پاسخ : اسراری در مورد خانم ها
نقل قول:
شما یه خانومی و نمیتونی درست متوجه منظور بنده بشی چیزی که آرایش رو مورد اتهام قرار میده تبعات اونه وقتی یه خانوم با آرایش وارد محیط اجتماع بشه میتونه خیلی مشکلات رو به همراه داشته باشه همه مردها به چشم خواهر و مادر خودشون به هر خانومی نگاه نمی کنن و این میتونه باعث ایجاد مشکل بشه به نظر من آرایش زن فقط برای همسرش مجازه ولا غیر
oh oh ببینید یه خانوم همیشه می خواد که زیبا باشه چون هیچوقت از زیبایی سیراب نمی شه اون مردی که دیدش اینه مشکل داره یه خانومی که آرایش متوسط داره نباید باعث مشکل یه پسر شه مگه اینکه خود پسر مشکلاتی و داشته باشه و اینکه امیدوارم همسر شما همیشه برای شما آرایش کنه...
نقل قول:
( تا پیشرفت رو چی ببینیم اگه پیشرفته بودن که الان با بهران اقتصادی روبرو نمی شدن ) من منکر پیشرفت اونها نمیشم و نشدم قبول دارم که ازخیلی از جنبه ها از ما پیشرفته ترن ولی اون یه پیشرفت ساکن بوده و به نظر من ادامه دار نیست شاید از لحاظ علمی به درجاتی رسیده باشن ولی از جنبه های دیگه خودشون رو از بین بردن ( من با نظام غرب مشکل دارم )
من پیشرفت و این میبینم که تعداد ماهواره های اونا چند تاست میزان محصولات صنعتیشون چطور تکنولوژی نانو اونا چطوره؟بنزین گازوئیل و مواد نفتیشونو با اینکه کشورای نفت خیزی نیستن چه جوری تأمین میکنن و خیلی چیزای دیگه که اگه بخوام بگم 20 صفحه ی تاپیک و پر می کنه kabعزیز منم ایرانی هستم فکر می کنی دوس دارم بگم ما جهان سومی هستیم و اونا جهان اول ما در حال توسعه و اونا توسعه یافته معلومه که نه ولی واقع گرام حقایق و انکار نمیکنم بی حجابی و هزار چیز دیگه که اونجا هست با عقایدشون مشکلی نداره و اگه مشکلاتی هست مشکلاتی که در هر جامعه ای هست دید ما اینه که روابط نا مشروع اونا بده ولی اونا دیداشون با ما فرق داره ما از دو مذهب و عقیده ی متفاوتیم....
کلاً بگین با غرب مشکل دارین این منطقی ولی حقایق رو قبول کنید به امیدی که روزی ایران سبز تر از قبل شه و به بهترین درجات از هر لحاظ برسه...
نقل قول:
یادتون باشه که این فرهنگ غربه که تیشه به ریشه مازده همین الان بیشترین مشکلات در کشور ما ناشی از غرب زدگیه
( یه مقدار در این زمینه بیشتر تفکر کنید شاید متقاعد بشید )
اینو قبول دارم که ما تأثیر پذیرفتیم ولی نه در تمام مشکلات, بر خورد مسئولین با این اتفاقات بده گشت ارشاد اومد همه چیز بدتر از قبل شد...
و یادتون باشه تو ایران همه استحکام عقایدشون به یه اندازه نیست و دارای عقاید متفاوتین که نباید به اونها بی احترامی شه ولی اونا هم باید رعایت کنن چون تو هر نظامی قواعدی هست که حتی اگر بر خلاف میل آدمهاست باید رعایت شه.... ولی آرایش متوسط ایرادی نداره این حرفا برای کسایی که 27 قلم آرایش می کنن ... که خیلی کمن ...باید به اونا یادوری کرد که اسم نظام اسلامیه...
شما نباید انقدر خشک برخورد کنید کمی باید فکرتون رو از غرب جدا کنید شما الان اگه زلزله هم بیاد میگین توطئه غرب بوده ولی این توجیه قشنگی نیست باید عمیق تر و دقیق تر بررسی کرد.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
حیفه که ما فرهنگ غلط غرب رو سرمشق خودمون قرار بدیم فرهنگی که خودش ریشه خودش رو نابود میکنه
واقعا؟!!! شما در مورد غرب چقدر میدونید؟جز اون چیزایی که در تلویزیون خودمون میگه،تلویزیون خودمون همش میگه غرب در حال نابودیه اما اگه درست نگاه کنیم میفهمیم کجا در حال نابودیه!
در ضمن دوستی فرموده بودن که آرایش ممکنه باعث جلب توجه مرد و ... بشه ... به نظر من مردی که انقدر اراده نداشته باشه اصلا اسمش مرد نیست و فرقی نمیکنه،بدون آرایشم نظرش جلب میشه ...
خواهشا یکم منطقی باشیم ... به خدا ما تو قرن 21 زندگی میکنیم ، مسائل بسیار مهمتریم هست ....زمانی که همون غرب تو فکر فرستادن انسان به فضا بود ما بحثمون سر این بود که با دوش میشه غسل کرد یا خیر؟!!!
