"گاهی وقت ها خدا درها را می بندد و پنجره ها را قفل می کند چه زیباست وقتی این را درک کنیم که شاید بیرون طوفان شده و خدا می خواهد از ما محافظت کند"
نمایش نسخه قابل چاپ
"گاهی وقت ها خدا درها را می بندد و پنجره ها را قفل می کند چه زیباست وقتی این را درک کنیم که شاید بیرون طوفان شده و خدا می خواهد از ما محافظت کند"
بر روی قلب خود بنویسید كه هر روز، بهترین روز سال است.
رالف والدو امرسون
من به شخصه برای رسیدن به اهدافم و یا خواسته هام می نویسم باید تمام زیبایهای زندگی رو ی کاغذ بیارین ، فکر فقط فکره، ارزشی نداره ،اگه می خواین آرامش داشته باشین بنویسین ارامش رو دوست دارین اگه خواسته ای دارین ابراز کنین اونقدر تکرار کنین تا کائنات به دستورات شما عمل کنن... به شما قول می دم موفق میشین.... حالا من فقط شبها قبل خواب به کائنات می گم فردا چی می خوام فردا همانی می شود که می خواهم........ زندگی درونتان را زیبا ببینید.......
می خواین بگم فاز+++++++++++++++++++++ واقعی یعنی چی یعنی امید و امیدواری
یه نگاهی به پست بقیه اگه بندازید میبینید هرکسی یه چیزی میگه که وقتی اون کار رو انجام میده در واقع احساس میکنه که وابسته به دنیا وبنده ها نیست و فقط خودشه وخودش احساس میکنه از جایی داره الهام (نیرو ) میگیره و اون چیزی جز امید نیست پس چه بهتر این امید به خدا باشه نه به خودمون ....یکم فکر کنید در موردش باورتون میشه
از مرگ نترسید !
ازین بترسید که وقتی زنده اید
چیزی در درون شما بمیرد
بــــه نام انــــسانیت...
حتی یک لحظه هم اعتقاداتمون رو فراموش نکنیم
برای اداره کردن خویش ، از سرت استفاده کن . برای اداره کردن دیگران ، از قلبت. دالایی لاما
تاریخ تولدت مهم نیست.تاریخ تبلورت مهمه.
اهل کجا بودنت مهم نیست.اهل یه جا بودنت مهمه.
منطقه ی زندگیت مهم نیست.منطق زندگیت مهمه
آموخته ام كه چگونه زندگی کنم.
آموخته ام که به انسان ها مانند سکوي پرتاب نگاه نکنم.
آموخته ام که انسان هاي بزرگ هم اشتباه مي کنند
آموخته ام که تنها نیازی که مرا کامل می کند نیاز به خداست.
آموخته ام که گاهی کوچک ترها بیشتر از بزرگترها می دانند.
آموخته ام که اگر راجع به چیزی نمی دانم با شهامت بگویم نمی دانم.
آموخته ام که قبل از رسیدن به هر هدفی باید ظرفیت وفرهنگ آن را در خود پرورش داد.
آموخته ام كه ايمان يعني خواستن بدون انصراف و توكل بدون انقطاع.
آموخته ام که آينده مكاني نيست كه به آن جا ميروم بلكه جايي ست كه خود آن را به وجود مي آوريم.
آموخته ام که لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن، نگاه را وسعت داد.
آموخته ام که پول شخصیت نمی خرد.
آموخته ام که چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد.
آموخته ام که این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان.
انسان ها از همان سمتی که به خدا تکیه نمی کنند سقوط می کنند