از فانتزی های ما این است که دیگه حسش نیست سب حا زود پاشیم !!!
اسلن هصش نی حص داشته باشیم ممممممممممم
نمایش نسخه قابل چاپ
از فانتزی های ما این است که دیگه حسش نیست سب حا زود پاشیم !!!
اسلن هصش نی حص داشته باشیم ممممممممممم
برو بابا توام با این فانتزیات :دی
من امروز توی یک روز دلگیر بهاری یک کارخوب کردم این خیلی حالم رو عوض کرد .رفتم سایت اهدای عضو فرم پیوند اعضا روپرکردم ضمنا چند روزپیش هم خون اهداکردم .چند روزی هم روزه گرفتم ...اینا رو نگفتم که پزبدم خواستم بگم با دستای بدون پول وتوی این آشفته بازارگرونی هم میشه به خیلیها کمک کرد وخوش بود .ضمنا امسال آجیل هم [golrooz]نخریدیم وپول خرید آجیل رو به یه خانواده محتاج کمک کردیم![golrooz][khanderiz]
قربون مهربو نیای همتون !!
دست گلتون درد نکنه عیدی میدین اما خدا وکیلی چاییدین ماچ نکنین اونم ابدار ادم نرسیده خونه تب کنه اخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها هر چد سالتون شده برین عید دیدنی ! حال و حوصله هم ندارین اشکال نداره !
بعضی ها پیر شدن اخلاق مخلاق ندارن . یا بیمارن . شما یادتون باشه هر کس نون قلب خودش رو می خوره !
مهربون باشین و با انرژی هرکی هم بد بود خودش می دونه و خدای خودش
توروخدا میخاین عیدی بدین سریع بدین ...ادم جونش بالا میاد[nishkhand]
راستی من امسال یه عیدی گرفتم از یه عزیزی که خیلی دوستش دارم 300 هزارتومان !!!![shaad][cheshmak]
ایشالا شمام بگیرین [shaad]
در طی فرامایشات جناب وحید خان :
اصلن به سن و سال و موقیعیت فکر نکنین خب ادم خوشحال میشه دیگه !!!
یکی از فانتزی هام اینه که الان که تب دارم نمیدونم باید کی رو فحش بدم !!! از بس ادم رو ماچ می کنن نفری سه تا !!!
بچه هایی که روزای ید دارین درس می خونین !!
دوستایی که سر کار بودین همکارا مسافرت @@ دم همگیتون گرممممممممممم انشالله دلتون شادو خرم باشه دادا
چندتا شکولات اضافه بردارید هرجا رفتید بذارید تو جیب یا کیفتون....بعد چند ماه بخوریدشون....خهلیییییی حال میده!!!!![خخخخخ[nishkhand]