نه پستتون کاملا بجا بود. ما هم از نظر شما عزیزان استفاده میکنیم تا افکارمون بیشتر بازتر بشه. هرفردی عقایدی داره که با خوندنش بیشتر به نکات ریزی پی میبریم.
شما هم عزیز اگه باعث نگرانیتون شدم عذر میخوام.
یامولاعلی(ع)
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه انقدر در مورد جنگ صحبت نکنیم ما افتخارات بزرگ داشتیم ولی دیگه بسه می دونین چراما عقب میفتیم چون به جایی این که از گذشته درس بگیریم در حال زندگی کنیم و به فکر آینده باشیم همیشه در گذشته زندگی می کنیم[nishkhand]
سلام برشما.
انصافا بيشتر از حاكميت شيعه كدوم حاكميت درطول تاريخ به حفظ حقوق غيرشيعيان در حكومت خودش اصرار داره؟
در قانون اساسي كشورماحقوق اقليتهاي ديني و مراسم ومقررات داخلي اونها محترم محسوب شده واين اقليتها داراي نمايندگان قانوني در مجلس و حاكميت هستند.
بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست.
درباره مسلمان بودن مردم عراق كه بحثي نيست(زمان صدام لعنتي مگه مردم مسلمان عراق بركشورشون حاكم بودند؟)ولي مگه حكام ونظاميون اونها مارو مجوس و غيرمسلمان بحساب نمي آوردند وبه همين دليل به كشورمون حمله نكردند؟
رفتارشون با اسيران ما اسلامي بود؟
مگه اسلام ايرانيها دستورشروع به حمله به عراق رو ميداد؟پس حمله اونها درپيروي از اسلامشون نبود.حزب بعث اصلا مذهبي نيست كه تصميماتش بخواد قربه الي الله بحساب بياد.
اونها و اربابانشون ديدند در كنار مرزهاشون يك حكومتي ايجادشده كه ميتونه به مردمشون انگيزه قيام براي كسب حقوق حقه شون رو بده و احساس خطر منطقه اي وجهاني كردند وبا كمك شرق وغرب كافر اون زمان وشيوخ نامسلمان منطقه به كشورو مردم ماحمله كردند.
قضيه شهيدان كشورماكه فقط محدودبه جنگ با عراق نيست.زدن هواپيماي مسافري ايران يا شروع به استفاده از سلاح شيميايي نامتعارف درجنگ يا كشتارحجاج66 كه كاملا از دشمني با اسلام واقعي توسط مخالفان حق واسلام خبرميده.
الانم اگه ما باز داريم شهيد ميديم بابت احساس خطر زورگويان دنيا از گسترش بيداري اسلامي و كاهش منافع حرام اونهادر معادلات جهاني هست.الان اگه مسلمانان ميانمار رو ميكشند ما بابت اينكه داخل كشورمانيستند براشون نبايد كاري كنيم؟
با مزه هست كه ما توقع داشته باشيم كساني كه در جاهاي يشرفته تر علمي دنياهستند بيان وبه ما از علمشون بهره برسونندولي خودمون حاضرنباشيم از كساني كه به حمايت انساني مادرهرگوشه دنيا نيازدارند (و مسلمان هم هستند وما وظيفه دفاع از مسلماني درهركجاي دنيارو طبق دينمون داريم)بي تفاوت باشيم.
انسانيت اگه شهيدميده براي حفظ كرامت همه انسانها هست.شهيدان ما اگه جلوي ظلم بعثيها حاضربه مقاومت وفداكاري نميشدند مسلمانان الان عراق هنوز هم با يك صدام قوي و زورگو طرف بودند.
فداكاري شهداي اسلام محدودبه يك محدوده جغرافيايي نيست.همونطور كه قيام مارتين لوتر باعث ارتقاي مسيحيت حتي در خارج آلمان و باعث افتخارفعلي تمام آنگلوساكسونهاي قاره آمريكا واروپاهست كه هنوز به كاتوليك محدودنمانده اند و يك كم با پروتستان شدن حداقل به اوضاع دنياشون سود رسيد
این چیزی که ما اسمش رو میگذاریم جنگ و ساده ازش میگذریم تاحالا اومدیم بگیم که جنگ به چه قیمتی ؟ به قیمت خون کسانی که شاید اگر تا حالا از خود گذشتگی نکرده بودن ما نبودیم
قطعا مادر و پدر و همسر و فرزندان هر شهیدی هم مثل ما دوست داشتن پسرشون ، پدرشون ، همسرشون کنارشون باشه
مثل ما
اما اومدن به خاطر زنده موندن عده ای دیگه از جون خودشون گذشتن
واقعا خود خواهانس که بیایم راحت از کنارش بگذریم
هیچ کدوم از ما نمی تونیم احساسات اون خانواده رو درک کنیم
احساساتی که چندین سال پیش خدشه دار شد . هیچ کس جز خودشون نمی تونه درک کنه
چون همه خانواده ما کنارمون هستن
اما اونا ...
شاید سن من به جنگ و دفاع مقدس و ... نخوره اما الان که فکر می کنم می بینم هیچکس حاضر نیست از عزیزترین کسانش بگذره
واقعا هم شهیدان چه روح بزرگی دارند
و در آخر بدانیم که هر کاری که نمی کنیم و بر خلاف هر کسی که هستیم حداقل حرمت شهیدان رو نگهداریم
سلام دوستان
باتشکر از تاپیک دوست عزیزمون
ما عکس شهدا رامیبینیم عکس شهدا عمل میکنیم
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...nAomOpe_8uHFhw
چفیه هاتان را به دست فراموشی سپردیم و وصیت نامه هایتان را نخوانده رها کردیم .پلاکهایتان را که تا دیروز نشانی از شما بود امروز گمنام مانده است .کسی دیگر به سراغ سربندهایتان نمی روددیگر کسی نیست که در وصف گلهای لاله و شقایق شاعرانه ترین احساسش را بسراید و بگوید :چرا آلاله آنقدر سرخ است
چرا وقتی که گفتیم :یک گردان که همگی سربند یا حسین (ع ) بسته بودند شهید شدند کسی تعجب نکردچرا وقتی گفتند :تنی معبر عبور دیگران از میدان مین شد شانه ای نلرزیدچرا هیچ کس نپرسید : به کدامین گناه هفتاد پاسدار را در شهر پاوه سربریدندوقتی که گفتیم بعد از پانزده سال پیکر شهیدی را سالم از زیر خاک بیرون آوردند کسی تعجب نکرد
چرا کسی از حقوق آن کودکی که در حلبچه شیمیائی شد دفاع نکردولی با نام حقوق بشر حق را پایمال کردند.چرا نمی دانیم شیمیائی چیست و زخم شیمیایی چقدر دردناک استشاید ما نیز از تاولهای بدنشان می ترسیم که روزی بترکد و ما نیز شیمیائی شویم .شاید اگر رنج آنها را می دیدیم درک می کردیم که چطور میشود یک عمر با درد زیستنمیدانم که چرا کسی نپرسید چگونه خدا خرمشهر را آزاد کرد !!ای شهیدان ما بعد از شما هیچ نکردیم .آن ندای یا حسین (ع ) که ما را به کربلا نزدیک و نزدیکتر می کرد دیگر بگوش نمی رسد.یادتان هست که به دختران این کشور گفتید سرخی خونمان را به سیاهی چادرتان به امانت می دهیم .آیا دختران ما امانت دار خوبی بودند و خونتان را فرش راه رهگذران نکردند .
رفتید ولی یادمان رفت که حتی یادمانتان را در یک هفته برگزار کنیم .جایتان خالی اینجا عده ای فرهنگ شهادت را خشونت طلبی می نامند و شهید را خشونت طلبوقتی حکایت شما را گفتیم فقط پچ پچی سر دادند و رفتند تا صلح را در کتاب جنگ و صلح تولستوی جستجو کنند.
عده ای مصلحت دیدند که مقابل توهین به اسلام و شهید سکوت کنند ولی ما مصلحت خویش را در خون رقم زدیم .راست گفته اند :که بهشت را به بها میدهند نه به بهانه و ما عمری است که بهانه بهشت را میگیریم .
و یادمان نرود که اگر امروز در آسایش زندگی می کنیم مدیون آنانیم .مدیون حماسه هایی که آنان آفریدند.یادمان نرود که ما هنوز باید جواب بدهیم که « بعد از شهدا چه کردیم »جبهه ها را تنها شهدا شناختند و بس
http://images.persianblog.ir/587760_T9fOdtv8.jpg
http://media.afsaran.ir/siR6MY_480.jpg
سلام
همین ترم سر کلاس استادمون تعریف میکرد: زمان دانشجویی در تهران مدتی مترجم یک زوج ژاپنی بودم و خیلی با اون ها جور شده بودم یه بار که صحبت میکریدم پرسیدم که هنوز بچه دار نشدید؟ زن و شوهر ژاپنی از شدت شرم و حیا سرشونو پایین انداختن و صحبتی نکردن و خانومه هم سرخ سرخ شده بود
ببینید فقط یه جمله سادس که خیلیا به نزدیکانشون میگن . . .
استاد به این دلیل این ماجرا رو تعریف کرد که یکی از خانوم های کلاس با سر بلندی میگفت من روزی 500 تا شماره میگیرم . . . همین خانوم کسی بود که ادعای ازادی زنان و روشنفکری داشت همیشه، کل مطالب فیسبوک و شبکه های معارضو شب میخوند صبح میومود معرکه میگرفت
به اسم چیزی که حتی معنیشو نمیدونن حرف میزنن . . .
من چندتا سوال پرسیدم؛ که جواب هیچ کدوم رو ندادین! درباره حقوق اقلیتها صحبت کنیم،«بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست».معیار قانونی بون یک اعتقاد چیه؟ چه کسی حق داره برای بقیه تایین کنه اعتقادشون قانونیه یا نه؟ همون فرقه های قانونی چقدر مجال گسترش در ایران دارند؟.در شبکه های داخلی، ساعت ها درباره مسائل دین اسلام و تعلیمات شیعی ،بحث و گفته و گو میشه .در مقابل چند ساعت از برنامه های تلوزیونی به اقلیت های دینی داده شده؛ تا بتونن درباره دین و مذهبشون صحبت کنن؟ کشیش های مسیحی در ایران، حتی اجازه ندارند؛ به زبان فارسی موعزه کنن.
موافقم بانو
در بند دوم حرفم براتون توضیح دادم بعضیا یه سری گناه رو گناه نمیدونن مثلا همون مثالی که شما عرض کردید این که هیچ نامحرمی نشنوه صداشو براش یه چیز تعریف شده است ولی غیبت رو براش مهم نیست و شاید هم غیبت ندونه گفتم یه سری چیزها برای ما معیار شده خودمون هر چی دوست داریم انجام میدیم اولیش خودم [shaad] این همان مسئله فقر درک فرهنگی هست [shaad]
با نحوه ترویج و بداخلاقی ها هم موافقم حجاب چیزی نیست که بشه با این چیزها درست شه اما به شرطی که منطق دو طرفه باشه خواستی صحبت کنی نزنن تو دهنت [nishkhand]