اونا سالهاست این بحثهارو بین خودشون حل کردن پس بهتره ما هم به جای اینکه به سایر مردها شک کنیم که نکنه چشمشون دنبال ناموس ماست ، افکار پوچ خودمونو بسازیم ...
موفق باشید
در هر صورت بحث کردن در مورد این مسائل خنده داره... ما الان به پیشرفتای علمی نیاز داریم ما الان به این نیاز داریم که در علمای روز دستی بزنیم چه زن چه مرد با هر عقیده ای چون هممون یه نام ایرانی پشتمونه نه اینکه بگیم این خانومه چرا اینجوری بود من اینجوری شدم این نشون دهنده ی فکر محدود ماست ما نباید انقدر کوته فکر کنیم جامعه ونیاز جوامع مخصوصاً ایران این نیست که بگیم موهای این خانوم خرمایی بودیا طلایی یا اینکه تو نماز جمعه بگیم دشمن اصلیه ما آمریکا آمریکا اینا توهمات اونا به ما چیکار دارن ؟؟نمی دونم این جوامع غرب که رو به نابودیه یا این ما هستیم که اگه بخوایم همینجوری به چنین بحثایی ادامه بدیم رو به نابودیم... دشمن کجاست؟این مرگ بادهای ما که دشمنی و ایجاد می کنه کدوم آمریکایی گفته مرگ بر ایران یه روزم بزارن مردم و سرکار که بیان خیابون بگن مرگ بر این مرگ بر اون بسته دیگه مگه آمریکا کیه مگه این شماها نیستین که میگین هیچ غلطی نمی تونه بکنه پس این مرگ بر هاتون چیه؟ دیگه زمانه اون زمانه نیست که پدر به خاطر حرف مردم و نگاه اینو اون دخترشو واسه تحصیل به یه متر اونورتر نفرسته ...کسی که بخواد تحریک شه می شه کسی که نخوادم نمیشه...بحث امروز اینه که من برم تو رشته ی مورد نیاز کشورم تو بهترین دانشگاها درس بخونم و هر روز مدرک تحصیلیمو ارتقاء بدم چه اهمیتی داره که رنگ موهام خرمایی یا طلایی؟ یا آیا خط چشم کشیدم یا نه....
به امید اینکه ایران روزی از این حواشی جدا شه...
به امید اینکه همیشه ایران سبزو پاینده باشه...
[QUOTE=memar koocholo;59458]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
منم با فرهنگ سازی موافقم ولی منکر آرایش کردن نمیشم این زیبایی و همه می خوان که زیبا باشن اینکه یه شخص آرایش کنه نه خودشو نه خانوادشو نه پاکی و نه..... زیر سؤال نمی بره....و اگه مردی بزاره که خانومش به زیباییش برسه اونم چیزی از مردونگیش کم نمیکنه ...
در هر صورت با صحبتای آقا مصطفی موافق نیستم.
منم با صحبت های نوا جون موافقم و این دلیل نمی شه که به خاطر ارایش کردن یا نکردن فرهنگ ما زیر سوال بره
قبلا هم من گفتم این یه نظر شخصی بوده که اقا مصطفی (اونم از دید یک مرد ) بیان کردن و دلیلی نمی شه که همه رو یه جور دید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
اما در مورد آرایش.
ببینید با حجاب و بی حجاب نداره.
همه ی زن ها تو خونشون آرایش هست.
چه با حجاب ، چه بی حجاب ... به قولی در همه ... ;)
اما ...!
همیشه خلاهای درونی در تمامی انسانها باعث میشه که در برخی کارها زیاده روی کنن.
یکی مشکل زیبایی داره ، سعی می کنه این مشکل رو با آرایش تند و بیش از حد پر کنه...!
یکی با این فرهنگ بزرگ شده و ...
اما بحث من سر برخی از عزیزانه که شبیه خانواده هاشون نیستن.
مادر چادری ، دختر بی حجاب ... و از این نوع خانواده ها.
چرا که همه به ریشه ی خودشون که خانواده است متصل هستن ولی اگر کسی این هنجار خانوادگی رو زیر پا گذاشت یعنی هنجار شکنی کرده و مشکلاتی هم در اون فرد مطمئنا بوده که این عمل رو انجام داده.
به طور کل آرایش در خانم ها همه گیره ... ولی در برخی ها ناشی از برخی مشکلات درونی فرد میشه.
در مورد قسمت اول باید بگم که یعنی چی ؟شما باز دارید حرف خودتون رو میزنید خب اگه ارایش کردن تو خون ما خانم ها هست شما دیگه چرا بحث میکنی ؟
این یه قلم رو نمیتونید عوضش کنید چون به قول خودتون تو خون ماست
قسمت دوم یعنی چی میگید خلا درونی ؟
شما هر چی دوست داری داری میگی ها
بدترین قسمتش اون نارنجی بود یعنی چی هر چی دوست داری و نظر شخصیت هست میای میگی
و قسمت اخر شما که نمی تونی اون فرد رو عوض کنی خانواده اگه بخواد میتونه پس
پس بهتره بیای یه معذرت خواهی انجام بدی
اقا مصطفی زود باش بیا که منتظرما :-?
