پاسخ : یکمی آموزش کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.
عزیزم اینجا تاپیک اموزش کامپیوتره ولطفا سوالت رو تو تاپیک مخصوصش ادامه بده چون قاطی میشه مشکلاتی از کامپیوتر رو بپرسین که بلد نیستین نه خرابی کامپیوتر رو البته گفتم بنده هم شاگردم واستادان باید نظر بدن فقط میخوام مطالب قاطی نشه تا خوانندگان استفاده کنند پس فقط مطالب اموزشی واشکالات اون پرسیده بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
هرقسمتی که مهارت داری خوحال میشیم توضیح بدین .شما موضوع رو تعیین کنین .منم اینجا شاگردم ما نیازمند استادیم تا یاد بگیریم .فقط از اصول ابتدایی وضروری شروع کنین لطفا.
ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.
زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]
[QUOTE="golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[COLOR="silver"]- - - به روز رسانی شده - - -[/COLOR]
اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.
[soal]
[quote=بحث;525143]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[color="silver
- - - به روز رسانی شده - - -[/color]
اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.
[soal]
منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی
[QUOTE="golbarg";525153]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟[color="silver
- - - به روز رسانی شده - - -[/color]زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]
اره عالیه. :-d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
کجا repair automatically میاد ؟روی همون صفحه سیاه که safe mode میاد؟ یا ویندوز بالا میاد این گزینه میاد ؟
قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.
دیگه کسی نبود اعلام امادگی کنه واسه شروع تاپیک اموزش کامپیوتر
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون