پاسخ : مخترع ها حاضرید برای دفاع از وطن چیکار کنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
آخه چرا جلوتونو میگیرن؟ به چی استناد میکنن؟حتما راهی داره عزیز ینی نداره؟
سلام...[golrooz]
بله راه داره...
ولي خيلي ناهموار...
خيلي نا عادلانه...
يه جور بي راهه...
براي همين هست كه خيلي ها چار گوشه عطا و لقاي كشورشون و مي بوسند و ميذارن و ميرن به جايي كه بهش تعلق ندارن...
همیشه میگم شعار هم نمیدم بایذ حمایت هم باشه مخترع ذلگرم بشه وکارشو با لذت دقت انجام وحداقل بدونه یکی دارع حمایتش میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
آخه چرا جلوتونو میگیرن؟ به چی استناد میکنن؟حتما راهی داره عزیز ینی نداره؟
منم یه سال تو صف انتظار عضویت بنیاد ملی نخبگان بودم آخرش بهم گفتن چون مدارکت ناقصه مشمول حمایت های بنیاد نمیشی.آخی! ای کاش مدارکم کامل بود تا نخبه شناخته میشدم[nishkhand]
اولین قدم برای دفاع از وطن کوتاه کردن دست کسانی هست که در پست خود مشغول به چپاول و مفت خوری هست با وجود این افراد نخبه ها عملا جایی برای فعالیت ندارن.
مخفیش میکنم اگه خدای نکرده جنگی علیه ما شد اون موقع ازش استفاده کنیم
هر کاری میخوای بکنی بازم هم دلال کار خودشو میکنه
بزرگترین دغدغه مخترعا حمایت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بعضی اعتقادات که توهین به اعتقادات یک ملت میشه نباید بیان بشه. اینجور اعتقادات باید تو دل آدم بمونه. حتی قرآن میگه ما اجازه نداریم به خدایان و عقاید کافران توهین کنیم چه برسه به عقاید یک ملت. چنین عقایدی اصلا نباید بیان بشه چه برسه به دفاع از اون فرد. اولین کسی که به عقاید دیگران احترام نذاشته همون فرد مورد نظر است که بحث را از نخبه پروری و دفاع از نخبه سیاسی و عقیدتی کرده. چنین افرادی اصلا قصدشون اختلاف انداختن بین نخبه ها و افراد است.پست این فردرو بخونین کاملا متوجه میشین.
چطور اهانت به اعتقادات یک ملت عقیده میشه و دفاع از عقاید ملت هفتاد میلیونی بی احترامی به فرد؟ سلمان رشدی اصلا جزو بشریت حساب میشه که بهش استناد بشه؟
ماها نباید بذاریم چنین افرادی موجب ایجاد تفرقه بشن.ما یک ملت واحد با انواع نژادها هستیم که نیاز به احترام متقابل داریم. تنها چیزی که مارو کنار هم نگه داشته و اتحاد ایجاد کرده همون عقاید مشترکی است که داریم. اگه این عقاید رو کسی خدشه دار بکنه به اتحاد ما حمله میکنه. فرد فدای ملت است نه ملت فدای یک فردی که عقاید دیگه ای داره.
سلام
بله حق با شماست!!
ولی منظورم من طرفداری از حرف اون شخص نبود و نگفتم حمایتش کنیم!!!
فقط دیدم سر این حرف بقیه بچه ها دارن با هم بگو مگو می کنن خواستم یکم آروم بشن!!!!
درست نیست سر حرف کسی که به قول شما توهین به اعتقادات ما کرده بود دوستا به جون هم بیفتن و جر و بحث کنن!!!اون شخص حرف خودشو زد و رفت ولی بعدش هنوز بچه ها داشتن با هم بحث می کردن!!!!
خواستم بهشون یادآوری کنم که اتحاد و یکرنگیشونو سر حرف دیگری از بین نبرن!!!
البته گفتم که من خیلی کوچکتر از اونم که بخوام برادرا و خواهرای بزرگتر و محتررم رو نصیحت کنم!!!
فقط احساس کردم وظیفم بود آرومشون کنم!!
اگه سو تفاهمی شده من شرمنده!!!!
ما بچه های یک خاکیم!!!!