پاسخ : کسایی که عاشقن جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین که میگیم عشق و حتما باید اسم شخصی رو بیاریم از نظر من عشق نیست، منظور من اون دلیلی هست که خدا با اون ما رو به وجود اورد همون که ابن سینا باب ها در موردش نوشته و بهش میگه محبت، من هوسهای امروزی رو عشق نمی گم منظورم منظور سختیه...........
منظور من عشق ناب هستش عشقی که در وجود همه هست اما همه ما فکر میکنیم فقط باید برای یک نفر صرفش کنیم!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
عشق که کی منظورته دوست من؟؟؟
البته من به این کلمه عشق حساسیت دارم شدیدچون همه درجای خودشاز اون استفاده نمیکنن
مثلاما از یکی که خوشمون میاد حالا از قیافه تا..............میگیم عاشقشیم
درصورتی که عشق یه حسی تدریجی که کم کم وجود ادمو میگیره بدون اینکه بفهمی .
هیچ عشقیم جز عشق به خداوپیامبراو اماما واقعیت نداره
حتی بعضی وقتا عشق مادر به فرزندم واقعی نیست وعکسش
منظور من عشق در نهاد انسان هستش نه انچه که تنها معطوف به یک فرد میشه، منظور من عشق الهی که باید برای همه صرف بشه اما...............
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
مهم نیست کی فریب خورده. مهم اینه دخترا ضرر میکنند. الان یک پسر با 1000 نفر خدایی نکرده رابطه داشته باشه. خب کسی میفهمه؟ نه . مگر اینکه به قول معروف تابلو بشه. ولی دختر با یک نفر هم رابطه داشته باشه چه خواسته چه ناخواسته.چه از روی فریب چه هوس و و و ... بالاخره تو جامعه حثییتش میره وچه بسا در موارد بسیار بسیار زیادی به علت این خبط وخطا هیچوقت ازدواج نکنه.این واقعیت جامعه ماست چه بخوایم چه نه.
سلام داداش مهدی
من یه گلایه ایی بکنم....
اینکه شما مصرانه میگین دختر ضرر میکنه قبول....ولی این ناشی از فرهنگ و ادب واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااقعا غل حال حاضر ماست
گرچه من خانواده هایی رو هم دیدم که به طور استثنا این مفهوم رو برای پسرهاشون هم جا انداختن که همچین کارهایی اشتباه محضه
این تربیت اشتباه خانواده های ماست....که چه میدونم پسر ضرر نمیکنه....یا پسر میتونه هر کاری دلش خواست بکنه.....یا پسر میتونه تا نیمه های شب هم بیرون باشه یا خیلی اشتباهات دیگه...
یه سری چیزارو باید یاد داد.من و شمای نوعی باید به بچه هامون اینارو آموزش بدیم.....کاری که انجام نشده تا حالا و ثمراتش هم داریم میبینیم....
این نهایت بدبختی ماست که بعد به قول شما یه سری مسایل دختر تبدیل میشه به یک موجود بی حیثیت ولی پسر فقط کمی شیطونی کرده.....
تا این دید تو پسرا باشه....همین آش هست و همین کاسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اینقدر که بحث های روانشناسی و اجتماعی به صورت موشکافی وعمیق انجام دادیم دیگه من یکی از این بحث ها خسته شدم.پس بزارین کمی کوچه بازاری حرف بزنیم .
عشق تو این دوره زمونه میدونین چیه؟ خب من براتون رک تعریف میکنم امیدوارم ناراحت نشین. خب عشق اینه که پسره تو دانشگاه(فرضا) رو صندلی نشسته چندتا دختر از کنارش رد میشن . یکی رو نشون میکنه و تو ذهنش میگه"عجب جیگریه" این میشه که با خودش فکر میکنه که باید برم تو نخش. خب شماره دختره رو میخواد. دختره هم از خدا بیخبر( البته فقط بعضی ها) شماره رو میده. یکی دوتا اس ام اس رد میشه . یکهو از اسمون به دختره الهام میشه که بععله این عشق واقعی منه. اینجاست که پسرا میگن" اخ جوووون مخ دختره رو زدیم" خب یک اس ام اس بازی یه هفته ای به قرار حضوری در پارک میکشه. پسره هم میگه"تو تک دختر عالم هستی" "تو اصلا خدای زیبایی هستی" "از تو بهتر پیدا نمیشه" و .... دختره هم بههههله یک هو با عرض معذرت از تمامی دخترا ,سریعا خر شده و میشه دلباخته ی پسره. همنجور پیش میره تا پسره درخواست رابطه میکنه. دختره قبول نمیکنه. پسره قول ازدواج میده و.... میگه تو مال خودمی. با این توجیه که بعدا ازدواج میکنیم دختره رو خام مکینه و .....(+18)
بعد پسره که کارشو انجام داد یه دعوا الکی راه میندازه و به هم میزنه. دختره میمونه و یه جامعه که به دختری قبولش نمیکنه. این میشه میره تو انجمن ها اه و ناله و.... همزمان اهنگ های مرتضی پاشایی گوش میده و مثلا شکست عشقی خورده. بعد دفعات بعدی دختره هار میشه و هرزگی میشه شغلش.
