترامی نکنیم.
نقل قول:
یه زمانی تو دوران جاهلیت فاطمه ای بود که چادر رو به عنوان بهترین حجاب انتخاب کرد ، نباید پیروی کنیم؟
اون زمان حجاب برای همه واجب عقلی بوده:-?
نقل قول:
ای کاش بهترین ها وارد فرهنگمون بشه !
چیزی که من میبینم اقایون(بالایی ها)فکر میکنن تمام فرهنگ های غرب کثیف و زشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
فکر نمی کنم روی این حرفها فکر شده باشه :-?
.
من نظرم مشخصه،میگم هرکس هر حجابی دوست داشت داشته باشه
نه گذاشتن به زور حجاب خوشم میاد نه برداشتن به زور
نقل قول:
در ضمن سعی کنیم به هیچ نهادی بی احترامی نکنیم
:-?من قصد توهین نداشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Big-brother
تو هر کشوری قانون هست اما قانون موقعی اهمیت داره که مردم بخوان
در کشور های افریقایی هم قوانین وجود داره اما چه قوانینی:-?
در ضمن روز به روز ناکارامدی این قوانین داره مشخص میشه
حکمی که اینها به ادم میزنن اعدامه
ببخشید من یک سوالی برام پیش اومد ، کسی از شما خواسته که چادر سر کنید ؟ :-? مشکوک می زنیدا {big green}
والا تا اون جایی که من دیدم مردم می خوان با بد حجابی مبارزه بشه ( با نوع مبارزش فعلا کاری ندارم چرا که این مبارزه می تونه حتی فرهنگی باشه نه فیزیکی )
اما گاهی با برخی از خانوم هایی که صحبت می کنم مخصوصا مانتویی ها ! تمایل دارن که با بد حجابی ها برخورد بشه ... حالا دلایلی که میارن به جای خودش شنیدنیه ، و منطقی به نظر میرسیه دلایلشون ...
نقل قول:
من که تاحالا هر خارجی دیدم یک شال میندازه و خودش هم نمیتونه جمع کنه شال رو8->
نخیر به خاطر احترام نیست،مجبورن
خب من هم درمورد هر خارجی ای صحبت نکردم ، درمورد افراد دانشمندی که برای همایش نانو به ایران اومده بودند حرف زدم :)>-و از فرهنگ بالایی که داشتند ! از احترامی که برای قانون یک مملکت میذاشتند صحبت کردم
دوستان عزيزم
لطفا جدل نفرماييد .
با هم گفتگوي منطقي كنيد / بدور از هر تعصب و بدور از هر گونه طعنه .
بحمدالله تكليف مسائل اين چنيني در اسلام بسيار روشن است و نظريه و بدعت و يا به نظر بنده و شما هيچ احتياجي نيست .
اگر عرايض بنده را در بالا مي خوانديد تكليف كاملا روشن است .
مسير مستقيم ما مسلماني است و در آن هم بحمدالله همه موارد وجود دارد و نيازي نيست كه نظريه خودمان را به يكديگر تحميل كنيم .
مگر كراوات زدن اسلامي است ؟؟؟
حال چه كسي مي تواند بگويد كه فلاني كه كراوات زده مسلمان نيست ؟؟!!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب ندارد مسلمان نيست ؟؟؟!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب دارد اولين نفر وارد بهشت مي شود ؟؟!!!
ضمنا مينا خانوم فرمودند كه به قانون ما احترام گذاشتند كه روسري سر كردند !!!
سوال :
1 - در كشور آنها حجاب قدقن است و قانون است / شما اگر به اون كشور رفتيد به قانون اون ها احترام مي گذاريد و حجاب خود را برداريد ؟؟!!!!!
2 - مگر هر چيزي كه قانون شد درست و كاملا صحيح است ؟؟!!! يعني ما قانون اشتباه نداريم ؟؟!!!
اگر شما به قانون در هر كشور احترام مي گذاريد بايستي حجاب خود را در آن كشور از سر برداريد .
پس مي بينيد كه هر قانوني نمي تواند درست باشد .
در زمان رنسانس قانون اين بود كه هر كس كشيشان را قبول نداشت و يا مخترع و يا مكتشف بود مي كشتند / چنانكه گاليله را كه گفت زمين گرد است بردند كه بكشند / اين قانون بود / اما درست هم بود ؟؟!!!
3 - چه كسي گفته است اگر كسي حجاب نداشت به زور به او بفهمانيد كه حجاب كند ؟؟!!! سيره حضرت رسول بوده يا 14 معصوم يا قرآن ؟؟!!!!
4 - فرموده بوديد كه خيلي از خانم ها گفته اند كه با بد حجابي مبارزه شود ؟؟!!! به چه دليل ؟؟!!! پس به همان دليل اگر ميليون ها مرد بيايند و بگويند ما بي حجابي مي خواهيم پس شما هم بايد گوش بدهيد .
5 - مگر كشورهاي ليبي / مصر / سوريه / دبي / عربستان / اندونزي / مالزي / پاكستان / تركيه ووووو..... مسلمان نيستند ؟؟!!
در كداميك از آنها گذاشتن و يا برداشتن حجاب قانون دارد ؟؟!!!
در كداميك از اين كشورها خوش حجابي و يا بد حجابي تعريف شده است ؟؟!!!
در كداميك از كشورهاي مسلمان خانم ها آمده اند گفته اند كه بياييد با بد حجابي مبارزه كنيم ؟؟!!!
لب كلام اين است (( اساسا گذاشتن و يا برداشتن حجاب آنهم به صورت اجباري و يا تعريف قانون براي آن / كلا اشتباه و مغاير با اصول اوليه اسلامي است و هيچگاه در اسلام و قوانين آن چنين چيزي نداشته ايم ))