پاسخ : بحث داغ هفته : آیا با یک معلول ازدواج می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad.hasani.68
سلام
من خودم معلولم
الان ترم یک کارشناسی ارشد مهندسی برقم
ولی همیشه مثل یه حیوون باهام رفتار شده
کلا داخل کشور ما فرهنگ برخورد با یه فرد معلول جا نیفتاده
تا الانم که هیچ دختری قبول نکرده با من باشه
همین
شک نکنین اون دختر لیاقت شما رو نداشته....اصصصصلا شک نکنین...اینکه شما با وجود معلولیت نتونستین کسیو کنار خودتون داشته باشین دلیل بر ضعف شما نیست....بلکه در ضعف جامعه ست..مطمئن باشین هنوزم آدمایی هستن که برای باطن پاک آدما کف میزنن نه واسه تیپ و جسم و پول....مطمئن باشین
چرا که نه !!
ازدواج پیوند ادما با قلب و روح و روانه نه دست و پا و چشم و ابرو
تاپیک جالبیه البته برای من !!!
ممنون از ایجاد همچین تاپیک مفیدی که زده شده
باید بگم خیلی کم و نادرن افراد سالمی که بخوان با فرد معلولی ازدواج کنند
و در حقیقت ازدواج با یه فرد معلول لیاقت میخواد که اونم خدا همچین لیاقتی رو نصیب همه کس نمیکنه
در نظر بگیرین که شاید اونطرف شما بودین که معلول بودین
پس به نظرتون شخصی که معلول میشه دیگه حق زندگی نداره؟
حق اینی که خودش عاشق بشه رو نداره؟
مسلما داره .....ولی درک و فهم اینو هم باید داشته باشه که اونیکه باهاش ازدواج میکنه از خیلی نعمتای دیگه بی بهره میشه
پس اگه فرد سالم زندگی رو فقط واسه این دنیا میخواد و فک میکنه که همیشه میتونه زنده باشه هیچوقت حاضر به همچین کاری نمیشه
ولی اگه انسانیت و درک و فهم و شعور و تاب تحمل رو داشته باشه خیلی راحت میتونه با این کارش آخرت خودش رو تضمین کنه
و بدون ترحم و توقع بالا در کنار یه فرد معلول خوشبختی رو احساس کنه
ضمنا معلولین دریایی از محبت رو با خودشون دارن که 10000 فرد سالمم نمیتونه ذره ایی از اون رو داشته باشه....
برای من ارزش آدما خلاصه میشه در توانایی انجام کار. هر چه قدر کاری که انجام میدن با ارزش تر باشه برای من قابل احترام ترن. مثلا آقا استیون هاوگینگ فیزیک دان که احتمالا اکثرا میشناسینش .در حال حاضر فقط ماهیچه چشمش کار میکنه و بقیه ماهیچه هاش فلج شدن. این آدم برای من معلول حساب نمیاد ، معلول برای من کسیه که یه عمر مثل انگل از پدر و مادر تغذیه کرده ؛ و بعد این همه سال هنوز بدرد هیچی نمیخوره.معیار خیلیا شاید عشق باشه ولی برای من نبوغ و دانش درجه اوله، طرف اگر هر عیبی داشته باشه ولی عالم و استاد باشه من غلامشم.
سلام به همه دوستان
با تجربه ای که از شناخت آدم ها و معیارهای خودم دارم، معلولیت جسمی کمتر از معلولیت فهم، شخصیت و انسانیت اهمیت داره که متاسفانه درصد بالایی از خانم ها و آقایون جامعه حاضر درگیرش هستن.
بله اگر شخصیت کامل و خوبی داشته باشه، از نظر من معلولیت جسمیش به چشم نمیاد و برای تشکیل خانواده با فرد مورد نظر حاضر به مذاکره و پافشاری مقابل خانواده خودم هم هستم.
افراد سالم حق دارن که بخوان با افراد سالم زندگی کنن.به نظر من این توقع زیادیه که از انسانهای سالم دارید علی اکبر جان.منطقی بودن بهترین کاره.اگه سالمها انتخابتون نکردن نمیشه متهمشون کرد مه حق زندگی رو ازتون گرفتن
انصافا سوال سخت و تفكر برانگيزي بود.صرفا جوابش اهميت نداره ولي جواب من منفيه.
نمیدونم... ... ... بگم اره شاید فکر کنید ترحمه بگم نه خودخواهیه... ...
خیلی سخته...فک نکنم بتونم ..................نه
هر گز این کار را نمی کنم.[nishkhand]