پاسخ : کل کل استقلالیا وپرسپولیسیا
3تا گل تو 10دقیقه
فکر نمیکنم اتفاق کوچیکی باشه....[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setayesh7777
فقط میتونم بگم متاسفم
چون کلی با هم در این رابطه حرف زدیم
ستایش جان عزیزم شما حرص نخور
من خودم در این بحث های سیاسی شرکت نمیکنم[nishkhand]
چشم دیگه بحث3تاییارو نمیکنم.ببخشید.فقط ی جیزی من تا آخرش پرسپولیسی میمونم ومثل یکی از دوستام که استقلال رو رها کرد وپرسپولیسی شد نیستم. لطفا استقلالیا این شعارو سر بدن!!!!تا خون در رگ ماست پرسپولیس سرور ماست[golrooz][golrooz][golrooz]راستی اینبار حتما سعی کنین قهرمان بشین چون جامتون(سطل آشغال)آمادست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
3تا گل تو 10دقیقه
فکر نمیکنم اتفاق کوچیکی باشه....[nishkhand]
آخ یادش بخیر اونموقع من پاسبخش بودم تا دیقه ی هشتاد دیدم هیچی نشد! نا امید شدم و رفتم به پاسدارا(سرمای شددددددید تهران!) سر بزنم وقتی وسط راه بودم واقعا سرد بود برگشتم یه 2-3تا پتو برا پاسدارا ببرم یهو دیدم بچه ها میگن 3 تا زدیم! عجب شبی بود!
در حد شورش های بلشویکی!
من واقعا زجه میزنم!! برا !استقلال! آخه به مافیا و تبانی آقای قلعه نویی(که مرحوم حجازی هم میگفتن) افتخار میکنن!!! یا شایدم به 6تا گلی که خوردن
شایدم چون 2بار به لیگ دسته 2و3 سقوط کردند!! =))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
با عرض معذرت ولی اگه یه نگاه دقیق ب آرم باشگاه استقلال کنید میبینید 3تا سوراخه داخل یه سوراخ بزرگتره و خودش گویای همه چیزه[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setayesh7777
اقااااااااااااااا سعید[taajob]
چیجوری دلوتون میاد ما استقلالیا رو اذیت کنید بهتر نیست منتظر نتیجه ی این فصل بشیم
نه اتفاقا من مخالفم
ولی خب هرموقه باشگاه شدین اونوقت میتونین نظر بدین وگرنه تیم داری که کاری نداره[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
نه اتفاقا من مخالفم
ولی خب هرموقه باشگاه شدین اونوقت میتونین نظر بدین وگرنه تیم داری که کاری نداره[nishkhand]
سلام
تا جایی که یادمه شما همیشه مخالف توهین بودین لطفا پست های قبلی رو بخونین جز تحقیر چیز دیگه ای نیست
اتفاقا میخواستم همین الان همینو بگم و درخواست کنم ببندند این تاپیکو