پاسخ : خدایا پس چرا من زن ندارم؟
هر چقدر دختر درپیت داشته باشیم به همون اندازه هم پسر در پیت داریم پس خواهشا الکی جو ندین.دختر و پسر هم مکمل هم هستن و هیچکدوم از دیگری برتر نیست خیالتون راحت.اینجور جبهه گیری ها هم شبیه جوک هست چون اصلا قضیه کاملا فرق داره
مهدی فک کنم کار و بار جوره رفتی دنبال زن و زندگی؟؟؟؟؟؟[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
زن وجودش نعمته هرکسی زن گرفته بلوغ عقلی و وجودی رسیده و به پیشرفتای بسیاری رسیده ها
سلام
عزیز من اگه بخوایم در مورد مقام زن و..........حرف بزنیم سالها طول میکشه ولی حرفای من به شوخی بود[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
تنها قدرت یک زن است که می تواند قویترین مردان را نیز به زانو درآورد[labkhand][labkhand][labkhand]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ولی زنها واقعا موجودات عجیبیاً
و بر هم زدن هر ارتباطی و هماهنگی
نمونش پلک
یه عمر با هم بسته و باز میشن ولی یه دختر میتونه باعث بر هم خوردن این هماهنگی و ارتباط دقیق بشه
فک کنم بی زنی بهتره تا اینکه ارتباطاتت بهم نخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
گر پسری کشته شود دختری ترشیده شود/گر پسران کشته شوند کل جهان لیته شود
مزاح بود.بانوان جدی نگیرن[golrooz]
دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]
سلیک
اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلیک
اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......
آقایی داداش تو نباشی از این مطالب بزاری چیزی نداریم بهش بخندیم[cheshmak][khande]
گر بمیرد دختری بر قبر اون روید گلی ، گر بمیرند دختران دنیا گلستان میشود ....[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
عشق یعنی زیر باران تر شدن
زن گرفتن بینهایت ------ شدن
زندگی -- زن نباشد جز خوشی
زن گرفتی باش فکر -----------
زن گرفتن هست فرمان خدا
ور نه مرد و این -------- چرا
زن گرفتی تا شود قربون تو
------ از آنی که ---------- تو