حالا فهمیدین عشق چیه؟
افرین این کم شدن عشق، عشقی که در درون ماست و ودیعه الهی هست و تبدیل شدنش به هوس هایی که اخرش نفرتی بیش نیست و لطمه روحی ........ منظورم اینه. پاسخش سخته که چرا ما خودمون رو گم کردیم می دونیم راه درست چیه و کج میرییم. چرا از این عشق ارزانی نمی کنیم؟
سوار تاکسی میشی فحش، تصادف میشه فحش، زن و شوهر..........، دوستا.....شرکا.......... دیگه عشقی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا کمی فکر نمیکنیم به اینکه از این عشق استفاده کنیم؟
شاید حرف زدن دربارش هم یه قدم مثبت باشه.
ممنون از همه که با فکر و از زبان دل پاسخ میدن.
ای که میپرسی نشان عشق چیست
عشق چیزی جز ظهور مهر نیست
عشق یعنی مهر بیچون و چرا
عشق یعنی کوشش بیادعا
عشق یعنی عاشق بیزحمتی
عشق یعنی بوسه بیشهوتی
عشق یعنی دشت گل کاری شده
در کویری چشمهای جاری شده
یک شقایق در میان دشت خار
باور امکان با یک گل بهار
عشق یعنی ترش را شیرین کنی
عشق یعنی نیش را نوشین کنی
عشق یعنی این که انگوری کنی
عشق یعنی این که زنبوری کنی
عشق یعنی مهربانی در عمل
خلق کیفیت به کندوی عسل
عشق یعنی گل به جای خار باش
پل به جای این همه دیوار باش
عشق یعنی یک نگاه آشنا
دیدن افتادگان زیر پا
عشق یعنی تنگ بی ماهی شده
عشق یعنی ، ماهی راهی شده
عشق یعنی مرغهای خوش نفس
بردن آنها به بیرون از قفس
عشق یعنی جنگل دور از تبر
دوری سرسبزی از خوف و خطر
عشق یعنی از بدی ها اجتناب
بردن پروانه از لای کتاب
در میان این همه غوغا و شر
عشق یعنی کاهش رنج بشر
ای توانا ، ناتوان عشق باش
پهلوانا ، پهلوان عشق باش
عشق یعنی تشنهای خود نیز اگر
واگذاری آب را بر تشنه تر
عشق یعنی ساقی کوثر شدن
بی پر و بی پیکر و بی سر شدن
نیمه شب سرمست از جام سروش
در به در انبان خرما روی دوش
عشق یعنی مشکلی آسان کنی
دردی از درماندهای درمان کنی
عشق یعنی خویشتن را نان کنی
مهربانی را چنین ارزان کنی
عشق یعنی نان ده و از دین مپرس
در مقام بخشش از آیین مپرس
هرکسی او را خدایش جان دهد
آدمی باید که او را نان دهد
عشق یعنی عارف بی خرقه ای
عشق یعنی بنده ی بی فرقه ای
عشق یعنی آنچنان در نیستی
تا که معشوقت نداند کیستی
عشق یعنی جسم روحانی شده
قلب خورشیدی نورانی شده
عشق یعنی ذهن زیباآفرین
آسمانی کردن روی زمین
هر که با عشق آشنا شد مست شد
وارد یک راه بی بن بست شد
هرکجا عشق آید و ساکن شود
هرچه ناممکن بود ممکن شود
درجهان هر کارخوب و ماندنی است
رد پای عشق در او دیدنی است
سالک آری عشق رمزی در دل است
شرح و وصف عشق کاری مشکل است
عشق یعنی شور هستی در کلام
عشق یعنی شعر، مستی؛ والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
افرین این کم شدن عشق، عشقی که در درون ماست و ودیعه الهی هست و تبدیل شدنش به هوس هایی که اخرش نفرتی بیش نیست و لطمه روحی ........ منظورم اینه. پاسخش سخته که چرا ما خودمون رو گم کردیم می دونیم راه درست چیه و کج میرییم. چرا از این عشق ارزانی نمی کنیم؟
سوار تاکسی میشی فحش، تصادف میشه فحش، زن و شوهر..........، دوستا.....شرکا.......... دیگه عشقی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا کمی فکر نمیکنیم به اینکه از این عشق استفاده کنیم؟
شاید حرف زدن دربارش هم یه قدم مثبت باشه.
