پاسخ : .: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
اقا مهدی قابل ذکره که اولا قدرت بدنی خانوما قبول یکم کم هست ولی از نظر علمی قدرت تحمل و نیرو توان و انگیزه جسمانیشون خیلی بالاتره
نمونه بارزش یه اتفاقه کوچیک مثله سرما خوردگی پیش بیاد اقایون زمین و زمان رو بهم میدوزن ای وای خدا دیگه مردم!!!![khande]
ولی خانوما هزار درد و مرض کوچکو بزرگم داشته باشند صداشون در نمیاد هیچ به تمام مسولیت هاشون هم عمل میکنند[labkhand]
اون چیزیم که شما مطرح کردید بیشتر خوکشی تا عبادت که در روز های عادی سال میتونید اینکار و انجام بدید[nishkhand]
فکر کنم خون زنها به جوش اومد.کل کل شد که[khande]
عیبی نداره .سحری سه بشقاب میخوریم با دوتا دلستر سرد لیمویی خانواده.یه شونه تخم مرغ ویه پارچ اب . اینم طرز پر کردن شکم مجردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
فکر کنم خون زنها به جوش اومد.کل کل شد که[khande]
عیبی نداره .سحری سه بشقاب میخوریم با دوتا دلستر سرد لیمویی خانواده.یه شونه تخم مرغ ویه پارچ اب . اینم طرز پر کردن شکم مجردی
na chera be joosh biyad . dar zemn in raveshe kamelan ghalati baraye por kardan shekam mojaradast.behtare hamoon omlet faravsavi ro bokhoran
[khandeshadid]
گرمای ما جنوبیا که خیلی زیاده و هوا هم خیلی گرمه اما من که تا الان نه گشنم شده و نه تشنه.در ضمن در خصوص مردا اینو بگم که اصلا همچین چیزی نیست من تا الان برا درد هیچ مسکنی نخوردم(شاید نهایتش یک دو بار) ولی ما یه اصطلاح داریم که معنیش بزرگ کردن مشکله(ببخشید عنوانشو نمیگم چون رمز پزشکیمونه)که خانما ید طولایی توش دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
اقا عبدالله شما که از صد متعهلم سر تری دادا
واقعا افرین ولی بنظرت برنج برات مفید بوده؟؟؟کمتر گرسنه میشید در طول روز؟؟؟
شرمنده میکنین.نه خب دردسرش کمتره. برادرم هم اگه برنج نباشه یه جوری میشه. البته من راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام
نکنید این کارو خوب نیستا
حالا عطش و اینا بماند کم خونی میگیرید خدای نکرده
4 تارو من گفتم چجوری به تروریست چسبوندی خخخخخخ[khande] زیاد سوال پرسیدن نتیجه اش این میشه
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
4 تارو من گفتم چجوری به تروریست چسبوندی خخخخخخ[khande] زیاد سوال پرسیدن نتیجه اش این میشه
اینا اثرات گرسنگیه شما خودتونو ناراحت نکنید[labkhand]
حالا فرقی نداره همه باید توصیه های ایمنی رو جدی بگیرن
شما برو سوالا رو جواب بده اینجا چیکار میکنی؟sh_dokhtar7sh_dokhtar7
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که بخاطر وضع معده م سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
سلام
دوستان بحث ضعف و گرسنگی یه طرف ... اصل ماه رمضون به نظرم تفکر بیشتر در مورد خود انسان و تلاش در جهت انسان کاملتری بودنه..!
اگر تونستین تو این ماه عزیز و قشنگ مسیر اصلی رسیدن به عشق الهی رو پیدا کنین که برد کردین در غیر اینصورت ...
نماز روزه هاتون مملو از تفکر و تعقل ... یا حق[golrooz]
من هر چی بخورم باز رو به قبله میشم![sootzadan][nishkhand]