چقدر دلم برات تنگ شده ......
کودکی من ....
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر دلم برات تنگ شده ......
کودکی من ....
روزگـــــــار چنـــــان شاهــــــرگ کــــــلامم را بریــــــده کــــه سکـــوتم بنــــد نمــی آید!!
گاهی دلم ازهرچه آدم است میگیرد... گاهی دلم دوکلمه حرف مهربانانه میخواهد... نه به شکل " دوستت دارم" و یا نه به شکل " بی تو میمیرم " ... ساده شاید ، مثل :
" دلتنگ نباش، امیدت به خدا ... فردا روز دیگری ست ! "
دلتنگ شدن حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکباره تمنای بودنش را می کند …
دلمان که میگیرد ، تاوان لحظاتی است که دل بسته بودیم....
باران که می بارد دلم برایت تنگ تر می شود
راه می افتم
بدون چتر
من بغض میکنم ، آسمان گریه .....
توی چشمات ................................ میشه گم شد................................. وقتی تو فکر فراری............................ سوسوی شب................................. لب دریا................................. از تو مونده یادگاری............................... شعر و شراب................................. شوق و شرجی.................................... همه شاهدن که بودیم................................. لحظه ها رو لحظه لحظه..................................... من و تو با هم میخوندیم.................................. ..... تو وجودت.................................. مهربونه.................................... ... مهربون مثل عبادت................................... واسه من که از تو دورم........................ که به رویات کردم عادت....................... نفسی که بنده جونه.......................... جون تازه واسه بودن........................... مثل باور یه آهنگ............................... یه ترانه واسه خوندن.......................... تو وجودت مهربونه............................. تو وجودت....................... مهربونه........................... ریه هام.......................... پر شده از تو.................... بی تو هر لحظه عذابه......................... حتی با فکر نبودت............................ شب و روز حالم خرابه........................ بغض معصوم و نجیبت........................ منو قانع کرد کمت شم.......................... ممنونم اجازه دادی............................... باتو درگیر غمت شم............................ تو وجودت.................................. مهربونه.................................... مهربون مثل عبادت..................... واسه من که از تو دورم................................. که به رویات کردم عادت.................................. نفسی که بنده جونه................................. جون تازه واسه بودن............................. مثل باور یه آهنگ...................................... یه ترانه واسه خوندن.................................. تو وجودت مهربونه............................. تو وجودت....................... مهربونه.................................... ..............................................
دلم واسه اون روز بارونی قشنگ و رویایی تنگ شده...همون روزی که درست عین تو قصه ها...من و تو...زیر بارون...به هم دل بستیم...
http://www.uc-njavan.ir/images/jai5pyubmkkqo66oza.jpg
اینجا غروب.........
سنگ تمام میگذارد برای دلتنگی هایم!!!