ممنون از همه که با فکر و از زبان دل پاسخ میدن.
این به معنی کم شدن نیست به معنی جایگزین کردنه.
اراده کنی جاشون عوض میشه.راهش اینه که از خودمون شروع کنیم.
گفتن که رابطه اونجوری!! شرعا و قانونا برا دختر و پسر یه مساله است!!
باس بگیم که بله
شرعا و قانونا هیچ فرقی بین پسر و دختر برای رابطه اونجوری نیست
منتها
در ایران
چون فرهنگ ها نصفش اروپاییه نصفش اسلامیه نصفش ترکیه نصفش ایرانیه! نصفشم عربیه!!
واقعا آدم گیج میشه
یه خانواده براش فرقی نداره چه دختر چه پسرش رابطه بد داشته باشن ممکنه زیاد مهم نباشه!! (سکولارها!)
یه خانواده پسر زیاد مهم نیست!! دختره ولی پدرشو در میارن!
یه خانواده پسرو طرد میکنن دخترو اعدام!! (شدیداااا مذهبیا!)
اصلا کشورما آدمو گیج میکنه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
سلام داداش مهدی
من یه گلایه ایی بکنم....
اینکه شما مصرانه میگین دختر ضرر میکنه قبول....ولی این ناشی از فرهنگ و ادب واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااقعا غل حال حاضر ماست
گرچه من خانواده هایی رو هم دیدم که به طور استثنا این مفهوم رو برای پسرهاشون هم جا انداختن که همچین کارهایی اشتباه محضه
این تربیت اشتباه خانواده های ماست....که چه میدونم پسر ضرر نمیکنه....یا پسر میتونه هر کاری دلش خواست بکنه.....یا پسر میتونه تا نیمه های شب هم بیرون باشه یا خیلی اشتباهات دیگه...
یه سری چیزارو باید یاد داد.من و شمای نوعی باید به بچه هامون اینارو آموزش بدیم.....کاری که انجام نشده تا حالا و ثمراتش هم داریم میبینیم....
این نهایت بدبختی ماست که بعد به قول شما یه سری مسایل دختر تبدیل میشه به یک موجود بی حیثیت ولی پسر فقط کمی شیطونی کرده.....
تا این دید تو پسرا باشه....همین آش هست و همین کاسه
سلام خدمت ابجی یاسمین گل
خب من غیر این گفتم؟ همش هم تاکید کردم روی این حرف که این ناشی از بدفرهنگی همست.خانواده ها-پسرها-جامعه و... . من فکرم این نیست که پسرا هر کاری دلشون میخواد بکنن و... بلکه دارم واقعیت ها رو میگم. میگم که فکر خانواده ها وجامعه اینه (که صد در صد اشتباهه) . بله صد در صد با شما موافقم که تا وقتی فکر این باشه همین آش هست وهمین کاسه و شکی در حرف های خوب شما نیست.
خیلی ممنون بابت سخنان خوبتون ابجی[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
گفتن که رابطه اونجوری!! شرعا و قانونا برا دختر و پسر یه مساله است!!
باس بگیم که بله
شرعا و قانونا هیچ فرقی بین پسر و دختر برای رابطه اونجوری نیست
منتها
در ایران
چون فرهنگ ها نصفش اروپاییه نصفش اسلامیه نصفش ترکیه نصفش ایرانیه! نصفشم عربیه!!
واقعا آدم گیج میشه
یه خانواده براش فرقی نداره چه دختر چه پسرش رابطه بد داشته باشن ممکنه زیاد مهم نباشه!! (سکولارها!)
یه خانواده پسر زیاد مهم نیست!! دختره ولی پدرشو در میارن!
یه خانواده پسرو طرد میکنن دخترو اعدام!! (شدیداااا مذهبیا!)
اصلا کشورما آدمو گیج میکنه!!
از اونجائیکه ما کشور رو میسازیم یعنی من ، تو ، خانواده و خانواده ها که آخرش میشه جامعه و کشور.
نتیجه میگیریم ما کشور رو گیج کردیم هر فرد و خانواده به اندازه خودش.
دنبال مقصر بودن یعنی دست دست کردن.