پاسخ : پسرهای نخبگان بیایید دور هم باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اولم گفتم قصد تور کردن رو ول کن. دست آخر کی کیف میکنه؟ کی ضرر؟ . بله میتونن قیافه بگیرن پسر تور کردن ولی خاک بر سرشون چون خیلی راحت مثل کباب لقمه ای افتادن دست پسرا[hoshdar]
کلیت کار تغیر نکرده فقط اول پسرا زورکی دختر میاوردن با هزار دردسر الان خودشون میان بی دردسر[entezar] خیلی ارزون شدن
البته ناگفته نماند که تور کردن کلا بحث جالبی نیستش که بخوایم به دختر یا پسر نسبتش بدیم.این اولا دوما اینکه بستگی داره من دو تاشو دیدم دختره با پسره دوست شده میگه در عرض 10 روز بیست هزار تومن شارژ واسم بفرست روز آخرشماره کارتتو بده برات میفرستم.آقا!پسره 10 روز شارژ میفرسته به محض اینکه شارژ آخری رو میفرسته دختره بهش اس میده که رابطه ما دیگه تمومه![nishkhand][khande]پس ببینین اینجوریاشم خیلی زیادن.فکر نکنید دخترا موجوداتین که بازیچه دست پسران یا به اصطلاح همش خر میشن!
به ها حواستون هست نا خودآگاه دارین به جنس مخالف توهین میکنین.با هم کل کل کنین ولی محترمانه.اما یه سوال فکر منو مشغول کرده اونم اینه که اگه شما دخترا خودتون مقصر نیستین تو تایپک ما چیکار میکنین؟چطور ما نمیایم تایپک شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!
اگه پسرونس چرا بحثتون دخترونس که خانوما مجبور شن بیان دفاع کنن؟
دوستان بذارید من یه بحث عنوان کنم که دیگه دخترام برن بیرونو شما خودتون نظر بدید
نظرتونو در مورد هم جنسای خودتون که ابرو برمیدارن و مو رنگو مش میکنن و خلاصه خوشگلو ناز[nishkhand] میکنن بگین؟
به نظرم برای شروع بد نباشه ها[tafakor]
مام دورادور آشنا میشیم با نظراتتون
برین کنار سلی ناز خانوووووووووووووووووووووو وووووم اومدههههههههههههههههههههه هههه
میدونین که من عاشق کشت و کشتارمممممممممممممممممممم ممممممممم
به نظرتون ادرسو درست اومدم؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟!
چرا همه فکر میکنن این بحث کل کله؟باشه اگه اینطور فکر میکنید که من دیگه واسه اینکه مشکلی پیش نیاد یا سوتفاهم نشه تو این تاپیک نمیام.همتون موفق باشید.
تورو خدا این یکیو بی خیال بشین چون من حسابی بهم میریزما
- - - به روز رسانی شده - - -
آبجی سلی ناز فکر کنم اشتباه اومدی
ببینید دوستان اینجا محیط مردونست . قرار بود پسرا تبادل نظر کنن. دخترا برن تاپیک خودشون[bamazegi]
در ضمن اون کارت شارژ رو که فرمودین در برابر هزاران ........ استغفرلله اتوبی علیه. بالاخره محیط عمومیه ول کنیم بره این بحث. هر کی خواست و دلش خواست اطلاعات صحیح داشته باشه به من پیام بده که بگم اوضاع چطوره.
...............................
بحث رو عوض کنیم به اشپزی مجردی
آقا من آشپزیم بیسته بیست مخصوصا نیمرو و همبر[bamazegi]
اموزش املت:[nishkhand][nishkhand]
املت فرانسوی
تخم مرغ:3عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری: 1قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط:1قاشق مرباخوری
کره:2قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
کره را در ماهیتابه گرم کرده بعد از ذوب شدن رب گوجه را اضافه کرده وتفت میدهیم سپس ادویه کاری، ادویه مخلوط ومقدار کمی نمک وفلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. تخم مرغها را دانه دانه اضافه می کنیم و در این حال مرتب به هم می زنیم که به ظرف نچسبد 5 دقیقه برای هم زدن کافی می باشد.
این غذا را با زیتون سیاه، خیار شور و سبزی خوردن سرو کنید.
دیدن بچه ها چطور تموم دخترا رو کشوندم اینجا؟[khande][khande] حرفه ای به من میگن. ظرف 10 دقیقه نشد تاپیکمون دو صفحه جلو رفت .برای امار هم خوبه[nishkhand]