اووووف ... خانما کوتاه بیاین لطفا ... من معذرت میخوام ... نظر شخصیه هر کسی قابل احترامه ( تا وقتی که حق دخالت تو نظر دیگران رو به خودش نده)
به هر حال هر کسی از نگاه خودش به دنیا نگاه میکنه ... حالا این بستگی به خودش داره که بخواد زیبا ببینه ، زشت ببینه ، به دید شک و یا تردید ... همه ی ما همون چیزی هستیم که می اندیشیم پس بهتره که همه به همدیگه احترام بزاریم و برای سلایق همدیگه ارزش قائل بشیم ...
یه خانمی دوس داره آرایش کنه ... خب این به خودش ربط داره نه به من ... من اگه عرضه دارم خودم انسان باشم و خودم راه خودمو برم ...
درسته ولی نه به این تندی و با این لحنی که اقا مصطفی گفتند
مثل اينكه اينجا آقا مصطفي رو دوره كردين !
چون ما داريم به اين مسئله به عنوان يه مسئله آزاد نگاه مي كنيم، خوب هر كدوم از ما نظر خودشو ميده و فكر مي كنه كه حرف آخر همونه!
اما من مي خوام بگم جداي از اينكه ما حق نظر دادن داريم و مي تونيم اظهار كنيم نظر خودمون رو ( و اين حق همه است) بايد كمي هم نسبت به چيزي كه مي خواهيم نظر بديم تامل و تفكر هم بكنيم.
درسته مشكل جامعه ما اين چيز ها نيست. اما هر مشكلي رو بايد از راهش حل كرد. اينكه چون مشكلات و پيچيدگيهاي جامعه ما خيلي بزرگتره و جهاني هست و ... دليل نميشه كه چشممون رو از مشكلات كوچكتر بپوشونيم.
هر چيزي سر جاي خودش بايد پيگيري بشه و همچنين اگه نقص و عيبي داره اصلاح بشه.
به هر حال ما مسلمان هستيم و بايد در تمام اموراتمون اين رو در نظر بگيريم و نه افراط كنيم و نه تفريط
اصطلاحا نه از اين ور بوم بيفتيم و نه از اون ور بوم.
نقل قول:
در مورد قسمت اول باید بگم که یعنی چی ؟شما باز دارید حرف خودتون رو میزنید خب اگه ارایش کردن تو خون ما خانم ها هست شما دیگه چرا بحث میکنی ؟
این یه قلم رو نمیتونید عوضش کنید چون به قول خودتون تو خون ماست
این که حقیقتیه که خود شما هم بهش اعتراف کردی ... پس بحثی تو این نمی مونه.
نقل قول:
قسمت دوم یعنی چی میگید خلا درونی ؟
شما هر چی دوست داری داری میگی ها
چند تا سوال از شما می پرسم.
1. چرا یک زن باید در جلوی نامحرم کاری رو که می دونه غلطه انجام میده ؟
2. چرا یک مرد با اینکه می دونه آرایش مال زنهاست خودش رو آرایش می کنه ؟
به نظر من این دو مورد هم در زن ها و هم در مرد ها ناشی از وجود خلا درونی که از دوران بچگی شکل میگیره و اون بی توجهی دیگران در دوران کودکی به اون فرد و تصمیم به جبران این مشکل در دوران بزرگیه.
اینها تنها حرف نیست ... خودتون برید تحقیق کنید اگر روانشناس ها غیر از این رو تایید کردن من حق رو به شما میدم.
البته جدیدا این مشکل در مرد ها شایع تر شده تا خانم ها.
نقل قول:
دترین قسمتش اون نارنجی بود یعنی چی هر چی دوست داری و نظر شخصیت هست میای میگی
و قسمت اخر شما که نمی تونی اون فرد رو عوض کنی خانواده اگه بخواد میتونه پس
پس بهتره بیای یه معذرت خواهی انجام بدی
یه سوال هم در این مورد من از شما بپرسم.
شما دختری رو می شناسی که خودش رو زشت بدونه و آرایش نکنه ..؟
شما دختری رو می شناسی که زیبا باشه و آرایش های خیلی تند بکنه ؟
من با دقت تو این مورد متوجه شدم که کسانی که آرایش تند می کنن:
1. آنچنان زیبا نیستن و یا خودشون رو زیبا نمی دونن.
2. اعتماد به نفس پائینی دارن.
و اونهایی که آرایش تند نمی کنن:
1. یا خودشون رو خیلی زیبا می دونن و یا در حد کفایت می دونن که زیبا هستن.
2. یا در حدی مقید به دین و اعتقاداتی هستن که نمی خوان اونها رو زیر پا بذارن.
در کل من رو هوا حرف نزدم ...
شما برید تحقیق کنید غیر از این بود بیاین اثبات کنید.
در ضمن شما چون دختر هستی قرار نیست که یک نشانه و یا رفتار که در شما نیست در بقیه نباشه و عمومیت نداشته باشه.
و شاید شما جو همون خواصی باشی که این مطالب در موردش صدق نمی کنه.
موفق باشید